אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,355 נושאים בפורום הזה
-
- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לפני שנתחיל חוקים : כל חבר פורום רשאי להשתתף בסיפור בהמשכים אך חייב להמשיך את הקו של הסיפור ההמשך צריך להיות קצר וקולע ההמשך צריך להיות בגוף ראשון אתם מדברים על עצמכם שזה בעצם הדמות כל המשך צריך להסתיים באפשרות להמשיך אותו ואחרי המלה האחרונה צריך להיות קו של .............. אין להמשיך את ההמשך של עצמך על מנת לשמור על קריאה חלקה של הסיפור ללא הפרעות אין לכתוב תגובות אהדה ותגובות בכלל מי שמתחיל את הסיפור קובע כותרת וראשי לבקש מחיקה של כל תגובה אשר לא קשורה לסיפור ושלא משמרת את קו הסיפור בהצלחה
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 2 תגובות
- 893 צפיות
סרט שממש אהבתי כשהייתי יותר צעיר לא מזמן היה אותו בערוץ 22 אבל לא יכול לצפות בו... יש אותו למישהו ?? גם השם באנגלית יכול לעזור לי ... spasiba
טוב זה הזמן לקנות צעצוע חדש... אני מעוניין לקנות מכשיר GPS קומפקטי ונייד שמכיל את כל האפשרוית ועם מסך ציבעוני (טוב, ציבעוני זה לא חובה...). אני לא רוצה מערכת שלמה ב- 2000$, יש הצעות המלצות הפניות? בתודה, עדי
הודעה אחרונה מאת Daniel83, -
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כבר יש לי יותר מ40 הודעות
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 21 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
לפני כמה ימים אני נכנס לmax tuning ומה אני רואה? שאי אפשר להוריד שום סרט או אי אפשר להשתמש בצאט שלהם!!! בקיצור הם רוצים 50 שקל דמי השתתפות?!?!?!?! על מה ?!?!? ולמה?!! מה הם חושבים שהאתר שלהם יותר טוב מCARSFORUM? אז אני רוצה לשאול אותכם אם מישהו ממכם רשום שם? והאם זה שווה? אלעדה1
הודעה אחרונה מאת TurboMan, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התמונה מדברת בעד עצמה.
הודעה אחרונה מאת Alfa147, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שיהיה לכולנו מדורה מוצלחת וכמובן בטוחה היום בערב נישב כולנו בשמחה מול המדורה ושהכל יגמר בשעות הבוקר , אל תשכחו לכבות את המדורה .. תהנו .
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
- 2 תגובות
- 953 צפיות
והפעם קיבלנו למערכת הצעה להדרכת הקורס ה"ל דעתכם חשובה בתודה, ההנהלה.
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 4 תגובות
- 987 צפיות
עד מתי........
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה יש לי יונדאי קופה שנת 98.... ואחרי שנה שהיא אצלי החלטתי להתחיל לשפר אותה....יותר דגש על שיפורי יופי חיצוניים מאשר מכניים אבל גם את המכני אני לא מתכוון להפקיר... התחלתי בפילטר פתוח.....לא רציני.... חשבתי להתחיל עם השלישיה הפותחת....פילטר צ'יפ ואגזוז.... אבל משום מה אני כבר לא יכל לחקות לראות את האוטו שלי עם השינויי מראה שלו.... אז פשוט אחרי שהרכבתי ת'פילטר החלטתי להזמין כונס מקדימה כמו של האיוו....(או מי שלא מבין כמו שיש על היונדאי האדומה ממקס טיוניינג).... להמשיך בניפוח קל של כונסים מצידי הרכב (כמו של האצ'בק הירוקה מהמפגשים...) והכי חשוב הדבר שאני חולם עליו עוד מלפני שקניתי ת'רכב....ספוילר ענק ומטורף כמו שיש על הסופרה הכתומה ממהיר ועצבני.... …
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תנסו את האוטומטי מאוד מבדר http://members.lycos.co.uk/havaad/mekalel.html
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לכל אוהבי הפינק פלויד, הנה כתבה בת 20 עמודים שנכתבה לרגל יום ההולדת השלושים ל"dark side of the moon". לחצו כאן לכתבה
הודעה אחרונה מאת גלעד 106 ראלי, -
בזמן האחרון מוחקים הודעות שאני כותב כל הזמן. כתבתי כמה שטויות בפורום הכללי ,מחקו, הבנתי את הרמז ובלעתי רוק. אבל שכתבתי תלונה בתור ת'רד גם אותו מחקו לי בלי סיבה. הבלגתי גם על זה וכתבתי גם כמה הודעות פה בזמן האחרון שתוכנן הולם את הפורום אח גם אותן מחקו לי. ואת הודעה זו ממש זאת הפעם השלישית שאני כותב כי את הראשונה מחקו לי תוך שניה. מה יהיה אנשים?!? :mad
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
טוב, רק שתדעו 1 2
מאת Shmulik_Miata- 24 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שהיום אני בן 25 ויום. ואני דורש מתנה דיי רצינית!! סט ג'אנטים 16" פלוס צמיגים. עכשיו, עשיתי חישוב, 50 ש"ח מכל אחד יכסה את העלות. תודה על המתנה! שמוליק, שקצת עצוב לו עוד 5 שנים בן 30!!
הודעה אחרונה מאת Boxer, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול קיבלתי מכתב פיטורין, לאחר שכבר כמה חודשים אני ידעתי שזה בדרך במידה והחברה לא תצליח לארגן לי קצת יותר תעסוקה. אז מעכשיו אני מחפש עבודה, ואני אשמח מאוד אם יש לכם מכרים/קרובים/חברים שיוכלו אולי לסייע לי. אני מהנדס תעשיה וניהול בהכשרתי, עם נסיון של מעל 5 שנים בתחום של מערכות מידע מסוג ERP. בתפקידי האחרון הייתי מנהל תמיכת לקוחות של תוכנה הנקראת Baan, וכן יועץ בכל הקשור ליישום מערכות ERP בארגונים שונים. אני לא מחפש בהכרח עבודה בתחום דומה. למעשה, אני אשמח מאוד לשנות קצת כיוון, ולכן אני מוכן לשקול כל משרה בתחומים שנוגעים ללוגיסטיקה, תפעול, ייצור, מערכות מידע, שרות לקוחות ואם יש משהו שמתאים להכשרתי ונסיוני בענף הרכב, אז בכלל זה טוב. ניתן ליצור א…
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ראיתי עד היום בתמונות כמה מכוניות ממש עלובות, ששיפרו להם את הצורה והפכו אותם לממש מכוניות שניראות ספורטיביות. אז....שכל אחד כאן יעלה את המכונית הכי מגוחכת שהוא ראה...מכונית הכי עגלה שהוא ראה, ששיפרו לה את הצורה.... יאללה .
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.geocities.co.jp/Milano-Cat/7098/abc.html
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי את היונדאי הזאת בגבעתיים מישהו מכיר??
ניקוי דגמים
מאת מצמץ- 3 תגובות
- 855 צפיות
לצערי רוב הדגמים שלי נמצאים על מדפים ללא דלתות זכוכית שמונעים מהאבק להצטבר עליהם, מה שמצריך אותי לנקות את הדגמים באופן תדיר. חבר טוב שלי המליץ לי להשתמש בווקס (לא זה של הסקס ), כמובן שבהתחלה הירמתי חצי גבה אך לאחר שראיתי את נקיון הדגמים שלו התרשמתי לחיוב. חברי הטוב מנקה כך את דגמיו באופן זה לפחות כשנתיים ועד עכשיו לא ראיתי איזו תופעת לוואי רעה או פגם שנגרם לדגמים בעקבות זאת. אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי (לפני כשבוע) לנסות את אותה שיטת ניקוי ולשים ווקס על כמה מדגמי. התוצאה נראית לי חיובית (חלק מהדגמים נראים טוב יותר מאשר כשהם היו חדשים), אך בדגם אחד הווקס גרם לאוטו להיות בעל מראה נקי יותר אך פחות מבריק (ממליץ לכם בחום לנסות על איזה דגם שלא עד כדי כך יקר ללבכם ולראות את ההבדל)…
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
איזה יום "סבבה"
מאת מצמץ- 3 תגובות
- 812 צפיות
הבוקר הקפצתי את אמא שלי לאגד, אנחנו נמצאים בפיסגת זאב בתחילת הגשר לכיוון העיר (מספר דקות לפני השעה 6) ועוד לפני שהגענו לגבעה כבר שמענו את קולות הסירנות וניידות מג"ב ומשטרה עקפו אותנו במהירות (ובמראה ניתן היה לראות מאחורה משאית מכבי אש ואמבולנס). לא ידענו מה קרה אבל לראות סופה של מג"ב נוסעת במהירות ועם סירנה זה דבר שלא בשגרה כך שהנחנו שמשהו חמור קרה (אם מג"ב מעורבים בזה אז כנראה שזה לא תאונה של רכב שבאים לחלץ ממנו את הפצועים ). כשעברנו את הגבעה מעל לגשר ראינו בצד השני חיילי מג"ב עם כפפות סטריליות כך שהיה ברור שהיה פיגוע . אני חייב לציין שהמשטרה וכוחות ההצלה הגיעו ממש מהר וישר סייעו לנפגעים. ואילו בדרך בחזרה ממש כמה מאות מטרים לפני הבית התפנצ'ר לי גלגל בקיצור היום ממש ה…
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו כבר העלה אותן לפה?
הודעה אחרונה מאת darkstar, -
- 0 תגובות
- 801 צפיות
עם לא עובדת התמונה http://www.pbase.com/image/14815850 נ.ב קרדיט לעוזי על הצילום
הודעה אחרונה מאת ac cobra, -
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מקווה שראיתם לפני מספר דקות את תוכניתו של אלי יצפאן...למה? כי להקת ויאגרה הרוסית הופיעה שם ואכן הרימה זרגים. אחת הזמרות החלה להשתולל וחשפה את כל שד ימין. היא לא שמה לב....אני כן...חזה יפה עם אחלה פיטמות...יישר כח.
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרג אותי
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לרגל בקשות חוזרות ונישנות , איך לענות לטלפון? ( באדיבות שמוליק שלנו שהסכים לעלות את הקובץ לאתר שלו.) אתם מוזמנים להוריד ולהנות... לחצו כפתור ימיני שמור ברגע שהגעתם לאתר. http://www.geocities.com/mazdafisraelclub/dl.htm
הודעה אחרונה מאת HUMMER, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לאוכלי החומוס בפורום ואם אתם לא אוהבים את זה אז לכו נ.ב. יש לי הרבה (לא של מכוניות) אז נשתדל לגוון
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
כן כן כןןןןןןןןןן אני לא מאמין זה פשוט חלום שמתגשם בשבילי. אני אישית חובב ראלי מושבע וזאת הפעם הראשונה שאני נוסע לראות ראלי רציתי רק לדעת מספר דברים. יש מישהו שנוסע גם לראלי ויכול לעזור לי בפרטים לגבי המירוץ. יש בכלל מה לקנות בקפריסין אביזרים לרכב ושיפורים. תודה ואני מקווה שיבואו לשם כמה שיותר ישראלים וחברי פורום. subaru impreza 555 wrc no1
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
זקוק להכוונה... דיי בדחיפות האמת... אני חייב להגיע להוד השרון, מישהו יכול להסביר מה הדרך הכי פשוטה להגיע לשם מראשון?
הודעה אחרונה מאת 205, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני צריך תוכנת עריכה לוידאו. כזו שאני יכול לקחת קטע וידאו ולהוסיף לו אודיו משלי
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי כמה סירטונים במחשב. אני מעוניין להוסיף עליהם את כתובת האתר מכיוון שאני כל יום מגלה גנבים חדשים שגונבים ממני. באיזה תוכנה אוכל לעשות זאת? בבקשה תתנו לי שם באנגלית+קישור להורדה(אם יש). בתודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת zom,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,449 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zvit
- o.r
- SlowRide
- Itzik-b
- Avia
- garicho
- yuvk
- nglancer
- yuvalsa
- matan_mil
- epiphone
- מיץ פטל