Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמעט חזיתית -נהג מפגר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפגר זה יותר מדביל נכון ?!?

אני נוסע לי בר"ח אפריקה ישראל הדרך לבית של אבא כשראיתי פונטו HGT עם ג'נטים צהובים - זוועה , כשאני חוזר להסתכל על הנתיב אני רואה אוטו נוסע בנתיב שלי בלי נהג צפירה ארוכה ... ואז הוא קם מה"תיקון" שהוא עשה או מה שזה לא יהיה פנה הכי חזק שיכל ואני נעלצתי לברוח ולהעלות על המדרכה .... איזה אידיוט :x

נשרט לי הטמבון מקדימה אבל המשכתי לסוע... :(

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

גם אתה לא עשית מעשה חכם במיוחד כאשר בחנת את הג'אנטים המדהימים של ה hgt

תוך כדי נסיעה מסכים?

תחשוב שאם היית מתרכז רק בכביש אולי כל זה היה נמנע. בכל אופן טוב שזה לא נגמר יותר גרוע, זה הכי חשוב.

לדעתי אתה בכלל לא צריך לחפש אשמים. כשאתה נוהג צא מנק' הנחה שכולם מסכנים אותך

על הכביש וש 99 אחוז מהתאונות אתה יכול למנוע.

פורסם

מפגר זה בעצם אדם עם "פיגור שכלי"- מום מולד.- הוא עלול לעשות דברים "דביליים", אבל לא בדיוק במודע.

טיפש, מטומטם, דביל, כסיל- לא חכם, ההפך מחכם.

הדיוט- לא מבין בנושא מסוים.

כך שההגדרה שיותר תתאים בשביל הנהג ההוא היא או דביל, או הדיוט בנהיגה.

:lol::lol::wink:

:-D

פורסם
מפגר זה יותר מדביל נכון ?!?

אני נוסע לי בר"ח אפריקה ישראל הדרך לבית של אבא כשראיתי פונטו HGT עם ג'נטים צהובים - זוועה , כשאני חוזר להסתכל על הנתיב אני רואה אוטו נוסע בנתיב שלי בלי נהג צפירה ארוכה ... ואז הוא קם מה"תיקון" שהוא עשה או מה שזה לא יהיה פנה הכי חזק שיכל ואני נעלצתי לברוח ולהעלות על המדרכה .... איזה אידיוט :x

נשרט לי הטמבון מקדימה אבל המשכתי לסוע... :(

בכל יום אנו עדים לטעויות גורליות של נהגים שעושים

עבירות חמורות ומסכנים את חיי המשתמשים בכביש.

הדעה הרווחת שרק צד אחד אשם מזמן כבר לא תופסת , ברוב התאונות יש צד

אחד אשם כביכול , אבל עם עירנות ומיומנות אפשר להמנע מרוב התאונות

גם אם היא לא באשמתך...

להבא תתרכז בכביש , אתה לא יכול לדעת מה יהיה בתוך שניות...

יכול ליהיות שאיזה ילד היה קופץ לך לכביש , ואז זה לא היה נגמר בשריטה בטמבון..

פורסם

צודקים 100 אחוז. בכביש אם אתה לא דואג לעצמך, אף אחד לא ידאג לך.

המורה שלי לנהיגה תמיד אמר: "בכביש צריך להיות חכם ולא צודק", כבר

כמה פעמים ראיתי כמה המשפט הזה נכון.

פורסם

גם אני כמעט לא גרמתי לתאונה חמורה היום,היתי מאוד מודאג ועצבני(עקב המראה שנשברה-ראה נושא "מכונת שטיפה והנזקים") הוא יצא וגם אני והצתערתי..כי היתי ממש אשם...היתי בעננים ראיתי בכל מעורפל

:roll:

פורסם

היהיה עצם זה שאם הוא ראה אותי ואמר ג'נטים זוועתיים , אם הם היו זוועתים לא היית אפילו חושב אפילו להסתכל עליהם.. ואני משער שזה הרכב שלי :D כל הזין אחי.. פעם הבאה אם הג'נטים של רכב מסויים זוועתים לגביך אל תסתכל ותאשים אחרים בחוסר תשומת הלב שלך. אני לא אומר שאתה אשם ב100% , אבל אתה יכלת למנוע זאת אם היית מסתכל על הכביש ולא על הג'נטים הזוועתיים כיביכול שלי :) ... בכל אופן כל אחד ודעתו כמובן על רכב ועל העיצוב.

אני משער שזה היה באיזור השעה 16:15 משהו כזה... חניתי אצל חבר שלי....

P1010453.JPG

פורסם

עומד בצומת , 2 נתיבים שמאלה , 2 ישר, עומד בהכי שמאלי , מתחיל את הפניה ... פתאום הימני ביותר , נכנס בוםםםם לתוך השמאלי , מה שגורם להוא מצד ימין שלי לתת ברקס אחושרמוטה , מה שגורם לי לתמרן בין 3 מכוניות עם שבירות הגה :) .. הצלחתי ! :) תודה לאל ! :)

פורסם

joker2k תגיד אתה אשקלוני?

אני בטוח שראיתי אותך במנחם בגין,ראיתי אותך פותח מהרמזור בפרפור עצבני....עוד בדקתי אם יש לך מדבקה של ה ZARAD ואכן יש.. :D

פורסם

אכן כן אחי :) זה אני היהיהי... אני חייב להוריד את המדבקה הזאת לעזאזל...

שמע מה דעתך לארגן איזה מפגש חמוד באשקלון, יש כמה רכבים דיי חמודים בעיר שלנו ובמיוחד מהסביבה של המושבים, אפשר לארגן משהו יפה,

אני אישית יכול לארגן את ה VR6 , איביזה טורבו המשופרת , אימפרזה טורבו (הכחולה ז"ל אז נשארה רק הלבנה של אלי) , סיטרואן AX משופרת ועוד כמה ירקות חמודים ... מה דעתך , יכול להיות יפה.

פורסם
גם אתה לא עשית מעשה חכם במיוחד כאשר בחנת את הג'אנטים המדהימים של ה hgt

תוך כדי נסיעה מסכים?

תחשוב שאם היית מתרכז רק בכביש אולי כל זה היה נמנע. בכל אופן טוב שזה לא נגמר יותר גרוע, זה הכי חשוב.

לדעתי אתה בכלל לא צריך לחפש אשמים. כשאתה נוהג צא מנק' הנחה שכולם מסכנים אותך

על הכביש וש 99 אחוז מהתאונות אתה יכול למנוע.

אני חוזר בי. אין לי זכות לכתוב את המילים האלה לאחר שהיום הייתי רחוק מס' סנטימטרים מועטים מתאונה שיכלה להיגרם באשמתי.

נסעתי מהר מידי ברחוב קטן בסיבוב כאשר שדה הראיה לא אפשר זאת ותנאי הכביש לא היו מתאימים. בן דוד שלי קצת עצבן אותי אבל עדיין בלי קשר אני כועס על עצמי .

פורסם
אכן כן אחי :) זה אני היהיהי... אני חייב להוריד את המדבקה הזאת לעזאזל...

שמע מה דעתך לארגן איזה מפגש חמוד באשקלון, יש כמה רכבים דיי חמודים בעיר שלנו ובמיוחד מהסביבה של המושבים, אפשר לארגן משהו יפה,

אני אישית יכול לארגן את ה VR6 , איביזה טורבו המשופרת , אימפרזה טורבו (הכחולה ז"ל אז נשארה רק הלבנה של אלי) , סיטרואן AX משופרת ועוד כמה ירקות חמודים ... מה דעתך , יכול להיות יפה.

צריך לארגן משהו...יש לנו כמה רכבים לא רעים פה....צריך רק לידעה את האנשים...לא מאמין שמשהו עצבני יהיה אבל סתם מפגשון חמוד לא יזיק :)

פורסם

אפשר לארגן מהמושבים גם , יש שם גם רכבים יפים.. TT טורבו ועוד כמה :)....

יש יש מספיק אני חושב.

בכל אופן אם אתה רוצה תצור קשר איתי בטל' 051-666263 ואז נוכל לארגן את זה כמו שצריך.

שתי מקומות מושלמים הם הראשון לערב השני ליום

הראשון הוא איזור התעשייה הצפוני ליד הכלא (אפשרי לערוך לחיצות שם חופשי בשעות הלילה).

השני הוא חניית מלון הולידי אין , יש שם הרבה מקום ואפשר להחנות רכבים ואין יותר מידי אנשים שיפריעו :)

בכל אופן תן צלצול אם אתה מעוניין. נוכל לארגן מפגש לדעתי עם לפחות 10-15 רכבי ספורט

שלא לדבר על המתעניינים שיבואו גם כן.

שכחתי לציין את ה האודי המשופרת עם המדבקה של ה RS ... היא דיזל מאוד משופרת , בקרוב M3 מגיע לאשקלון שנת 95.. יש רכבים הקיצר. אפשר לארגן מספיק אנשים.

פורסם

ואני היום ראיתי זקנה מטומטמת (תגידו, זה יותר או פחות מדביל או מפגר? :p ) שנכנסה במהירות איטית מאוד לנתיב הימני מתוך שלושה, ואז במקום להאיץ בנתיב הימני ואז לפנות שמאלה, היא החליטה להכנס ישר לנתיב האמצעי. כמובן שהיה רכב מאחוריה והוא נאלץ לעבור שמאלה ברגע האחרון, כשהוא חוזר לאמצע מיד אחרי כן (כי אני הייתי מאחוריו :wink: ). מה שהכי עיצבן אותי זה שהזקנה המטומטמת - הבהבה לו!!

הבעיה הגדולה ביותר של הנהגים בארץ היא שהם לא מודעים למה שקורה מסביבם. רק כשהם מחליטים לעשות פעולה כלשהי הם מביטים לצדדים, רק כשהם רוצים לפנות או לעקוף...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...