Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלופי צה"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי גם באיסוזו טרופר.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

למפקד של אבא שלי, יש מגאן סדאן,

איזה דרגה זה אומר שהוא?

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם
אני ראיתי במו עיני אלופים נוסעים ב

B4 ו607

ראש אק"א נוסע על וולוו S80 אם אני לא טועה..

B4 , ניתנת לתתי אלופים

כל אחד רשם טעויות אחרות , זה מצחיק ,

אל"מ - רנו מגאן סדאן

תת אלוף - B4

אלוף - טיוטה קמארי

נ,ב : גיל רגב נוסע על טויוטה קמארי ( ר' אכא ) .

פעם האלופים היו מקבלים 607 בליסינג , עכשיו זה נגמר ויש טיוטה קמארי שנקנתה מכספי הסיוע .

S80 היו אצל מודיעין פעם , עכשיו אין .

לגבי הג'יפים , לכל תת - אלוף ומעלה בעל תפקיד שטח מגיע גם ג'יפ וגם רכב רגיל , לכן הם מדי פעם נוסעים בג'יפ ומדי פעם ברכב רגיל , זה רק הקודקודים בעלי תפקידי שטח .

פורסם

חבר שלי הוא הבן של ניצב גנות ( לשעבר ניצב של משטרת התנועה) שעכשיו מגרש עובדים זרים ויש לו 2 מכוניות מהעבודה: הונדה אקורד ומיצובישי פג'ארו .

בנוסף לזה הרכב הפרטי הוא שלו זה A4 חדשה דנדשה !

פורסם
חבר שלי הוא הבן של ניצב גנות ( לשעבר ניצב של משטרת התנועה) שעכשיו מגרש עובדים זרים ויש לו 2 מכוניות מהעבודה: הונדה אקורד ומיצובישי פג'ארו .

בנוסף לזה הרכב הפרטי הוא שלו זה A4 חדשה דנדשה !

גם שב"כ , גם מוסד ומודיעין נוסעים באקורדים ...

הפג'ו זה בדיוק כמו אצל התתי אלופים .

פורסם
אני ראיתי במו עיני אלופים נוסעים ב

B4 ו607

ראש אק"א נוסע על וולוו S80 אם אני לא טועה..

B4 , ניתנת לתתי אלופים

כל אחד רשם טעויות אחרות , זה מצחיק ,

אל"מ - רנו מגאן סדאן

תת אלוף - B4

אלוף - טיוטה קמארי

נ,ב : גיל רגב נוסע על טויוטה קמארי ( ר' אכא ) .

פעם האלופים היו מקבלים 607 בליסינג , עכשיו זה נגמר ויש טיוטה קמארי שנקנתה מכספי הסיוע .

S80 היו אצל מודיעין פעם , עכשיו אין .

לגבי הג'יפים , לכל תת - אלוף ומעלה בעל תפקיד שטח מגיע גם ג'יפ וגם רכב רגיל , לכן הם מדי פעם נוסעים בג'יפ ומדי פעם ברכב רגיל , זה רק הקודקודים בעלי תפקידי שטח .

גם לאל"מים יש רכב ב' הכל תלוי בתפקיד (ולאו דווקא לאלה שהרבה בשטח). מה שכן לפי מה שזכור לי לאל"מ אין רכב ב' לבן כמו שלדרגות הבכירות.

• תוכן חדש...