Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצפית בי-ם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שלא מקובל לרשום תצפיות, אבל אני חייב כי לא כל-כך האמנתי לחבר מהפורום שרשם שהוא ראה סופרה בירושלים.

אז אני גם ראיתי אותה היום, אדומה ,יבוא אישי.

גם אני רוצה :(:(:(

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
איפה?

מחכה גם לראות... למשש... להרגיש... חום מנוע... :wink:

דווקא לאזור שלך בי-ם מגיעה לפעמים טויוטה סליקה אדומה דנדשה ועוד מכוניות נחמדות וכל מה שאתה צריך לעשות זה לעמוד עם הזונות (שדיברתה עליהן מקודם בשרשור לגבי עזיבת הארץ) ברחוב הראשי ולחכות לתצפית :lol:

פורסם
איפה?

דווקא לאזור שלך בי-ם מגיעה לפעמים טויוטה סליקה אדומה דנדשה ועוד מכוניות נחמדות וכל מה שאתה צריך לעשות זה לעמוד עם הזונות (שדיברתה עליהן מקודם בשרשור לגבי עזיבת הארץ) ברחוב הראשי ולחכות לתצפית :lol:

הסליקה חנתה כמה פעמים ברחוב שלי. אבל כל פעם שבאתי עם מצלמה, היא לא היתה שם... :mad:

פורסם

כמו שאמרו היא אדומה "ורגילה" לחלוטין היא אוטמוספרית ולמי שראה אותה יכול להעיד שהיא נראית זוועה ובכלל לא מושקעת אני שמעתי שהיא עכשיו של אחד ממרכז הספוילרים והיא הייתה פעם של פנינה רוזנבלום!!!!!

NOS (Nutrous Oxide Systems) NOS

פורסם
איפה?

הסליקה חנתה כמה פעמים ברחוב שלי. אבל כל פעם שבאתי עם מצלמה, היא לא היתה שם... :mad:

מה ההתלהבות מהסליקה מסריחה?

בכפ"ס יש שתיים אדומות.

ד"א נצפתה היום בהרצליה פיתוח SL55 AMG

כסופה

מספר דיפלומטי

:oops:

172

פורסם
איפה?

מה ההתלהבות מהסליקה מסריחה?

בכפ"ס יש שתיים אדומות.

:oops:

הסליקה מושכת את העין ויש לה עיצוב ייחודי. זה שהיא לא מכונית מיוחדת אז מה? כשעוברת מיני ברחוב אתה לא שוטף את העיניים? :)

celica.jpg

celica3.jpg

פורסם

בדיוק אחת כזו עברה לי ליד הבית אתמול- סליקה אדומה.

היא נראית מדהים, ממש יפה...

הגעתי למסקנה שבגבעתיים יש המון מכוניות יקרות וטובות. אין כמעט רחוב בלי אימפרזה טורבו כאן, יש לפחות 4 TT שאני מכיר יש NISSAN 200SX ידנית נחמדה ליד הבית שלי, יש ראלי אחת, כמה קליו RSI נחמדות, ואני כל הזמן רואה שעוברות כאן MR2 וגם כמה פעמים פורשה 911, יש 2 SLK ויש את כל המכוניות המשופרות והחמודות- הרבה 205GTI, GOLF GTI,POLO GTI, וכו'...

בקיצור- גבעתיים, מקום נחמד לגור בו...(אצלנו ערסים זה ילד קטן שאומר שהוא בן דוד של אלפרוני, בכל מקום אחר ערס זה אחד שהולך עם עוזי בצד אחד וM16 בצד שני...-חיים טובים אה?)

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

• תוכן חדש...