Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי יונדאי קופה שנת 98....

ואחרי שנה שהיא אצלי החלטתי להתחיל לשפר אותה....יותר דגש על שיפורי יופי חיצוניים מאשר מכניים אבל גם את המכני אני לא מתכוון להפקיר...

התחלתי בפילטר פתוח.....לא רציני....

חשבתי להתחיל עם השלישיה הפותחת....פילטר צ'יפ ואגזוז....

אבל משום מה אני כבר לא יכל לחקות לראות את האוטו שלי עם השינויי מראה שלו....

אז פשוט אחרי שהרכבתי ת'פילטר החלטתי להזמין כונס מקדימה כמו של האיוו....(או מי שלא מבין כמו שיש על היונדאי האדומה ממקס טיוניינג)....

להמשיך בניפוח קל של כונסים מצידי הרכב (כמו של האצ'בק הירוקה מהמפגשים...)

והכי חשוב הדבר שאני חולם עליו עוד מלפני שקניתי ת'רכב....ספוילר ענק ומטורף כמו שיש על הסופרה הכתומה ממהיר ועצבני....

משם להחלפה שלמה של מערכת פליטה צנרת חדשה מהמנוע, ריקון ממיר, והוצאת פיצול לשני דודים של סברינג אחד מכל צד של הרכב(ופה אני שואל:"זה יפגע ברכב?") וכמובן ת'צ'יפ שרציתי בהתחלה....

וכנראה שפה אני יסיים אולי עוד איזה קיט הנמכה וכמה דברים קטנים וזה יספיק לבינתיים......

פורסם

למה... למה לקחת אוטו כלכך יפה , כלכך מדהים , וסתם להרוס אותו עם ניפוחים וכונסים שלא צריך .. האוטו נראה פיצוץ.. אתה רוצה משהו נחמד ? תעשה לו צבע מחדש שיראה נוצץ.. אתה רוצה עוד משהו נחמד ? תשים בקליות שקופות .. אבל תעשה טובה ורד מהספויילר.. והניפוחים.. והכונסים... וכו

שפר בכוח .. זה יהיה מאוד נחמד :)

פורסם

באקלון.

בהצלחה.

ותשפר את האוטו איך שנראה לך (תוך כדי שחשוב איך למנוע את הגירוש שלך מהבית)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...