Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה

darkstar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא יודע אם זה ממש קשור לכל הדיון שהולך כאן,

אבל לא צריך לקטול כל אחד שעושה שגיאת כתיב או משהו בסגנון.

הגענו למצב שאנשים בטח עושים הגהות קפדניות להודעות שלהם לפני השליחה,

שמא יקטלו אותם.

אני רוצה לתת דוגמא,

אני חבר בפורום צילום, לא משנה איפה. וכולם כל הזמן מחמיאים אחד לשני וכל זה.

זה מה שגורם לפורום לפרוח. לא קוטלים שם אנשים ולא בטיח.

נכון שלא צריך כ"כ להחמיא בפורום מכוניות, אבל לא להיות תקיף.

ככה יהיה נחמד יותר לגלוש כאן.

עצם הת'רד הזה, שפתח אותו "כוכב חשוך", הוא מיותר. שכן, רשום ב"חוקי הפורום" שכל בעיה או תלונה - מקומה בה"פ של המנהלים.

המון אנשים נכנסים לכאן, והת'רד הזה הוא עוד סיבה לתת להם לצאת מפה.

8)

אני לא מאשים אף אחד עם טעויות כתיב. עשיית הגהות לעומת זאת היא פעולה מבורכת שרק מועילה לכותב ההודעה אישית - מכיוון שהיא משפרת הרבה מאוד יכולות שלו. לי אישית מפריע לראות טעויות כתיב בעיקר בכותרות כי אותן רואים הרבה, לכן אני מתקן לאנשים כותרות עם שגיאות.

בנוגע למחמאות אחד לשני - ויירון - אתה גדול!! מלך!! (מרוצה?) וברצינות - כשאנשים ראויים למחמאות אז למה לא, אבל להתחיל להשתפך כאן לא יוביל לשום מקום.

הת'רד הזה נשאר פתוח מכיוון שהוא מסביר להרבה אנשים את דעותיהם של המנהלים ואת החשיבות של חוקי הפורום. צריך להבין שאף אחד פה לא עושה דווקא או נגד מישהו אחר. מטרת המנהלים שהפורום יהיה נעים לשיטוט, נוח לקריאה, ועם תכנים מתאימים. זה הכל.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לתקן לאנשים שגיאות כתיב זה אחד מהדברים אשר עושים אותנו בני אדם.

כל עוד זה קריא ובגבולות הסביר ולא כתיבה של דסלקט כבד אשר לא ניתנת לקריאה אין מה לתקן. זה לא גורם שום נזק מלבד העלבון שנגרם לאותו בנאדם.

אנשים לא צרכים לחיות בתחושה שהם צרכים לעשות הגהה על כל הודעה שלהם לפני שהיא עולה.

פורסם
לתקן לאנשים שגיאות כתיב זה אחד מהדברים אשר עושים אותנו בני אדם.

כל עוד זה קריא ובגבולות הסביר ולא כתיבה של דסלקט כבד אשר לא ניתנת לקריאה אין מה לתקן. זה לא גורם שום נזק מלבד העלבון שנגרם לאותו בנאדם.

אנשים לא צרכים לחיות בתחושה שהם צרכים לעשות הגהה על כל הודעה שלהם לפני שהיא עולה.

שוב אגיד - אין כל עלבון בשגיאות כתיב. אני מקבל לחלוטין את העובדה שיש אנשים נורמלים לחלוטין עם הרבה שגיאות כתיב. אני מכיר כאלו אישית. אבל מצד שני - אם לא יתקנו אותם - הם ימשיכו עם השגיאות, לא? עדיף כבר לתקן ושבפעם הבאה אולי הם יכתבו נכון. כמו שאמרתי עשיית הגהה לפני השליחה תורמת הרבה. אם זה לכתוב עצמו (כשקוראים שוב מגלים בעצם שיש גם תיקונים אחרים מלבד דקדוק ואיות), אם זה ליכולת גילוי טעויות, אם זה לשיפור צורת הכתיבה ועוד ועוד. ככה לומדים. ואין בזה כל רע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, לא התכוונתי שסתם תגיד לי "אתה מלך!!" סתם ככה כמו בשוק,

אלא כשאכתוב משהו שגוי, כמו למשל שב.מ.וו היא יצרנית צ'כית, לא יבוא מטר תשובות כמו:

"אם ב.מ.וו היא צ'כית, אז טאטא היא גרמנית" וכיוצ"ב.

תיקון התשובה ל"לא, הינך טועה, ב.מ.וו יצרנית גרמנית", יתרום יותר לכבוד שלך, ולידע שלי.

אני לא מתייחס רק אליך כמובן אלא רק מדגים.

אבל אתה צודק כאשר מגיעים לתופעות חמורות יותר, כמו:

"קאמארו רכב ענק!!!", "אין על קאמארו!! - תקנה!!"

לטעמי, יש צורך מיידי למחוק את ההודעות הנ"ל,

ולהימנע מללכלך את המשתמש שכתב את השטות.

לטעמי, אתם (המנהלים) מטפחים את הפורום בצורה טובה ביותר, ואין לי טענות חלילה.

מקווה שהבנתם. 8)

172

• תוכן חדש...