Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול קיבלתי מכתב פיטורין, לאחר שכבר כמה חודשים אני ידעתי שזה בדרך במידה והחברה לא תצליח לארגן לי קצת יותר תעסוקה.

אז מעכשיו אני מחפש עבודה, ואני אשמח מאוד אם יש לכם מכרים/קרובים/חברים שיוכלו אולי לסייע לי.

אני מהנדס תעשיה וניהול בהכשרתי, עם נסיון של מעל 5 שנים בתחום של מערכות מידע מסוג ERP.

בתפקידי האחרון הייתי מנהל תמיכת לקוחות של תוכנה הנקראת Baan, וכן יועץ בכל הקשור ליישום מערכות ERP בארגונים שונים.

אני לא מחפש בהכרח עבודה בתחום דומה.

למעשה, אני אשמח מאוד לשנות קצת כיוון, ולכן אני מוכן לשקול כל משרה בתחומים שנוגעים ללוגיסטיקה, תפעול, ייצור, מערכות מידע, שרות לקוחות ואם יש משהו שמתאים להכשרתי ונסיוני בענף הרכב, אז בכלל זה טוב.

ניתן ליצור איתי קשר באימייל, בה"פ או באייסיקיו 209734887.

תודה לכל מי שיכול לעזור, ושיהיה לכולם סופשבוע מהנה :)

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

מצטער לשמוע.

מקווה שתמצא תעסוקה חדשה ומעניינת.

בהצלחה.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

וואלה גרמי לא ידעתי שאתה מתעסק עם באן, זה יחסית נדיר בארץ.

בזמנו התחלתי קצת ללמוד לבד עם אורקל אפליקשיונס...

האמת הייתי מציע לך לנסות את מזלך בנס (NESS למי שלא מבין) הם מתעסקים עם SAP

וזה יכול להיות שינוי מבחינתך :)

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

מצטער לשמוע,

אני שולח לכולם פה קובץ עם לינקים של חברות השמה וכח אדם שקיבלתי.

זה יכול לעזור למי שמחפש עבודה.

שמוליק

jobs.rar

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תנחומיי.

מי כמוני יודע שהכאב הגדול יהיה כשלא תוכל לראות את אותן עלמות חן מסלקום... :D

וברצינות,

NESS אכן מחפשים אנשי SAP כרגע.

כמוכן תבדוק ישירות בחברת SAP או בחברות תמיכה כגון SAP-PRO.

אם מיצינו את עניין SAP אז בכל הקשור ללוגיסטיקה וכו' לא חסרות מודעות בעיתון אחרי עלעול קל אבל אני מעריך שיש עליהן המון קופצים.

בכל מקרה - אני אבדוק בסלקום אם צריכים משהו בסגנון ואאחל לך הרבה בהצלחה.

:-)

פורסם

אני אבדוק יותר מאוחר בלוח שלנו לראות אם דרושים עובדים, אני מצטער לשמוע על פיטורייך ואני יודע מה זאת ההרגשה שאתה יודע שהולכים לפטר אותך, אני יודע שבערך באוגוסט יבעטו אותי החוצה ובינתיים אני נאחז בציפורניי.....

אודיע לך בה"פ בנוגע למשרות פנויות אצלנו בקראו (סאייטקס לשעבר)

haters will hate

• תוכן חדש...