אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
למישהו יש דבר כזה? אני רוצה את טקסי 2 שכל הזמן כשאני מנסה להוסיף לו תרגום עושה לי בעיות שונות. אם למישהו יש ויש לו גם כח להעביר את הסרט באיסיקיו אז אני אשמח. תודה. ירון.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חשבתי על זה לבד !! אפשר להוסיף לדלק חומר שיגרום לרכב לעשן יותר כאשר יש יותר גזי פליטה, הטורבו יסתובב מהר יותר לא??
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
בושה וחרפה! 1 2
מאת ~TB~- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זה מה שנקרא יום נאחס. בשעה טובה ומוצלחת האוטו הגיע ל 90 אלף קילומטר, אז הכנסתי את האוטו לטיפול 90 אלף במוסך המרכזי של פיג'ו "מרום צמרת". האוטו נכנס למוסך בשעה שמונה בבוקר, וכשהוא דיבר עם אבא שלי הוא ניסה לדחוף לנו עוד נוזל למנוע כלשהו, אבל אבא שלי "הזכיר" לו שבטיפול האחרון כבר שמו לנו, ואז הוא "נזכר" ואמר שבאמת לא צריך ושהוא "לא שם לב". כמו כל מוסך, ניסה לטחון אותנו...סבבה. את האוטו לקחתי כבר בשעה שתיים אחר הצהריים. הקנס? 1150 שקל! לזה אני קורא: דפיקה!!!על מה? בוא נראה.....טיפול 90 אלף, החלפת רפידות בלמים קדמיים, שמן ברקסים, ו 4 ליטר של שמן חצי סינטטי למנוע. בקשר לשמן, כבר ביקשתי מבן דוד שלי שיכין לי, אני משיג בפחות מחצי מכיר, שלא לדבר על זה שהם מוכרים את זה יותר יקר,…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לאחל למי שגילח לי היום את הסמלים מהאוטו, מוות בייסורים קשים, רצוי עקרבים , או כל חיה ארסית אחרת. כמובן שאני מאחל שימכור את הסמל ובעזרת הכסף יממן לעצמו הקרנות או לחילופין קוקטיילים נגד איידס ובקרוב גם ארון קבורה נ.ב. אם יש למישהו סמלים של פולו לא גנובים , אני אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת NirTzi, -
מה זה לעזאזל ואם איזו תוכנה אני קורא אותו
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 6 תגובות
- 988 צפיות
אני מחפש תמונות אם איכות טובה להגדלה אני צריך את זה לפרויקט מומלץ מכוניות משופרות לא משנה חדשות ישנות אבל מה שמשנה האיכות של התמונה כידי שיהיה אפשר להגדיל ותשאר האיכות טובה תעזרו לי בבקשה אנשיםםםםם תודה
הודעה אחרונה מאת Danny4u, -
- 1 תגובות
- 845 צפיות
http://sea-gal.rainland.co.il/main/siteNew/index.php?langId=3&action=sidLink&stId=378 למרות הלכלוך נשאר משהו.
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 23 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמעט לכל הפורומים שאני מכיר יש גם חדר במירס, ולכן פתחתי חדר גם לפורום הזה. שם החדר: carsforum# בדאל-נט (DALNet). מעוניין להפוך את זה למשתמשי הפורום בלבד ע"י הפצת קוד "מפתח", אבל כרגע זה פתוח לכולם. אמצא שם תחת הכינוי KillerKind. כרגע החדר בשליטתי, אבל אין לי כל בעיה לתת שליטה לאחראי הפורום. כולכם מוזמנים. מקווה שיצליח. רעיונות? תלונות? או כל דבר יתקבל בברכה.
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני כרגע בלימודים ונפרם לי כפתור בחולצה וזה פדיחות... יש לי כמו חולצת בטן! מה לעשות?! יש לי עטים עפרונות דפים.... יש פה מקג'ייור?!
הודעה אחרונה מאת feint, -
תשמעו בדיחה
מאת Rotem-RSi- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בלוח פוקוס של השבוע מופיעה לה תמונה של 205 ג'י טי איי מודל 87(1900) מבירור קצר עולה כי הרכב יד שישית עם מזגן וסאנרוף עבר 234,000 ק"מ(מנוע נוכחי 110,000) עם מזגן המחירון של הרכב הנ"ל הוא 11,500 עכשיו קלטו את זה הבחור רוצה 23,000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אותי אישית זה קרע מצחוק לא יודע מה איתכם
הודעה אחרונה מאת Rotem-RSi, -
- 16 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
בעבר פורסם כאן לינק לאתר שבו היו סרטים של קלרקסון , לאחר חיפוש מעמיק בפורום לא מצאתי את אותו לינק ... אני צריך את המפענח שבעזרתו ניתן לצפות בסרטים האלה , אם למישהו יש מושג מה שם הת'רד או מהו המפענח הדרוש אודה לו אם יפרסם את שמו .
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מסמך אנושי מזעזע...
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טוב, אני מעונין לרכוש מצלמה דיגיטלית... מתוך סקר ארוך... התברר לי ( האמת ששיארתי כבר לפני ), שלקנות בחו"ל יצא לי הרבה הרבה יותר זול לעומת הארץ... ומכיון שאני לא נוסע לחו"ל בקרוב... חשבתי לקנות דרך אתר מחו"ל... עכשיו... פה אני צריך עזרה... איך אני עושה את זה ? האם למישהו יש ניסיון עם זה ? האם יש אתרים ששולחים ישירות לארץ ?... ראיתי בפורום הרבה אנשים שרכשו ב http://WWW.EBAY.COM... איך אני רוכש דרכם ?... בנוסף, מצאתי אתר: http://www.ezbuyus.co.il, האם למישהו יש ניסיון איתם ? רכש דרכם בעבר ? תודה רבה ! ניר, שמתתתת למצלמה דיגיטלית כבר !
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
שליחות קטלנית 3
מאת Romeo- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הורדתי את הסרט ואין לו קידוד... מאיפה אפשר להשיג לו? תודה
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מקווה להשתלב!
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
זה מאוד חשוב!!
הודעה אחרונה מאת Rשף, -
סדנת שיפורי פוטו שופ 1 2
מאת Andrei- 25 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן שוב אני.... מה קורה? יש פה אנשים שיודעים להשתמש בפוטושופ והכינו מכוניות משפורות דרך הסדנא שלהם יאללה זה המקום להראות אותן, את המכוניות שיצאו מה"סדנא " שלכם הנה שלי כולם אני הכנתי תתחשבו בזה שאני משתמש רק שבועיים בתוכנה..... http://www.pbase.com/image/16501423
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לצערינו, חוק האבולוציה של דרווין לא תמיד מסיים את עבודתו... אבל בכל זאת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2614713,00.html
הודעה אחרונה מאת paulpro, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לידיד שלי בעל חברה לבניית אתרים דרוש מתכנת למשרה חלקית/ מלאה בעל ידע ב- ASP, DB ו- HTML ברמה גבוהה. פרטים נוספים בפרטי.
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
BMW 328 ידנית !!!!!!!!!!!!! שנת 87, 87K ק"מ, יד שניה, צ'יפ, 052813757 עונדה טייפ ערס שנת 2002, כבר יד שניה !!!!! 9K ק"מ, 145K ש"ח, 067921552 מאזדה 929, מנוע 3600 סמ"ק, שנת 93, אוטומט (אלא מה?), סאנרוף 067227345 אימפרזה טורבו שנת 2001, יד ראשונה, 9K ק"מ !!!!!! 050375499 סיטרואן CX GTI שנת 87, מנוע 2500 סמ"ק טורבו, ידנית, 052626064 מיצובישי אקליפס, שנת 92, 2000 סמ"ק, 135K ק"מ, יד ראשונה !!! 66K ש"ח, מזגן, 150 כ"ס 056792204 מיצובישי GT, שנת 94, 3000 סמ"ק, יד שניה, 054963237 מישהו יכול לספר משהו על החיה הזו ????? יש גם שתי 205 GTI 1.9 שנראות במצב טוב (אחת שנת 87 והשניה מ-92) ו-S16 שנת 94 ...
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שאני לינק בחלון חדש (לחיצה על Shift וקליק על הלינק) החלון נפתח לי קטן. איך אפשר לעשות שהחלון החדש יפתח לי בכל פעם על מסך מלא ?
הודעה אחרונה מאת mat@n, -
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הייתי חייב להראות לכם תמונה צולמה ע"י אי שם בצפת מצחיק או מה ?
לאחר מחשבות לא רבות במיוחד,הגעתי למסקנות. החלטתי להגיד שלום. כן כן,גם לכם,אותם אנשים קטנים עם פה גדול שיושבים מאחורי מסך ומקלדת ונותנים חופש לג'יפה שיוצאת להם מהמקלדת.. כנראה שאני לא שייך "אליכם". חובבי הצרפתיות וקוטלי האנשים שמעיזים להחליף רכב. נכון יש לי ראלי ונכון גם אותה אמכור מתישהו,אז מה? מה איכפת לכם,אנשים קטנים? מי שם אותכם להיות מבקרים? זכותי לעשות מה שבא לי ואני לא אשאל אף אחד ממכם, אנשים קטנים וציניקנים. זה אולי התחיל בבדיחה אבל מהר מאד הבנתי עם מי יש לי עסק. מזל טוב תומר!! המלך החדש של CARSFORUM,שונאי הרייסים ומחלפי המכוניות,מגיע לך להיות מנהל פורום!! אל תקשיבו לי,תקשיבו לתומר....הרי הוא כותב יפה...הרי מכיר את כולם..והכי חשוב: יש …
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
למען ההגינות נציין כי קיבלתי את זה מעומר הנה: http://www.gp.com/consumerproducts/mls/mls/soccer.html
הודעה אחרונה מאת a®iel, -
-
- 12 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה זה הפלאברה הזו על ירידת מחירי הדלק ועליית מחירי התחבורה הציבורית? ואילו שטויות על זיהום אוויר! מי שמכיר שיפנה אותה להגיב!
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אם יש פה כאלה המכורים למותג מסויים (ויש פה כאלה), או מדינה מיוחדת, תפיסה מיוחדת, ועוד, רציתי לדעת כמה יש מכורים לכל דבר ולאילו דברים. תתחילו להיתפקד. אני מכור נואש לאלפא למי שעוד לא הבין נ.ב. הגדרה למכור, אחד שלא משנה כמה העולם יתהפך, הוא נאמן למותג, לפחות נכון לעכשיו.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
הגולש הישראלי: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2611133,00.html לדעתי 90%(אפילו יותר) נכון.
הודעה אחרונה מאת epidemic, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שמעתי שיש כל יום שישי ליד בלומפילד מפגש של מכוניות. אפשר פרטים ? תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת Roy, -
סליחה שאני פותח שירשור חדש... וברגע שמישהו יספר לי מה קרה אפשר למחוק את זה... באתי וראיתי שהנמחקו הודעות מהשירשור ושהוא ננעל, למה ??? מה קרה שם כשלא הייתי פה... ? (אפשר גם לספר לי בהודעה פרטית) תודה, ינון.
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
לא ככה(2)?..
מאת zom- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2612134,00.html
הודעה אחרונה מאת Romeo,
-
מי מחובר 59 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 785 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- yuvalsa
- VromVrom
- Fluffy
- Satori
- gozal
- יובל .מ.
- Johnathan
- Night Driver
- iEminem
- גור אדם
- אליה