אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
נקמת הציפורים -
מאת pmy- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לא עלינו ועל מכוניותינו....
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 35 תגובות
- 3 אלף צפיות
AC MILAN VS JUVENTUS תיהיה רק אלופה איטלקית אחת. מי אתם אומרים שתיהיה ליין הימורים נפתח כן ועכשיו נ.ב שידור ב ערוץ חמש ובערוץ חמש + לחסרי הכבלים או YES כנראה יש שידור באחד מערוצי הירדן ת-ב-ל-ו
הודעה אחרונה מאת bender, -
שימוש בפוטושופ
מאת ~TB~- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיתי פה את כולכם משתמשים בפוטושופ ועושים אפילו סוזוקי בלנו רגילה, לקבריולה קופה. יש לי את הפוטושופ, 7.0, אבל איך אני משתמש בזה ועושה את כל מה שעשיתם? טיפה עזרה - תודה.
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 5 תגובות
- 959 צפיות
היום ליד הבית שלי היו זיקוקים למשך 5-10 דק'. מישהו יודע למה? מסקרן אותי....ראיתי אותם מהבית שלי, הם היו במרחק של בערך 5-10 דקות ממני (ליד גני יהושוע, איפה שיש עכשיו את "טעם העיר"). מישהו יודע למה הם היו?
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
- 5 תגובות
- 890 צפיות
רוצה לעשות $$$$ מהר? הנה דרך טובה מאד לעשות זאת, שום השקעה איננה נדרשת, ללא סיכונים! 1. פתח חלון תגובה חדש או לחלופין חלון וורד. 2. החזק את מקש ה shift. 3. לחץ על הספרה 4 ארבע פעמים. בהצלחה!
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
והיום בפינתנו - "לא נגענו"
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מזל טוב לבובו החבר, המנהל ובעל הMI! :smilecol:
הודעה אחרונה מאת איילון, -
-
- 1 תגובות
- 926 צפיות
נברתי ברשת ... ותראה מה מצאתי !! RS6 - שוב הבייתה ! http://www.miniclip.com/Sheepgame.htm
הודעה אחרונה מאת E-S-L, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
"יום אחד הוא התעורר והבין שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה .... " איך נקרא השיר ? אני רוצה להכין איזה משהו יפה לחברה שלי ונחוץ לי דחוף שם השיר . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 31 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לא חסר ערסים חסרי טאקט שמדביקים להם על האונו סמל של פורש איזה סמל הכי תפס את עניכם... אני לדוגמא אתמול ראיתי דייטסו דרייד SL300
הודעה אחרונה מאת YOSY_baleno, -
- 19 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
איפה ניתן לקנות חומרי נפץ?? (TNT, וכדומה...)
הודעה אחרונה מאת beresford, -
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם אחד מהחברים יודע היכן ניתן להשיג משחקים קלי נפח למחשב... ( לאו דווקא פלאש ) אחרי הכל צריך להעביר את הזמן בצבא... תודה חבר"ה
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 2 תגובות
- 726 צפיות
מה דעתכם לאחר 45 דקות??
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זקוק למישהו שיודע לקרוא צרפתית. יש לי סכמה של פלג והנתונים בצרפתית.
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
1-0 מדהים של הפועל רמת גן על באר שבע....
הודעה אחרונה מאת RS6, -
הסיפור מתחיל בשנת 2000 שהחלטתי שנמאס מהפולו SDI וצריך להחליף רכב, ורצתי לסוכנות פלוץ בבת ים לברר עם פולו SDI חדשה (למה SDI? כי נסעתי בזמנו הרבה), לאחר בירורים החלטתי שאולי נשנה כיוון ונרכוש איזה גולף SDI בעלת 68 פונים וכך עשיתי. מודה, זאת באמת לא היתה אחת ההחלטות הטובות שעשיתי אבל מה לעשות שצריך רכב שנוסע הרבה ושותה מעט, ניסיתי גמל אבל החברה סירבה. לאחר שנה וחצי שבגלל שינוי מקום העבודה שלי ושל החברה ראיתי שאין יותר צורך בגמל סליחה גולף SDI והחלטתיל למכור ולהתקדם ל102 פונים, כן לגולף 1.6. הגולף 1.6 איתי עד היום, או יותר נכון מהיום בשעה אחת בצהריים כבר נמכרה לערס ירושלמי שכל חלומו זה לשים כיסוי הגה לגולף. הגעתי עייף ועצוב הביתה ללא גלגלים וגררתי בכח את…
הודעה אחרונה מאת maxim, -
מזל טוב לישי 1 2 3
מאת Yogev- 30 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ישי מזל טוב, ועד מאה ועשרים. ותראה איזה חבר טוב זרזיר שהוא העביר לי בהודעה פרטית את השיר הבא: (כל כך רומנטי הזרזיר הזה) משהו משהו משהו, ישי ישי, משהו משהו, ישי!
הודעה אחרונה מאת ישי, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה: היום קיבלתי בemail הוראות להתקנת משהו שנכתבו ע"י ירון כוכבי (בן אדם עובד בצוות הדרכה במחלקת IT שלנו)...שימו לב:
הודעה אחרונה מאת חלי, -
אהלן חברים, כמו שאתם שמים לב, אני חדשה כאן... קודם כל אני שמה לב שיש כאן מעט מאוד בחורות וחבל... שנית הגעתי למסקנה ותגידו לי אם זה נכון, כל הבחורות שאוהבות מכוניות הן יפות וכל הגברים שאוהבים מכוניות מכוערים...! האם יש סיבה לכך? כבר המון זמן שאני מחפשת גבר שכמוני יאהב לנהוג ולדבר על מכוניות שיהיה לי רכב ולא של ההורים, שיראה טוב ושאולי סוף סוף יגשים את משאלתי המינית (אני אפרט יותר מאוחר, מבטיחה)... שבוע שעבר אחד הידידים שלי המליץ לי להיכנס לכאן ועכשיו שיש לי קצת זמן החלטתי להיכנס.... לאחר שהייתי באחד המפגשים (לא שלכם ספציפית) שמתי לב שאין ולו חתיך אחד מכל אוהבי המכוניות שהכרתי עד עצם היום הזה. ואני שואלת את עצמי, האם אני אמצא כאן מישהו גם שנר…
הודעה אחרונה מאת danidina, -
מה המצב חברההה אני פותח בזאת את שרשור "משפטים מצחיקים" הרשמי תרשמו כל משפט בעל דו משמעות / מתחכם / חכם / עמוק / סתם מצחיק אתם יודעים משחק של מילים שכזה אני יתחיל...... ארטיק תות , משמין , מרזה , מעמיד חזה.
הודעה אחרונה מאת danidina, -
מחאת הנחותים 1 2
מאת E-S-L- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רגע.......... למה אין מועדון " המלך הספרדי " :snipersm: אני מכריז על עצמי כמתמודד לתואר המלך הספרדי
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
כן כן כל מי שהיה היום נהנה לראות את לירן הגיי משתשע עם השוטרים.............. סתם סתם ... אבל בכל מיקרה היה מצחיק.... הידד!!!!!!!! לטלאור משכונת הסלע מבריח מדורנקים...............!!!!!!!!!!!!!!!1111
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 28 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היר היר "מועדון האשנכזים" מכריז בזאת על תחרות עיצוב הסטיקר האשכנזי. לאחר שגדלנו ל - 3000,08,657,876,3 וחצי חברים (רועי לא נחשב לשלם) קם הצורך לעצב סטיקר למועדון לכן אנו פותחים את תחרות עיצוב הסטיקר של "מועדון האשכנזים" הזוכה בתחרות יזכה בתעודת "אשכנזי כבוד" (אך ורק אם הוא אשכנזי) אם הזוכה שזכה לא אשכנזי (סייכוים אפסים) הוא יזכה בתעודת "עובד אשכנזי" המפקח על התחרות הוא "אשכנזי מנהלתי" אריאל . בהצלחה לכל האשכנזים בברכת יום שטוף שמש נ.ב למי שלא ידע קיימת תעודת "אשכנזי מנהלתי" שבעליה הוא חבר בהנהלה של "מועדון האשכנזים" ואריאל שלנו קיבל את העודה הנ"ל בטקס חגיגי בהשתתפות מנהיגכם (אני) ראש הממשלה ונשיא המדינה לשעבר (הנוכחי התחנן…
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
היי שמי קובי אני חדש ישן בפורום , אני קורא כבר הרבה זמן (יותר מחצי שנה) אבל רק היום נרשמתי . יש לי פיאט אונו מסריחה ואחות פצצה! הסיבה שנרשמתי היא כי אני צריך עזרה לא מזמן היתה לי יומולדת , וגם לאחותי הקטנה . והורי החליטו לקנות לנו לכבוד היומולדת תופים...... אוטו!!!!! ופה אני צריך את העזרה שלכם , אני לא המבין הכי גדול במכוניות . והעובדה שאני צריך לחלוק רכב אם אחותי לא מקלה עלי. יש לה דרישות מפה ועד באר-שבע! האוטו חייב להיות וורוד (כמו כל דבר בחיים שלה) הוא חייב להיות קטן , חייב שיהיה לו 5 הילוכים (באונו יש 4 ומשום מה זה מעצבן אותה) חייב להיות אמין , ושלא תתקלקל לו ה"בטריה" (ככה היא קוראת למצבר) בקיצור היא רוצה זין על גלגלים! …
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
טיפים לטסט 1 2 3
מאת zozo- 34 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
חבר'ה בקרוב מאוד יש לי טסט ראשון אני ישמח לכמה טיפים לעבור אותו בפעם הראשונה אם יש לכם כאלה.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
היא מגמרת...
מאת שמר- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ב-BX , כל פעם שאני לוקח סיבוב על מהירות גבוהה יחסית , אחרי הסיבוב יוצאות לא מעט טיפות מים מהשפריצר (מי שמכיר , ב-BX זה צינור כזה , מלא חורים). עד כדי כך שהחלון מתמלא מים וחייבים להפעיל את המגב. זה קורה באופן קבוע אחרי כל סיבוב חד. היא מרטיבה לי. יכול להיות שהצרפתיה נהנית עד כדי כך בסיבובים ? או שמא אלו מחשבות על מכוניות ורודות שעושות לה את זה ?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
ספויילר מעץ??? 1 2
מאת Daniel83- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביום שבת ראיתי משהו מכוער בטרוף בחניה של חוף ראשון סיטרואן BX GTI עם ספויילר מוזר שהיתקרבתי וראיתי את הזוועה מקרוב זה היה ספויילר מעץ והקצה שלו מפלסטיק הספויילר ממש זוועה!!!! העובי של העץ לפחות 5 סמ
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
בערוץ ההיסטוריה האיש והאגדה
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המדריך למשפר המתחיל: http://www.acsu.buffalo.edu/~attse/honduh.htm
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ניידת חדשה לכוחות אל-על.
הודעה אחרונה מאת מצמץ,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 1,470 אורחים (הצג רשימה מלאה)