Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא זוכר אבל חיפשתי

כל המכוניות: allthebuttons

כל המסלולים: greatnews

או שכל המכוניות זה:

onecarefulowner

תנסה איזה עובד.

פורסם

מישהו יכול לתת לי מקום שאפשר להוריד את המשחק? בקאזה אין ואני לא יודע מזה ה-unule הזה ואיפה מורידים אותו...

תודה מראש.

פורסם

מישהו כאן רוצה לשחק עכשיו.?

אני שובר אתכם :twisted:

אה ותוך שעתיים הצלחתי לזכות באליפות. יש לי את כל המסלולים---->אני חושב שאת כולם.

פורסם

עדיין יש לי את הבעיה של עצירת המשחק.

אני צריך דבר, או שניים, כדי לפתור אותה:

ע"פ אתר Codemasters -יוצרי המשחק, הבעיה נובעת מדרייבר חדש מדי למשחק (גרסת 1.7 שבדיוק לפני כמה ימים שדרגתי את הוודו שלי לדרייבר הזה), ניסיתי להחליף לדרייברים ישנים יותר-אבל לא מקוריים!, אין לצערי דרייברים ישנים יותר מקוריים של 3DFX... אם למישהו יש דרייבר ישן וטוב לוודו 3 בבקשה להעביר לי בהקדם או לתת את שם קובץ ההתקנה ואני כבר אמצא.

דבר שני- אולי Downgrade ל-Directx יוביל לפתרון הבעיה אם היא תימשך אחרי החלפת הדרייבר.

איך מבצעים דאונגרייד כזה לדיירקטאקס? הוא לא מאפשר לעשות אנאינסטל לתוכנה או להתקין תוכנות דיירקטאקס ישנות יותר...

_\"""""""/_

0|||||||0]

|_|-+-|_|

פורסם

יש משחק שפרסמתי בעבר וקוראים לו LIVE FOR SPEED

אני כבר לא יודע איך לשכנע שהמשחק הזה הוא מקצועי לחלוטין.

http://www.liveforspeed.net

מומלץ לבעלי הגה!

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

זורע רוצה את ההורדה שלי ואת הקראק שלי?

המשחק אצלי עובד טוב טוב.

בנתיים מישהו קיבל בראש ממני. :D:twisted:

פורסם

אומנם קוליו משחק יפה ואיכותי אך נתקלתי בבעיות חיבור כשמנסים לשחק ברשת.

המשחק Need For Speed Hot Pursuit גם כן משחק ברמה גבוה ועובד מעולה ברשת, מומלץ ביותר!!

מי שרגיל לקולין יתקשה קצת בהתחלה עם משחק הזה עקב סגנון שונה של נהיגה, אבל כשמתרגלים.....

אפשר למצוא אותו בקזה, אי מאש וכו.. הקובץ בגודל של 700+ והסיומת שלו היא bin.exe

1. למחוק את הEXE ולהשאיר אותו כקובץ BIN.

2. להמיר את הקובץ לISO עם WINISO (שימו לב שצריך תוכנה רשומה על מנת שתעשה את ההמרה), לאחר מכן ניתן לצרוב עם NERO את הקובץ ISO שיצרתם.

אפשרות נוספת היא פשוט לצרוב את הקובץ BIN עם תוכנת הצריבה Disk Juggler .

סיראל למשחק :ims0-save-you0-1xhn

לאחר התקנת המחשק יש להחליף את קובץ ההפעלה שלו (NfsHP2.exe) עם קובץ בעל

אותו שם שנמצא בספרית crack.

בהצלחה

מי שרוצה לשחק ברשת ליצור קשר בפרטי.

פורסם

חברה אחרי הרבה זמן של חיפושים מצאתי אתר לכל מי שאוהב את המשחק הזה. אפשר להוריד למשחק סקינים שונים וחדשים וגם לשנות את הרעש של המנוע פשוט מדהים האתר הזה, המשחק נהפך להיות יותר מעניין. אני למשל הורדתי את האימפרזה 2003 של מאקינן וגם את הרעש של המנוע ושל האגזוז וגם שומעים את השסתום פריקה. משהו עצבני ביותר מומלץ מאד לכל חובב מקרי 2 :lol:http://felzi.m4driving.sm/index1.html

פורסם

חברה מישהו הצליח לרדת מתחת ל45.24 בארקיד במסלול איטליה?

יאללה תכתבו את השיא שלכם בארקיד איטליה וצרפת.

פורסם

גבר אני לא אוהב לבכות אבל רק אתמול התחלתי לשחק.

ובשני המשחקים איתך נתקלתי בחוסר מזל.

פעם הראשונה נפלתי לתעלה שאי אפשר לצאת ממנה(צרפת 3 --->אני חושב)

ובאיטליה נתקעתי מתחת לגשר.

אבל עזוב שמתי לב שאתה באמת טוב.

גבר אני בנתיים כל היום מתאמן------->יום יבוא ואני ימלא את הפיזו שלך בבוץ טהור מפירפור גלגלי הפוקוס שלי.

• תוכן חדש...