Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי דגמים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי רוב הדגמים שלי נמצאים על מדפים ללא דלתות זכוכית שמונעים מהאבק להצטבר עליהם, מה שמצריך אותי לנקות את הדגמים באופן תדיר. חבר טוב שלי המליץ לי להשתמש בווקס (לא זה של הסקס :wink:), כמובן שבהתחלה הירמתי חצי גבה אך לאחר שראיתי את נקיון הדגמים שלו התרשמתי לחיוב. חברי הטוב מנקה כך את דגמיו באופן זה לפחות כשנתיים ועד עכשיו לא ראיתי איזו תופעת לוואי רעה או פגם שנגרם לדגמים בעקבות זאת. אי לכך ובהתאם לזאת החלטתי (לפני כשבוע) לנסות את אותה שיטת ניקוי ולשים ווקס על כמה מדגמי. התוצאה נראית לי חיובית (חלק מהדגמים נראים טוב יותר מאשר כשהם היו חדשים), אך בדגם אחד הווקס גרם לאוטו להיות בעל מראה נקי יותר אך פחות מבריק (ממליץ לכם בחום לנסות על איזה דגם שלא עד כדי כך יקר ללבכם ולראות את ההבדל). מבירורים שערכתי (חלקם עם חברי פורום) נאמר לי שלא צריכה להיות בכך כל בעיה או שיגרם עקב כך נזק לדגם. מה שכן הומלץ לי זה להיזהר מלעבור על "השמשות" שכן אין לדעת איך הווקס ישפיע עליהן). עוד יתרון ששמתי לב אליו בדגמי חברי שעברו ווקס זה שכשמצטבר אבק על הדגם האבק ממש מחליק מהדגם ברכות כך שתהליך הניקוי לאחר הווקס הוא ממש פשוט ומהיר (ואין חשש לשריטות מהאבק).

מעניין אותי לדעת האם נתקלתם במישהו שגם עושה ווקס לדגמיו? והאם יש לכם דרכים להמליץ בנוגע לניקוי דגמים (איך כיום אתם מנקים את הדגמים שלכם)?

פורסם

אני לא משתמש בחומרים כלשהם לניקוי הדגמים

אני כל שבועיים שלוש עובר על הדגמים עם מטלית ומנקה אותם יסודי

אני לא חושב שצריך לנקות אותם עם חומר מיוחד כלשהו

פורסם
אני לא משתמש בחומרים כלשהם לניקוי הדגמים

אני כל שבועיים שלוש עובר על הדגמים עם מטלית ומנקה אותם יסודי

אני לא חושב שצריך לנקות אותם עם חומר מיוחד כלשהו

לא אומר שצריך יותר מזה, פשוט מעניין אותי לשמוע על עוד דרכים לניקוי.

• תוכן חדש...