אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,357 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני צריך תוכנת עריכה לוידאו. כזו שאני יכול לקחת קטע וידאו ולהוסיף לו אודיו משלי
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי כמה סירטונים במחשב. אני מעוניין להוסיף עליהם את כתובת האתר מכיוון שאני כל יום מגלה גנבים חדשים שגונבים ממני. באיזה תוכנה אוכל לעשות זאת? בבקשה תתנו לי שם באנגלית+קישור להורדה(אם יש). בתודה מראש, טל.
הודעה אחרונה מאת zom, -
- 0 תגובות
- 882 צפיות
בחורף הקרוב משתחרר המשחק GT4 גרנד טוריסמו 4 עם למעלה מ 500 מכוניות!! הכתבה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=18725
הודעה אחרונה מאת Mleder, -
- 24 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יש לי ADSL, ולאחרונה מורגשת ירידה קשה במהירות. איך אני יכול לדעת מהי המהירות הנתונה בכל רגע ע"מ לקבל אינדיקציה לתחושה שלי? תודה
הודעה אחרונה מאת Roy, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קונה?
הודעה אחרונה מאת Gilad M, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מי שהיה אמור לעשות את זה.. מה עם זה ? אם אתה צריך עזרה, פנה אלי בבקשה אני אשמח לעזור.
הודעה אחרונה מאת ראלימן, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הורידו את הZIP, פתחו אותו ותרגעו....
הודעה אחרונה מאת אורן 16V, -
- 31 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ועכשיו בתרד חצי גמר ליגת האלופות מחצית ויובה ביתרון של 0-2 על ריאל מדריד הגדולה...
הודעה אחרונה מאת boca_juniros, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
לכל אוהבי הפג'ו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2620695,00.html
הודעה אחרונה מאת asiz, -
מבחן אינטלגנציה
מאת liran- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבחן מבחן למקצוען.zip
הודעה אחרונה מאת RS6, -
- 33 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אוקיי אני ממש אוהב את סנופ דוג, כבר המון זמן אבל מישהו מוכן להגיד מה זו השפה שהוא משתמש בה כל הShizzle, Dizzle הזה (הכוונה היא לסיומת izzle) אם מישהו יודע מה הפירוש... אז תודה
הודעה אחרונה מאת Idan_Kuchman, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב, בכדורגל קוראים לזה שכר לימוד, בכדורסל אומרים שאנחנו פשוט נמוכים יותר... לי יש יד זריזה ועין עקומה אז השרשור של הבדיחות "נעלם" לו בימים הקרובים ייעשה נסיון להחיותו. אריאל, שחתך לעצמו את הזרת כמנהג הפמיליות האיטלקיות.
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- 35 תגובות
- 4 אלף צפיות
לפני שנתחיל הוראות : כל חבר פורום רשאי להשתתף בסיפור בהמשכים אך חייב להמשיך את הקו של הסיפור ההמשך צריך להיות קצר וקולע ההמשך צריך להיות בגוף ראשון אתם מדברים על עצמכם שזה בעצם יוגב כל המשך צריך להסתיים באפשרות להמשיך אותו ואחרי המלה האחרונה צריך להיות קו של .............. אין להמשיך את ההמשך של עצמך על מנת לשמור על קריאה חלקה של הסיפור ללא הפרעות אין לכתוב תגובות אהדה ותגובות בכלל בהצלחה
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מזל טוב לאיש והשרשור. שתזכה להפטר מהנבלה ולקנות רכב אמיתי סוף סוף. המון מזל טוב.
הודעה אחרונה מאת חלי, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע הייכן ניתן לאחסן קובץ של 3 MB למען הורדתו על ידי משתמשים רבים ?
הודעה אחרונה מאת feint, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תראה בעצמך, זו לא המצאה שלי: http://images.maariv.co.il/channels/1/ART/477/465.html
הודעה אחרונה מאת danidina, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אח, איזו יפיפיה היא מהצד הזה... גם התחת חמוד והכל במחיר מציאה של 1695 ליש"ט לראלי 1.6 משנת 1998. אה, מה עם צד ימין? טוב, נו, אם אתם מוכרחים... ה-GTI הזו במצב סביר... אתר המוכר מכוניות לאחר תאונה בקישור הזה. מכוניות עם הגה ימני, אגב...
הודעה אחרונה מאת Herman, -
דרושה הבהרה.
מאת שמר- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נסעתי אתמול צפונה בכביש מס.2 לפניי , יפנומטית , מתנחל צד שמאל. 86.4 קמ"ש. לא זז. הבהוב , עוד אחד , צפירה , עצבים. כלום. הגענו למחלף קיסריה. פתאום , שלט מאיר עיניים : "לדיווח על מפגעים בכביש התקשר *955" התקשרתי. אמרתי : "יש כאן מפגע מאוד רציני. הבחור לא זז ,אולי עם 0.3..." לא דיווחו החארות. צחקו עליי. יש למישהו רעיון למה ?
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
שאפו לכדורגל הישראלי 1 2
מאת אביעד- 18 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
והעיקר , שהפערים ביננו לבין אירופה מצטמצמים. פשוט בושה מה שקרה היום בחצי גמר הגביע , הלוואי שהשנה יוותרו על כתר האליפות. שיתרמו אותו. לופא קדוש נשמה!!
הודעה אחרונה מאת dor-17(mk)2, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
דאגנו לצלם אותם עבורכם! הן מוכנות להשאיר טלפונים ופרטים לכל מי שיבקש!
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
דיקטטורה!!! 1 2
מאת Yogev- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני דורש להדיח את אחד ממנהלי הפורום הנלוז הזה, אשר שמו בישראל זרזיר. מנהל זה, מוחק כל הודעה שאני מצרף לשירשור שנושא את שמי (אולי גם את זו תמחוק). זאת ועוד, המנהל הנלוז הזה, מודיע לי בהודעה פרטית שלאחר דרישה של ישי, אשר ידוע בכינויו העז, הם החליטו לחסום את השירשור ההוא בפני, כדי שאנ אוכל רק לצפות בו, ולא להגיב עליו. את ההחלטה הזו הם קיבלו לאחר שצחקתי על ישי וזרזיר באחד השרשורים הקודמים, והם מונעים את התגובות שלי, למרות שצירפתי כמה תגובות מצחיקות עד מאוד, מאחר והן כללו את זרזיר וישי. אני דורש בזאת את הורדת השרשור בשם "יוגב והפיצפוצים" (מעניין שיאשה לא מגיב), או לחילופין, מתן אפשרות תגובה מצידי. אם דרישותי לא יענו, אני אלך בדרכו של סוחר רכב מהפורום, אש…
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
שלום רב... ראיתי היום בתחנת הדלק 106 GTI מדהימה... נהוגה ע"י חברה מקבוצת המין היפה... מישהי מכם אולי? הסתובבה היום בערך בשעה 19:00 בתחנת דלק סביון? תמונות לא יצאו משהו.. אבל בטוח תאהבו אותם... http://www.pbase.com/gmasterb/106gti
הודעה אחרונה מאת אליה, -
- 30 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
העז האשכנזית שלנו בת 22 מזל טוב טייגר :smilecol:
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
שלום לכולם 1 2
מאת RaLLyE_Mk1- 21 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אני חדש פה ורק רציתי להגיד שלום אז שלום לכולם ושיהיה לכם בוקר נפלא
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
עדי , עדי שלנו חדשה בפורום וכבר ( מאתמול )בעלת 106 ראלי שנת 95 לבנה ( כמו כולם לא? ) מזל טוב עדי , תהני מהאוטו ותסעי בזהירות.
הודעה אחרונה מאת AXNOAMGT, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אתמול קפצתי להום סנטר לקנות קצת כלים בשביל לעבוד על הבייבי שלי ... היום ב-11:00 התחלתי לעבוד. רוקנתי שמן, החלפתי פילטר שמן, הוצאתי פלאגים, מלאתי שמן, שמתי קצת שמן בכל צלינדר, עשיתי סיבוב ידני למנוע בשביל לשמן אותו קצת, נתתי סיבוב קטן בסוויץ', הסטארטר הראה סימני חיים (עשה כרבע סיבוב ואז עצר, אני מאוד שמחתי מכיוון שפחדתי שהוא נתפס עם השנים), אח"כ עוד ניסיון והנורה של המצבר נדלקה לכמה שניות ואז נכבתה. כנראה שהמצבר שהבאתי מהמוסך (לא חדש, מצבר בן שנתיים של רכב דיזל שהטענתי אותו) לפני חודשיים פשוט התרוקן ... עכשיו אני מחכה שהקורולה תחזור ואז אני אגנוב לה את המצבר ואניע את הבובה שלי ... אז אני אבדוק אם התרמוסטט תפוס ואם המשאבת מים עובדת ... לצערי לא הייתה לי מצלמה ולכן ל…
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- 37 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום, מאז שקניתי מכונית לפני פחות משבועיים, אני סובל מבעיה חמורה - חתולים ! הם בכל מקום, ובעיקר על מישל, הצרפתייה שלי, ובכל פעם שאני יוצא החוצה לנקות אותה מרובד האבק שמצטבר בכפר שלנו(אבן יהודה ), אני מוצא עקבות נמרים, ואני לא מדבר על הקטנים הנחמדים עם שמחפשים שאריות "מאמא עוף" בפחי הזבל, אלא על נמרי ענק, מיפלצים עלי אדמות! ניסיתי כבר הכל, החל באמצעים לא קונבנציונאליים כגון הצבת יצורים מיתולוגיים למשמר על מכוניתי (ע"ע "מילי," כלבתי הנאמנה ושות' בע"מ), וכלה בהפצת שמועות שקר בקרב ראשי ברית חתולי הבר, אך כל זאת ללא הואיל, הכוח נמצא איתם. אני על סף ייאוש ולכן אני פונה אליכם, מאיי דיר קומרדס - הצטרפו למאבק האמיתי, ועיזרו לי להלחם במוטנטים המכונפים ! כל טקטיק…
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הקורס לתקשורת שלא תעברו באוניברסיטה....
הודעה אחרונה מאת Yogev, -
- 1 תגובות
- 981 צפיות
לחברות יפניות יש יצור מיוחד לשוק המקומי שלהם. דברים מוזרים לאלה. באתרים שלהם מופיעה הכל. בעיה קטנה הכל היפנית אז צריך לנחש איפה הלינק הנכון. הנה כמה תמונות
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
מזל טוב למשורר 1 2 3
מאת שלומי-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הלא הוא אב ילדי הראלי, הגורו בכבודו ובעצמו. תומראלי . עד 106 !
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 800 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שימי 85
- SurfHigh
- gpro
- הרקוליטו
- יובל .מ.
- Johnathan
- flytomars
- Night Driver
- David32
- romansah
- viper83
- Step