Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכשיר דוחה חתולים לרכב ?(:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תומק, אם אתה רוצה אתה יכול לשאול את מכשיר אילוף החתולים שלנו (the cat intimidator 2000). מדובר ברובה מים עם 7 קנים וכוונת טלסקופית. הוכח כיעיל כנגד "מינוס", חתול הבית האימתני שחשב שמותר לו לעלות על השיש :-)
:lol:
  • תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדכון

חלק מכם יודעים שאני גר בשכונה מרובת חתולים- וסובל מהתופעות שהוזכרו כאן .

אי לכך , נקטתי באחת השיטות שהוזכרו- שיטת סימום קינמון.

פיזרתי 12 ק"ג קינמון סביב האוטו- וחסל גרבוצי חתוליה על מכסה המנוע.

התוצאות מעולות , זה כדאי :!:

פורסם

אני אוהב שחתולים הולכים לי על האוטו, זה משאיר עקבות מדליקות על המכסה מנוע...

אני לא אוהב שציפורים מחרבנות עליי, בדיוק כשאני בקינג ג'ורג' ואני צריך לעצור בגלל פקק מציק של שישי בצהריים, אני נעצר בדיוק מתחת לחוטי חשמל והציפור יושבת בדיוק מעל האוטו בזווית כזאת שזה פוגע לי ביד שנשענת על הדלתומשפריץ לי על המכנסיים והחולצה.... זה קרה פעמיים...... כוס אמא של היונה הלבנה, שתחנק היא ועלה הזית שלה קיבינימאט.

haters will hate

פורסם

:lol:

לפני איזה שנתיים,נסעתי עם חברים לסופ"ש אתגרי בגליל.ברמת העיקרון,מדובר בחבורה של גברים (בערך) שמשלמים הון תועפות במטרה שיקרעו להם את התחת ואולי בטעות הם יפגשו שם בחורות.

היה גדול.

בקיצור..סיימנו את ה"מסע" בקיבוץ הגושרים,אחרי ריצה וסנפלינג ואופניים ומה לא.

אנחנו יוצאים מהירדן,נשפכים על הדשא,המארגנים מביאים שתייה וחבר שלי ירמוש (אני חושב שהיום הוא די ג'יי נחשב בצפון ומהנדס מחשבים) פורש את הידיים ומנסה להירדם.

ופתאום...

הופיע לו על החזה משהו שנראה כמו שקשוקה קטנה בגוונים של חום ולבן,כולל שפריצים לפנים.

לקח לו בערך שלוש שניות להבין שפרה מעופפת חירבנה לו על החזה (המפותח).לקח לו עוד בערך שלוש שניות להקיא איזה שלושה ליטרים של קיא-על כל מי שהיה לידו,על התיקים ועל מה לא.

משהו שנראה כמו איזה סצנה מJACKASS (פעם חשבתי שזו תוכנית כל כך מגנייייבה,עד שהבנתי שזו תכנית רדודה על אנשים משועממים.אמריקאים..GO FIGURE..).

בקיצור...

מאז יש לי זיכרונות ממש ממש רעים מקקה של ציפורים ...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

:D

זה פשוט אחד השרשורים המוצלחים ביותר !!! (להוציא כאלה שבהם יורדים על מישהו...)

וזה מזכיר לי שפעם רציתי להמציא מכשיר שייקרא PCD - Pre-ignition Cat Dispenser, או מפזר חתולים קדם-התנעתי.

הרעיון הוא, שבסיבוב מתג ההצתה, לפני ההתנעה, המכשיר ישמיע צליל קצר וחד שיבריח כל חתול שאולי התנחל בתא המנוע. כך יימנע מצב שתרימו את מכסה המנוע ותגלו שם תערובת מוכנה להכנת קבב לרוטוויילרים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...