Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מזל טוב אני לא כל כך טוב באיחולים אז קח את כל הסמיילים שיש פה :o:(:):D:lol:8):?:shock::x:mad::p:oops::roll::twisted::evil::cry::wink::!::?::idea::arrow::|:mrgreen::fadein::fist: 0X :drinking::angel::agrue::evilbat::bday: :lying: :infinity: :morning: :crazyeye: :bad-word: :Fade-color :black: :painting: :multi::popcorn: :puppydog: :rainbow1: :rofl::scatter::shock2: :squarewink: :2gunfire: :snipersm: :smilecol: :flasingsmile: :turn-l::silly::borg: :halfrobot: :splat::onfire: :usa: :vamp::x-mas::biglaugh::beerchug::yum::shock3: :conf2: :conf::loco::ok::biggrin2::bigcry::sleeping: :sleeping2: :ladysman::mad2::nono::inlove::puzzled::king::king::type::wave2::wave::viking::tongue::rolleyes::hihi::roflmao::mmangel: :mm_surpr: :mm_blush::mm_cry: :mm_shock: :mm_wink::mm_nah::mm_eek::screwy::mm_yeah::mm_cool::mm_smile::mm_sad::mm_mad: :mm_tongu:

נחמד לא ?

מזל טוב שלומי

ואני מצטט את דניאל כי הדף נראה שמח.....

:wink:

פורסם

מזל טוב אח שלי המנהל .

מאחל לך להגיע לכל רמזור ושיהיה רמזור ירוק .

שהסוסים יתרבו גם בלי עזרה ממך..... ( דימיוני , אבל אני מאחל לך... )

שלא תדע נהגים כמו לירן מלפניך.... ( לירן בצחוק... :wink: )

ושיהיה לך בן זכר.... ( לא קשור , אבל לא אחלה ברכה... ? )

שתהיה לך מכונית קופצת כמו אצלי בחתימה.... ( כל הזכויות ללירן A.... )

זהו . בערך....

נ.ב

מתי אני מקבל קידום ? :wink:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

מזל טוב DJ BOBO, כפרה עליך!! :D

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

מזל טוב בובו :!:

שכל הברכות שבירכו אותך יתקיימו (במיוחד הצינור), ושתהיה מאושר לצמיתות :!:

אוהבים אותך הרבה :!:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

המון מזל טוב עד 120 שנה

חיים מאושרים והרבה אושר ועושר בחיים.

אייל,

בשם אגודת מובטלי הפורום :wink:

המהירות היא רוע השטן, הסיבובים הם אהבת האלוהים.

• תוכן חדש...