Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אענה אחד אחד, כמו שאני הבנתי את הדברים :

1. הצרפתי המסוקס, הוא תוכנה עצמאית שמשוטטת במטריקס. כפי שהסבירו בסרט, תוכנות שעשו את העבודה שלהם או לחלופין שלא הצליחו לעשות את העבודה שלהן נמחקות, חלן מהן מחליטות לברוח (ע"ע סמית') - הצרפתי הוא תוכנה כזאת אשר ברחה וכעט משוטטת בחופשי במטריקס.

לדעתי פרספונה היא פשוט אישה שנכתבה ע"י הצרפתי... שוב.. דעתי.

2. האורקל היא תוכנה ברמה מאד בסיסית, היא כמו האדריכל ! (האדריכל בעצמו אמר שהיא הגתה את הרעיון של המטריקס הנוכחי...).

3. לעניות דעתי, השם רוולושניינס (מהפכה) בעצם אומר ש... הולכת להיות מהפכה :lol: במטריקס... אולי מדובר על רילואד של מהערכת...

אספקט נוסף שאפשר לייחס לזה, שאולי המטריקס עושה רילואד לעצמה ברגע שהאחד מממש את תפקידו ובוחר את האנשים שיקימו את ציון מחדש... אולי זהו הרילואד המדובר...

4. אם באמת יש קודמים לניאו, אז כנראה שהקודם שלו היה שחור - ואז הוא בחר מן הסתם בעיקר אנשים שחורים לאכלס את ציון מחדש... וזאת הסיבה שיש בעיקר שחורים.

5. סמית משתנה כאשר ניאו "נכנס" לתוכו... זהו כנראה השינוי - ברגע שמדובר בבינה מלאכותית היא הרי יכולה לשכתב את עצמה כרצונה ולכן השינוי אינו כ"כ תמוהה...

ובכל זאת, גם אחרי שסמית' הפך לוירוס מטרתו נשארה זהה לתוכנת האנטי-וירוס - רק בדרכים שונות.

6. הרבה אנשים שקראתי מה הם חושבים ניסחו את זה יותר טוב ממני, הניסוח שלהם היה "מטריקס בתוך מטריקס" : כלומר "מדבר השממה" וציון וכל "עולם המכונות" הינו מטריקס בעצמו אשר מפעיל סט חוקים שונה מאשר המטריקס הסטנדרטי, כאשר מישהו מסרב לקבל את חוקי המטריקס הרגיל ו"מתנתק" ממנו - הוא בעצם מגיע למטריקס נוסף - רמה נוספת של שליטה של המכונות על האנשים !

ככה שעבור האחוז הבודד שאינו מקבל את המטריקס האורגינל, ישנו מטריקס אשר מקיים תנאים שהאחוז הזה יקבל... את זה מחזקת גם העובדה שהארכיטקט אומר 2 דברים :

1 - כל ציון תושמד, אם כולם יושמדו ממי יבחר ניאו אנשים - מהמטריקס עצמו.

2 - ניאו צריך לבחור אנשים - מתוך המטריקס האורגינל, למטריקס המשני והם יקימו מחדש את ציון. והרי אסור שידעו שהיא נהרסה קודם ולכן ישנו רילואד של המטריקס הפנימי וציון שבעצם כבר לא קיימת נבנית מחדש ע"י אותם אנשים שנבחרו...

הקטע עם הכפית ומה שהאורקל נותנת לדעתי זה באגים בתסריט, בטח כתבו אותו בוורד או תוכנה מיקרוסופטית אחרת... ומכאן נובעים הבאגים :lol:

שששששששששירוקו אדומה

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע שהפסיקו את הסרט באמצע וכתוב המשך יבוא

זה קטע ממש מעצבן.

הרס את כל הכייף של הסרט.

לא מעניין אותי מי הצרפתי,מי הסיני,איזה דוקטי,איזה קדילק.

למה הפסיקו את הסרט באמצע משפט?

הייתי יודע שזה ככה לא הייתי הולך לראות,הייתי מחכה לשלישי ורואה אותם ביחד.

בארה"ב כבר יצא The Italian Job.

יש הרבה מרוצי מכוניות השנה בסרטים.

אייל

פורסם

אמאלה מזה?!?

אתם מפחידים אותי מה זה כל החארטות האלה

מסובך לי מידי יש לי הרגשה שעכשיו אני בכלל לא הולך לראות תסרט המעוות הזה.

פורסם

לא תצטרכו לחכות יותר מדי, המטריקס הבא יוצא ב-5 בנובמבר.

לא ממש קראתי את כל הדיון, אבל בנוגע לכף - ראיתי את הסרט היום (חביב, וזהו - קצת

נמתח כמו מסטיק בחלקים מסוימים, כמו מסיבת הריקודים\פרסומת לפפסי מקס), והיא לא

עברה מהמטריקס החוצה, זאת סתם כף שנראית כאילו שיוצרה בעבודת יד (מצ'וקמקת

שכזאת). הילד שהוא ראה בתוך המטריקס נמשך החוצה, והוא זה ששלח לו כף שהכין בעצמו

(גם אומרים לו שהיא נשלחה ע"י אחד מהיתומים).

העפתי מבט בדיונים של IMDB, ומישהו הציע הסבר אחר לסיבה שניאו עצר את המכונות:

סמית' שואל אותו בהתחלת הסרט אם הוא לא מרגיש את הקשר בינהם, שהם חולקים משהו.

כלומר, ניאו הוא חלק מהמכונה או איזה קשקוש כזה... עוד משהו שנאמר באותו מקום הוא

שמה שעצר את ה-probes הוא פעימת EMP מהספינה שבדיוק הגיעה, והיא הזיקה לניאו

בגלל הקשר שלו למכונות או משהו כזה...

נחיה ונראה, בנובמבר.

פורסם

דבר אחד אני יודע

אם לא הייתי מרחיב מחשבים, לא היה לי היום מושג מה הולך בסרט הזה.

הכל עובד אשכרה לפי החוקים במחשב.

ומי שאמר שצריך חשיבה רקורסיבית, צדק!

Life is a ciggerate, smoke to the end

פורסם

לדעתי ניו לאחר השיחה עם האדריכל הצליח לשבור בעצם את החוקים של האדריכל כי בעצם הוא הצליח להציל אותה , והרי על פי התוכנה היא הייתה אמורה למות לא משנה מה ...

ולכן גם באה ההפתעה שהוא מצליח לעצור את המכונות בעולם האמיתי , כנראה שמשהו אצלו באמת שונה כי עובדה שכל ה - ONES האחרים לא הצליחו לשבור את הנוסחא של האדריכל ופעלו בדיוק כמו שהוא צפה שהם יפעלו ...

אני מאמין שאין מטריקס בתוך המטריקס ( ובעצם העולם האמיתי לא קיים ) , לדעתי ציון היא אכן עיר אמיתית ואכן זה אולי הגלגול השישי שלה .

הצרפתי והשאר זה פשוט תוכנות שהיו מיועדות למחיקה והחליטו בעצמם למרוד והם ווירוסים נוודים בתוך המטריקס ( הכל מדבר בסרט על זכות הבחירה , גם של המכונות ) .

לגבי מי שמנסה לדקור אותו , זה לא יכול להיות סמית כי הוא לא מסוגל לצאת מהמטריקס ולהפוך לבן אדם ... אין לי מושג מי זה יכול להיות , לא הגיוני שזה ONE אחר כי מה האינטרס בלהרוג את ניאו ... בקיצור , מה אתם חושבים ?

פורסם

לדעתי זה כן סמית' (יותר נכון העתק שלו),בגלל שכאשר מישהו נטען למטריקס התודעה שלו

הופכת להיות כמו תוכנה,ולכן סמית' יכול להחליף את התודעה הזאת בהעתק של עצמו ולהוריד את עצמו לתוך גוף של מישהו,ואז הוא הופך להיות אדם אמיתי.

לדעתי המטרה של כל זה היא להרוג את ניאו,סמית' מבין שהוא לא יכול להרוג את ניאו במטרקיס אז הוא מנסה לעשות זאת בעולם האמיתי.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
לדעתי זה כן סמית' (יותר נכון העתק שלו),בגלל שכאשר מישהו נטען למטריקס התודעה שלו

הופכת להיות כמו תוכנה,ולכן סמית' יכול להחליף את התודעה הזאת בהעתק של עצמו ולהוריד את עצמו לתוך גוף של מישהו,ואז הוא הופך להיות אדם אמיתי.

לדעתי המטרה של כל זה היא להרוג את ניאו,סמית' מבין שהוא לא יכול להרוג את ניאו במטרקיס אז הוא מנסה לעשות זאת בעולם האמיתי.

במחשבה שנייה זה יכול להיות הגיוני , כי זה מסביר את החלום שהיה לו ...

פורסם

יש לי הרגשה שבקצב הזה בעוד תקופה מסויימת יפתחו בבי"ח אבארבנל ושלוואתה מחלקות לטיפול נפגעי מטריקס :lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

לדעתי המשמעות העליונה שהסרט מנסה להראות היא בעצם האלוהים וזכות הבחירה ...

מהו בעצם האלוהים , מי יצר אותנו ואת כל העולם ואם יש לנו באמת זכות בחירה...

האם אנחנו בוחרים לחיות או למות או שאוטובוס פתאום בא ודורס אותך ולך אין מה לעשות עם זה...

הרי האדריכל בסרט הוא המקביל לאלוהים ... ובכלל הסרט מדבר על העקרונות הכי בסיסיים של בריאת העולם .

פורסם

תקראו את מה שכתבתי בהודעה הקודמת, זה מי שמנסה לדקור את ניו.

ובדיוק בסוף הסרט רואים את שניהם שוכבים אחד ליד השני וזה כאילו הקטע המותח ;)

פורסם

כאן יש סתירה.הבחור הזה הוא חלק מסמית' וסמית' כבר לא חלק מהמטריקס אלה תוכנה שברחה מהשמדה,אז למה הרובוטים משמידים את כל האנשים והספינות שיצאו לקרב חוץ ממנו?איך הרובוטים ידעו שזה סמית' ואם הם ידעו אז למה הם לא הרגו אותו (כי הרי הוא נועד להשמדה)?

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

מה האינטרנט בכלל להרוג את ניאו אם זה מטריקס בתוך מטריקס , ועוד נקודה ....

אם זה VER 6 אז בשביל מה להרוג אותו , מה הבעיה עם VER 7 ?

צריך לחשוב מהו האינטרס להרוג את ניאו , אני לא רואה כזה אם מדבר השממה וציון היא מטריקס בפני עצמה לכן לדעתי היא עיר אמיתית .

פורסם

זה ההסבר האמיתי(שלי לפחות)

ציון לא אמיתית.

לקיינו ריב יש כוחות גם בציון לא רק במטריקס-איך שהוא עצר את הדברים שרדפו אחריו.

סמית' יצא מהמטריקס והוא תוכנה,תוכנה לא יכולה להפוך למציאות.

ולשמוק שאמר לו שהוא כתב את התוכנה היו מסכים עם כל ה ONES של קודם ,כולם היו קיינו.

לסיכום:

מי שכתב את הסרט חולה נפש.

מי שעיצב את הדוקטי גאון.

מי שהחליט סוף סוף לבנות קדילק טובה גם גאון.

http://www.cadillac.com/matrix/index.html

http://www.ducati.com/scoopage.jhtml;$sessionid$RE0JTMQAACRA4CRMKMQSFFQKFRJSCIV3?area=bikes&scoopNum=081

אייל

פורסם
אמאלה מזה?!?

אתם מפחידים אותי מה זה כל החארטות האלה

מסובך לי מידי יש לי הרגשה שעכשיו אני בכלל לא הולך לראות תסרט המעוות הזה.

דביל, בשביל מה שלומו כתב בכותרת שמי שלא ראה את הסרט שלא יכנס?

זהו, אני פונה ל-8200 ומבקש מהם להקשות את מבחני הקבלה שלהם, זה לא לעניין מה שהולך פה :p

וברצינות - אני לא מתכוון לספק פרשנות לסרט, מכיוון שהוא פלצני ומיותר למדי (יש להם מזל שהבא יוצא עוד חצי שנה, אחרת הייתי מתהפך עליהם :p ). האקשן טוב (מלבד קטעי הנהיגה המפגרים) אבל זה נראה יותר ויותר כמו משחק מחשב. כאילו הם חשבו לעצמם "איך נעשה משהו גדול יותר מהסרט הראשון? אנחנו לא יכולים לעשות בוס גדול, אז בואו נעשה מאה סמיתים קטנים". בסופו של דבר זה נראה בדיוק כמו כל משחק מחשב סטנדרטי. רק עם גרפיקה קצת יותר טובה.

בכל מקרה, כמה פרטים קטנים שאולי לא ידעתם - בעוד המטריקס הראשון נראה מאוד מקורי וחדשני, בעצם רעיונות רבים נלקחו מתוך סרט מנגה ותיק ששכחתי את שמו. יותר מזה - הרבה מאוד מהרעיונות בסרטים הללו מופיעים גם בספר מ-1984 אם זכרוני איננו מטעני, בשם "ניורומנסר" (שכחתי את שם המחבר, זה יחזור אלי...) כולל ציון והמטריקס וכולי (רק בצורה מעט שונה).

רעיון המטריקס בתוך מטריקס גם הוא איננו חדשני במיוחד. נכתבו ספרי מדע בדיוני בנושא ואפילו סרטים כמו "הקומה ה-13" (למי שלא ראה, אני לא אהרוס. דווקא סרט חמוד).

לילה טוב (איזה סרט ארוך ומייגע...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...