Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גמר גביע המדינה - 1-0 הפועל רמת גן , דקה 55!!!!!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב,

הכדורגל הישראלי מוצג במערומיו.

קבוצה שכמעט ירדה לליגה ארצית לקחה את גביע המדינה תוך שהיא מנצחת בדרך את מכבי ת"א והפועל ב"ש, שתיים מקבוצות הצמרת בליגת העל.

רמה חלשה, זלזול, התרגשות משניים וחצי צופים....

לפחות הסינדרלה ניצחה בסוף...

:-)

פורסם

יאללה הפועלללללללללללללללללל!!!!!!!!!1

עכשיו בדיוק חזרתי מאיצטדיון ר"ג, אחרי ביקור קצר באורדע וזה היה היום הכי כיפי שלי כאוהד ר"ג!!!!!!!

אתם לא יודעים איזו שמחה הלכה באיצטדיון.

ולכל מי שאומר שהיה משחק חלש אני חושב שהיה משחק נחמד ביותר, במיוחד במחצית השנייה, ולר"ג הגיע הגביע, ואף אחד לא יגיד שלא...

חוץ מזה, כשקבוצות כמו הפועל ר"ג והפועל ב"ש מביאות 30 אלף צופים זה באמת לא צחוק. די לזלזל...

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם
שוב,

הכדורגל הישראלי מוצג במערומיו.

קבוצה שכמעט ירדה לליגה ארצית לקחה את גביע המדינה תוך שהיא מנצחת בדרך את מכבי ת"א והפועל ב"ש, שתיים מקבוצות הצמרת בליגת העל.

רמה חלשה, זלזול, התרגשות משניים וחצי צופים....

לפחות הסינדרלה ניצחה בסוף...

אני לא מבין מה אתם כ"כ מתלוננים ?!?!?!?!

תראה, בליגה האנגלית, הספרדית וכו', שם הקבוצות שבצמרת הטבלה לא מגיעות לגמר גביע !!! לפי דעתי זה ממש יפה שבגביע כל קבוצה מגיעה לא מחויבת (כלומר אין לה מה להפסיק) ואני דווקא מאוד אוהב אנדרדוג ...

אני אוהד של מכבי ת"א ולפי דעתי לר"ג הגיע לנצח את מכבי ולכן לא הרגשתי כ"כ עצוב אחרי ההפסד בחצי גמר. אותו הדבר היום, ר"ג שחקו הרבה יותר טוב מב"ש וממש הגיע להם לקבל את הגביע, אם ב"ש הייתה לוקחת בפנדלים אני הייתי מאוד :mad: ...

אבל אין דאגה, ביום שבת בערב מכבי ת"א לוקחת אליפות !!!!!!!!!!!!!

רק מה שעצבן אותי זה כל אלה שנוסעים עד עכשיו עם הצפצפה לחוצה כאילו מכבי ת"א לקחה גביע ארופה, טוב, זה כמעט אותו סדר גודל בשביל ר"ג :roll: ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

פראיירים הבאר שבע האלה, איך הם נתנו לר"ג לשחק בר"ג , בגלל זה הם הפסידו ...

עכשיו ברצינות, ר"ג מחצית שנייה נתנה כדורגל גדול, החיוך של שחר כדורי בהנפת הגביע היה ענק.

דר"א, עד לפני שנתיים ככה הייתי משחק איתו בשכונה, קיבל כמה גולים אבל לא משנה (הוא היה פעם שוער).

בוא נעשה לכם חידה קטנה , מי יודע באיזה אוטו שחר כדורי נוהג ?

רמזים :

מיוחד מאוד

יפני (ולמרות זאת מיוחד מאוד )

שנות ה 90 המוקדמות

• תוכן חדש...