Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בושה וחרפה!

~TB~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שנקרא יום נאחס.

בשעה טובה ומוצלחת האוטו הגיע ל 90 אלף קילומטר, אז הכנסתי את האוטו לטיפול 90 אלף במוסך המרכזי של פיג'ו "מרום צמרת". האוטו נכנס למוסך בשעה שמונה בבוקר, וכשהוא דיבר עם אבא שלי הוא ניסה לדחוף לנו עוד נוזל למנוע כלשהו, אבל אבא שלי "הזכיר" לו שבטיפול האחרון כבר שמו לנו, ואז הוא "נזכר" ואמר שבאמת לא צריך ושהוא "לא שם לב". כמו כל מוסך, ניסה לטחון אותנו...סבבה.

את האוטו לקחתי כבר בשעה שתיים אחר הצהריים. הקנס? 1150 שקל! לזה אני קורא: דפיקה!!!על מה? בוא נראה.....טיפול 90 אלף, החלפת רפידות בלמים קדמיים, שמן ברקסים, ו 4 ליטר של שמן חצי סינטטי למנוע. בקשר לשמן, כבר ביקשתי מבן דוד שלי שיכין לי, אני משיג בפחות מחצי מכיר, שלא לדבר על זה שהם מוכרים את זה יותר יקר, אז זה בכלל דפיקה.

טוב....זה היה עוד החלק הכי טוב היום.

יצאתי החוצה ברברס, ומאחורי הייתה מונית, אני יוצא לאט לאט, ופתאום נשמעת דפיקה. הוא יוצא מהמונית ואומר: מה זה...דפקת לי את האוטו וכל זה...סבבה, אני מחנה את האוטו בצד, ויוצא לראות על מה כל המהומה, אני בכלל לא הרגשתי שדפקתי, אבל יצאתי לבדוק. הוא טען שאני חייב לו פוליש ווקס לאוטו כי עשיתי לו שריטות...אבל הבעיה היא שמה שהוא מדבר זה בבגאג' האחורי של האוקטביה שלו, ואני הייתי קרוב רק לחלק הצדדי של האוטו שלו, ככה שגם אם הייתי נוגע לו באוטו אם האוטו שלי, לא הייתי יכול להגיע לבגאג', אז לפני שהספקתי להגיב, נחת עליי מלאך משמים וצעקה לו: לא נכון, אני עדה שהוא לא נגע לך אפילו לא מילימטר באוטו ואתה סתם מאשים אותו....באותו הרגע ידעתי שצדקתי אז אמרתי לו: אתה לא מתבייש לשקר? אתה יכול עכשיו לחפש אותי בסיבוב, תתבייש! נכנסתי לאוטו, ויצאתי משם.

טוב, אז כמו כל אוטו שיוצא מהמוסך, אתה בהתחלה מנסה לבדוק אותו ולראות מה שלום האוטו, אם יש הבדל, אז נכנסתי לאיזה פנייה ארוכה, הכביש ריק, אין חתולה על הכביש אפילו, אז אני טיפה לוקח את הסיבוב מהר, מוריד משלישי לשני ומושך את השני שיהיה יפה והכל, האוטו מגיב מעולה. לא הסתכנתי אפילו לא טיפה, לא הייתי קרוב אפילו לא טיפה לאבד יציבות, והייתי לבדדדדדד בכביש. פתאום ברמזור האדום בא אליי בחור בן 90 בערך, אולי יותר, אומר לי שהוא רוצה את הפרטים שלי למשטרה! התחלתי לדבר איתו ונראה לי שהוא וויתר לי (אני לא בטוח....אם כן, מה קורה אם אני מביא עדים למשפט שהוא מגזים? כי אולי טיפה עברתי את המהירות המותרת, 80 במקום 50, אבל נו באמת...זה לא היה ביג דיל). טוב, המשכתי לנסוע, הגעתי לרמת אביב ג' לקחת משם משהו. שכונה של צפונבונים. נסעתי לאט, רגוע, באמת שרגוע כי זה בתוך שכונה, יש המון ילדים בשעה שנסעתי, המון מכוניות, אז אי אפשר למשוך הילוך, להרביץ או לקחת סיבוב מהר אז נסעתי רגיל. הדבר היחידי שעשיתי שלא היה רגיל, היה שנכנסתי לכיכר, ואז בטעות לא שמתי לב שפיספתי את הפנייה, אז עשיתי בתוך הכיכר סיבוב וחצי ורק אז יצאתי ממנה. אחרי 2 דק' בערך, באה בחורה ואומרת לי: חוצפן, באמצע שאני בנסיעה. אני כבר בשיא העצבים, עוצר את האוטו ושואל אותה לפשר הדבר שאמרה, כי אין מצב בעולם שנהגתי מהר ואפילו שוטר לא היה אומר לי שנהגתי מהר...מה היא אמרה לי? ישר, בתגובה ראשונה: אני רוצה את מספר הרשיון שלך למשטרה! אלוהים ישמור, למה ארמתי לה, היא ואמרת שהיא מבינה שאני נער אבל לא ככה עושים בשכונה...אז חשבתי אולי היא לא רגילה לאגזוז לחץ שעובר לידה או לא יודע מה, אז היא אמרה שאני ילמד מטעויות ושהיא תוותר לי, ומילא כשאני טועה אני מבקש סליחה, אבל לא נסעתי מהר....בשום פנים ואופן!

איזה אנשים!

ואני לא מתכוון על הנהגת שחתכה אותי בכיכר, למרות שהיא ראתה אותי, אבל פשוט החליטה ללחוץ על הגז במקום על הברקס, ועל הנהגת שרצתה לפנות ימינה, אז המשכתי לנסוע, ואז פתאום התחרטה אז בלי להודיע, שברה שמאלה והמשיכה ישר, אז אני דפקתי ברקס ועצרתי במרחק של אולי אולי אולי 10 ס"מ מהמכונית שבצד שמאל שלי, וגם זה אני לא בטוח.

אני יודע שזה לא מעניין אותכם, אבל פשוט הרגיזו אותי.

Back to the original - NC again.

פורסם

אפילו גרמת לי לקבל עצבים מלקרוא את ההודעה הזו... :mad:

ומה זה החרא הזה, זקן בן 90 שמבקש פרטים???

הוא בכלל מצליח לראות משהו!? :lol:

Life is a ciggerate, smoke to the end

פורסם

פחחחחחח,

מדברים על נחס!!!

מקווה שלא יקרה לי.

אני ביום חמישי נכנס לטיפול (חבל שאין אייקון של חמסה).

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
אפילו גרמת לי לקבל עצבים מלקרוא את ההודעה הזו... :mad:

ומה זה החרא הזה, זקן בן 90 שמבקש פרטים???

הוא בכלל מצליח לראות משהו!? :lol:

אולי הזקן ניסה להתחיל איתו :lol:

פורסם

שני דברים.

1. אתה לא חייב לתת לאף אחד פרטים. שיתחברו לך.

2. אם כל נסיעה שלך אתה מגיע למצבים של כמעט ו.. אז שים לב, כנראה יש אצלך איזשהי בעיה. אולי בלי לשים לב אתה גורם לכל הצרות האלה (נוסע אחורה בלי להסתכל, נוסע לאט אבל בסל"ד גבוה בתוך השכונה ועוד).

בקיצור, כל ההתקלויות האלה אומרות דרשני.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
זה מה שנקרא יום נאחס.

בשעה טובה ומוצלחת האוטו הגיע ל 90 אלף קילומטר, אז הכנסתי את האוטו לטיפול 90 אלף במוסך המרכזי של פיג'ו "מרום צמרת". האוטו נכנס למוסך בשעה שמונה בבוקר, וכשהוא דיבר עם אבא שלי הוא ניסה לדחוף לנו עוד נוזל למנוע כלשהו, אבל אבא שלי "הזכיר" לו שבטיפול האחרון כבר שמו לנו, ואז הוא "נזכר" ואמר שבאמת לא צריך ושהוא "לא שם לב". כמו כל מוסך, ניסה לטחון אותנו...סבבה.

את האוטו לקחתי כבר בשעה שתיים אחר הצהריים. הקנס? 1150 שקל! לזה אני קורא: דפיקה!!!על מה? בוא נראה.....טיפול 90 אלף, החלפת רפידות בלמים קדמיים, שמן ברקסים, ו 4 ליטר של שמן חצי סינטטי למנוע. בקשר לשמן, כבר ביקשתי מבן דוד שלי שיכין לי, אני משיג בפחות מחצי מכיר, שלא לדבר על זה שהם מוכרים את זה יותר יקר, אז זה בכלל דפיקה.

טוב....זה היה עוד החלק הכי טוב היום.

יצאתי החוצה ברברס, ומאחורי הייתה מונית, אני יוצא לאט לאט, ופתאום נשמעת דפיקה. הוא יוצא מהמונית ואומר: מה זה...דפקת לי את האוטו וכל זה...סבבה, אני מחנה את האוטו בצד, ויוצא לראות על מה כל המהומה, אני בכלל לא הרגשתי שדפקתי, אבל יצאתי לבדוק. הוא טען שאני חייב לו פוליש ווקס לאוטו כי עשיתי לו שריטות...אבל הבעיה היא שמה שהוא מדבר זה בבגאג' האחורי של האוקטביה שלו, ואני הייתי קרוב רק לחלק הצדדי של האוטו שלו, ככה שגם אם הייתי נוגע לו באוטו אם האוטו שלי, לא הייתי יכול להגיע לבגאג', אז לפני שהספקתי להגיב, נחת עליי מלאך משמים וצעקה לו: לא נכון, אני עדה שהוא לא נגע לך אפילו לא מילימטר באוטו ואתה סתם מאשים אותו....באותו הרגע ידעתי שצדקתי אז אמרתי לו: אתה לא מתבייש לשקר? אתה יכול עכשיו לחפש אותי בסיבוב, תתבייש! נכנסתי לאוטו, ויצאתי משם.

טוב, אז כמו כל אוטו שיוצא מהמוסך, אתה בהתחלה מנסה לבדוק אותו ולראות מה שלום האוטו, אם יש הבדל, אז נכנסתי לאיזה פנייה ארוכה, הכביש ריק, אין חתולה על הכביש אפילו, אז אני טיפה לוקח את הסיבוב מהר, מוריד משלישי לשני ומושך את השני שיהיה יפה והכל, האוטו מגיב מעולה. לא הסתכנתי אפילו לא טיפה, לא הייתי קרוב אפילו לא טיפה לאבד יציבות, והייתי לבדדדדדד בכביש. פתאום ברמזור האדום בא אליי בחור בן 90 בערך, אולי יותר, אומר לי שהוא רוצה את הפרטים שלי למשטרה! התחלתי לדבר איתו ונראה לי שהוא וויתר לי (אני לא בטוח....אם כן, מה קורה אם אני מביא עדים למשפט שהוא מגזים? כי אולי טיפה עברתי את המהירות המותרת, 80 במקום 50, אבל נו באמת...זה לא היה ביג דיל). טוב, המשכתי לנסוע, הגעתי לרמת אביב ג' לקחת משם משהו. שכונה של צפונבונים. נסעתי לאט, רגוע, באמת שרגוע כי זה בתוך שכונה, יש המון ילדים בשעה שנסעתי, המון מכוניות, אז אי אפשר למשוך הילוך, להרביץ או לקחת סיבוב מהר אז נסעתי רגיל. הדבר היחידי שעשיתי שלא היה רגיל, היה שנכנסתי לכיכר, ואז בטעות לא שמתי לב שפיספתי את הפנייה, אז עשיתי בתוך הכיכר סיבוב וחצי ורק אז יצאתי ממנה. אחרי 2 דק' בערך, באה בחורה ואומרת לי: חוצפן, באמצע שאני בנסיעה. אני כבר בשיא העצבים, עוצר את האוטו ושואל אותה לפשר הדבר שאמרה, כי אין מצב בעולם שנהגתי מהר ואפילו שוטר לא היה אומר לי שנהגתי מהר...מה היא אמרה לי? ישר, בתגובה ראשונה: אני רוצה את מספר הרשיון שלך למשטרה! אלוהים ישמור, למה ארמתי לה, היא ואמרת שהיא מבינה שאני נער אבל לא ככה עושים בשכונה...אז חשבתי אולי היא לא רגילה לאגזוז לחץ שעובר לידה או לא יודע מה, אז היא אמרה שאני ילמד מטעויות ושהיא תוותר לי, ומילא כשאני טועה אני מבקש סליחה, אבל לא נסעתי מהר....בשום פנים ואופן!

איזה אנשים!

ואני לא מתכוון על הנהגת שחתכה אותי בכיכר, למרות שהיא ראתה אותי, אבל פשוט החליטה ללחוץ על הגז במקום על הברקס, ועל הנהגת שרצתה לפנות ימינה, אז המשכתי לנסוע, ואז פתאום התחרטה אז בלי להודיע, שברה שמאלה והמשיכה ישר, אז אני דפקתי ברקס ועצרתי במרחק של אולי אולי אולי 10 ס"מ מהמכונית שבצד שמאל שלי, וגם זה אני לא בטוח.

אני יודע שזה לא מעניין אותכם, אבל פשוט הרגיזו אותי.

אגב, שמתם לב שמאז הכט אנשים תפסו ביצים וחושבים שהם המשטרה או נציגי החוק?

תכלס אם בנאדם היה רוצה להתלונן עליך במשטרה מספיק לו מס' הרכב. כל הקטע הזה של לבקש פרטים ממש לא נחוץ.

פורסם
שני דברים.

1. אתה לא חייב לתת לאף אחד פרטים. שיתחברו לך.

2. אם כל נסיעה שלך אתה מגיע למצבים של כמעט ו.. אז שים לב, כנראה יש אצלך איזשהי בעיה. אולי בלי לשים לב אתה גורם לכל הצרות האלה (נוסע אחורה בלי להסתכל, נוסע לאט אבל בסל"ד גבוה בתוך השכונה ועוד).

בקיצור, כל ההתקלויות האלה אומרות דרשני.

לא לא לא

מצטער, אבל ממש לא.

כשנסעתי אחורה, הסתכלתי יפה מאוד, ובגלל זה הייתי דיי בטוח בכמעט מאה אחוז שלא ליטפתי לו אפילו את האוטו, אבל ברגע שהוא קרה לי החוצה יצאתי, אז אל תגיד שלא הסתכלתי, הסתכלתי וידעתי יפה מאוד מה קורה מאחורי.

נוסע לאט אבל בסלד גבוה בתוך השכונה? איפה קראת את זה? אני לא, כי האגזוז יעשה לי חור בראש, אבל בסיבוב הספציפי ההוא, שלוקח במשך 5-6 שניות לקחתי בסלד גבוה כי כל אחד כאן יעדיף לקחת סיבוב בשמונים קמש בהילוך שני וסלד גבוה מאשר הילוך שלישי\רביעי וסלד נמוך. אז אני מבקש, אם יש לך טענו או משהו סבבה, אבל אל תמציא טענות למה אני אשם.

פורסם

לא התכוונתי להמציא דברים, נתתי דוגמאות.

שורה תחתונה, כל נסיעה שלך כמעט מסתיימת באיזה תאקל, שים לב לזה.

אולי כדאי שאני אעקוב אחריך, אני הרי יודע איפה אתה גר.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
לא התכוונתי להמציא דברים, נתתי דוגמאות.

שורה תחתונה, כל נסיעה שלך כמעט מסתיימת באיזה תאקל, שים לב לזה.

אולי כדאי שאני אעקוב אחריך, אני הרי יודע איפה אתה גר.

:p:p:p

כל תאונה שלי כמעט מסתיימת באיזה תאקל? קודם כל, יחסית ל 1300 ק"מ שנסעתי במשך השבוע משישי שעבר עד אתמול בלילה, לא נראה לי שזה בדיוק כל נסיעה, כי הדברים שאתה מספר עליהם זה מהשבוע האחרון, ובשבוע האחרון נסעתי מה שבן אדם רגיל נוסע בחודש.

וחוץ מזה, ממש ממש ממש לא.

היום, לא הייתי קרוב לתאקל, אולי טיפה משכתי את ההילוך, ממתי זה אסור?! זה קרוב לתאקל? לא!

ומה שקרה לי עם הבחורה לפני כמה ימים? היא הצטערה ואמרה שהיא לא התכוונה ושהיא נהגת חדשה ושהיא רק חודש על הכביש וכל זה ושהיא לא שמה לב אליי וכל זה, אז הנה עוד עובדה שזה לא טעות שלי.

מתי עוד היה לי משהו קרוב לתאקל?

פורסם

תיאורטית על פי החוק, אתה חייב לתת פרטים מזהים שלך לכל אזרח שמבקש ממך ולא משנה מה הסיבה.

מעשית, אני לא נותן את הפרטים לאף אחד!! :-)

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

פורסם

קודם כל לא לתת פרטים.

שנית, לא לדפוק חשבון.

שלישית, גם לך יש את המספר שלהם, אל תשכח.

• תוכן חדש...