Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תכשיר דוחה חתולים לרכב ?(:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא פלפל רבותי , אלא קינמון , עובד ב100% מנסיון של שלושה רכבים אצלנו בחודשיים האחרונים , פיזור קינמון על מכסה המנוע , גג וקצת מסביב והם יברחו כמו מאמסטאף עצבני שלא אכל שבועיים

פורסם
לא פלפל רבותי , אלא קינמון , עובד ב100% מנסיון של שלושה רכבים אצלנו בחודשיים האחרונים , פיזור קינמון על מכסה המנוע , גג וקצת מסביב והם יברחו כמו מאמסטאף עצבני שלא אכל שבועיים

זה נהיה שרשור ממש מעניין 8)

אני מציע לשים קורט אבקת שום+חצי כפית סיליט נגד אבנית+כפית חרוב כתוש+רסק ביצה קשה (בת חודש וחצי, שישבה לה בשמש)+ וגבעול נענע (זה טוב גם נגד גנבים, להיפטר מהחברה ולמנוע ממימוש צו עיקול לרכב :twisted: )

מיאו smily757.gif

פורסם
הכי פשוט, לך לחנות חיות וקנה תרסיס כזה שדוחה חתולים. יש הרבה בשוק ויכול להיות שיקח לך זמן למצוא את זה שעובד אבל לא מדובר בהוצאה רצינית (כמה עשרות שקלים). כמה ימים של התזות והם ימצאו להם מקום אחר.

ככה לא תצטרך לארוב להם באמצע הלילה, להפחיד אותם ולגרום להם לסרוט את האוטו, וסתם לגרום להם לטראומה מיותרת.

אבל לא ממש מובן לי למה זה מפריע לך. אם יש עקבות זה בגלל שהרכב מלוכלך ממילא, אם הוא היה נקי לא היית יודע שהם היו שם.

שריטות יקרו רק אם תנסה להבריח אותם משם בבהלה, כי הצפרניים שלהם לא יוצאות אם הם רגועים, אלא רק במקרה של לחץ או תקיפה.

אבל שוב, אתה מוזמן להשתמש בטיפ למעלה.

חחחחחח(:

K-300 ? :)

אגב, טביעות העצבעות שהם משאירים לי על המכונית, זה בגלל הלחות שיש בלילה על המכונית, היא נקייה להפליא.

עכשיו כשאני חושב על זה, אני יכול להשתמש בטביעות העצבעות האלה כעדות מפלילה בבוא היום !

וברצינות, אני אנסה למצוא כזה דבר ובינתיים אני אנסה את הקינמון, אני יודע שזה עובד מצויין על נמלים שחומות זנב, מנסיון (באמת!).

"If you really want something in this life you have to work for it.

Now quiet, they're about to announce the winning numbers !"

-Homer Simpson .

פורסם

שילשום חזרתי הביתה ממסיבה באיזה ארבע בבוקר (רמת אביב...ילדי שמנת וילדות מסוממות... been there done that ,אבל היה שוס).

אני בקושי מחזיק את העיניים פתוחות.יוצא מהאוטו,מוריד את החולצה כבר בכניסה לביניין (אני שונא את הריח).מצאתי חנייה ממש טובה-מול הכניסה לבית שלי.

בקיצור-איך שאני נכנס לחדר שלי,אני נזכר שלא שלפתי את הפאנל וגם לא נעלתי (ניתקתי את הנעילה המרכזית ואני עוד לא רגיל).

בקיצור.אני יוצא החוצה,חצי ישן ורואה על המיכסה מנוע שלי ,את החתול הכי שמן ודוחה שראיתי מימי.אולי הוא לא היה כזה שמן ודוחה,אבל מבחינתי הוא היה הכי שמן ודוחה בעולם באותו רגע.

חתול ג'ינג'י,עם מבט רע בעיניים,סטייל עליזה בארץ הפלאות...

והבן זונה השמן הזה נהנה מהחום של המנוע שלי.חתיכת חרא..רוצה להנות,תשתתף בדלק!!!

הדחף הראשוני שלי היה להתגנב בשקט בשקט ולבצע בפרה הג'ינג'ית הזאת מה שנקרא בעיטת יעף ,או "בננה",אבל ממש לא בזין שלי לבעוט בחתול.

אז אני עומד בכניסה לביניין שלי ובוהה בבולפאס הזה שנירדם לאט לאט לי ליד הוישרים (ומונע ממני להירדם)-וחושב על עונש חינוכי...

אז נכנסתי הביתה,לחדר הישן שלי (היום משמש כמחסן) והסתכלתי מה יש שימושי...

לפני חודש גמרתי מטף עלך בן אדם (בן אדם בן חמישים צעק עלי שאם אני גבר,אני אצא מהאוטו...ישראלים...) ונשאר לי עוד קצת.

אז לקחתי את המטף בשקט בשקט.יצאתי החוצה...

כיוונתי מרחוק-ולחצתי.

היה גדול.

תוך כמה שניות הפכתי את מיצי לפלאפי הכיבשה.

אשכרה קודאק מומנט.

החתול פרץ בריצה ממש מפתיעה בשביל יצור עמוס כולסטרול כמוהו.

אני בטוח שבמשטרה התקבלו דיווחים על כיבשה קטנה שרצה לאורך אבא הילל במאה קמ"ש....

הזין היה שאחר כך,היתי צריך ללכת לשטוף את המיכסה עם צינור,כי הקצף אוכל את הצבע.

ניחא...

היה מצחיק רצח.

ללא ספק אחד ההיילייטים של הערב.

איתי ,החתול הספציפי הזה לא ייתעסק יותר....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
הכי פשוט, לך לחנות חיות וקנה תרסיס כזה שדוחה חתולים.

אפשר למצוא את התרסיס הזה גם באוטודיפו.

קוראים לזה "מטף כיבוי לרכב בינוני".....

:lol::lol::lol:

פורסם
שילשום חזרתי הביתה ממסיבה באיזה ארבע בבוקר (רמת אביב...ילדי שמנת וילדות מסוממות... been there done that ,אבל היה שוס).

אני בקושי מחזיק את העיניים פתוחות.יוצא מהאוטו,מוריד את החולצה כבר בכניסה לביניין (אני שונא את הריח).מצאתי חנייה ממש טובה-מול הכניסה לבית שלי.

בקיצור-איך שאני נכנס לחדר שלי,אני נזכר שלא שלפתי את הפאנל וגם לא נעלתי (ניתקתי את הנעילה המרכזית ואני עוד לא רגיל).

בקיצור.אני יוצא החוצה,חצי ישן ורואה על המיכסה מנוע שלי ,את החתול הכי שמן ודוחה שראיתי מימי.אולי הוא לא היה כזה שמן ודוחה,אבל מבחינתי הוא היה הכי שמן ודוחה בעולם באותו רגע.

חתול ג'ינג'י,עם מבט רע בעיניים,סטייל עליזה בארץ הפלאות...

והבן זונה השמן הזה נהנה מהחום של המנוע שלי.חתיכת חרא..רוצה להנות,תשתתף בדלק!!!

הדחף הראשוני שלי היה להתגנב בשקט בשקט ולבצע בפרה הג'ינג'ית הזאת מה שנקרא בעיטת יעף ,או "בננה",אבל ממש לא בזין שלי לבעוט בחתול.

אז אני עומד בכניסה לביניין שלי ובוהה בבולפאס הזה שנירדם לאט לאט לי ליד הוישרים (ומונע ממני להירדם)-וחושב על עונש חינוכי...

אז נכנסתי הביתה,לחדר הישן שלי (היום משמש כמחסן) והסתכלתי מה יש שימושי...

לפני חודש גמרתי מטף עלך בן אדם (בן אדם בן חמישים צעק עלי שאם אני גבר,אני אצא מהאוטו...ישראלים...) ונשאר לי עוד קצת.

אז לקחתי את המטף בשקט בשקט.יצאתי החוצה...

כיוונתי מרחוק-ולחצתי.

היה גדול.

תוך כמה שניות הפכתי את מיצי לפלאפי הכיבשה.

אשכרה קודאק מומנט.

החתול פרץ בריצה ממש מפתיעה בשביל יצור עמוס כולסטרול כמוהו.

אני בטוח שבמשטרה התקבלו דיווחים על כיבשה קטנה שרצה לאורך אבא הילל במאה קמ"ש....

הזין היה שאחר כך,היתי צריך ללכת לשטוף את המיכסה עם צינור,כי הקצף אוכל את הצבע.

ניחא...

היה מצחיק רצח.

ללא ספק אחד ההיילייטים של הערב.

איתי ,החתול הספציפי הזה לא ייתעסק יותר....

תומר אני :mm_cry: מרוב :lol: יה קרוע... מהיום אתה בשבילי כבר לא תומר106ראלי אלא אישוני הכבאי... :D

אגב , איך מוצאים את הת'רד שלך על מקרים מצחיקים שקרו עם האוטו (306 אחת ,אבא הילל אחד ושני שוטרים...) הציל אותי מדו"ח לפני שבועיים . :roll:

פורסם

היי שמר!!!

נדמה לי שזה אי שם באופטופיק.כתבה על דברים מוזרים שקרו באוטו,או סיפורים על היתקלויות עם משטרה..כבר לא זוכר.

אבל זה היה מצחיק.

אולי גם על השוטרים היתי צריך ליישם את המטף...LOL

פורסם

אלמוג קורצר, כל פעם אנחנו נפגשים בדרך לא דרך....

ואם אתה תוהה מי אני אז השם - Pהטבעת אמור להזכיר לך.....

בכל מקרה ברוכים הבאים לפורום....

haters will hate

פורסם

תומר, היה לך מזל שהחתול "נעלם" ללא סימנים ... אני עשיתי טעות בסגנון שלך..

כאשר החתול ישן , באתי מאחוריו ופשוט צעקתי לו "בווו !!" והוא קפץ ו........

השאיר לי שובל מאוד ארוך של סימני ציפורניים על המכסה מנוע :( (על האופל)

פורסם
תומר, אני בדר"כ נקרעת מהקטעים שלך כמו כולם כאן, ולא מעלה את הפן הפולני (למה אתה נוסע 200 יא משוגע, אתה נוהג כמו מטורף וכו')

אבל הפעם רציתי להעלות נקודה. תחשוב על זה שאם הקצף הורס את הצבע של האוטו מה הוא עושה לעור של החתול. בן אדם בן 50 לפחות יכול ללכת להתקלח אחרי שקיבל את מה שמגיע לו, אבל חתול? תאמין לי שכוס מים מספיקה להם בשביל להבין את הרמז.

גם נכון.

הגזמתי קצת.

:(

פורסם
כלומר אם לדוגמא כל פעם שחתול עולה לך על האוטו אתה תשתמש לידו בצופר אויר או שאתה תרטיב את החתול כל פעם שהוא עולה לך על האוטו (חתולים שונאים להרטב)

אתה תראה שתוך זמן קצר חתולים יפסיקו לשבת לך על האוטו.

תמצא משהו שלא נוח לחתולים תעשה אותו כמה פעמים והם יפסיקו להתקרב לאוטו.

בשפה המקצועית קוראים

"התניה אופרנטית"

בדיוק.

"אופרנטית"? לירן?

אני לא בטוח. זו התניה קלאסית אם אני לא טועה.

של בנדורה, עם הכלבים המריירים. :D

ולעניין, עשה בדיוק מה שמצמץ הציע, או שפשוט תכסה את האוטו!

אכן התניה קלאסית.

לא בנדורה אלא פבלוב.

התניה אופרנטית זה הסיפור של העכברים שמוצאים את היציאה מהמבוך בשביל גבינה... של סקינר.

אכן קלאסית , טעות שלי

עברו 3 שנים... הרבה זמן!

• תוכן חדש...