אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,356 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
של BMW
הודעה אחרונה מאת ELI172, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אז כמו שאמרתי זהו משחק מכוניות בפלאש ששוקל 4מגה. בהתחלה אתם מקבלים סיוויק ואז אתם מתחרים ומשפרים אותה (יש שיפורים אחו שילינג), אתם יכולים להקים קבוצה או להצטרף לקבוצה של מישהו אחר. וכמו כן להתחרות על כסף עם מישהו באינטרנט או לשחק על מכונית (רק אם יש לכם יותר מ 2 מכוניות), במשחק יש את המכוניות הנ"ל: אקורה RSX, לנסר, מוסטנג, סופרה, סקיליין, ווייפר. את המשחק ניתן להוריד מפה: http://www.nitto1320.com תהנו
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
- אחראי פורום
- 43 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
עקב בקשות חוזרות ונשנות של חברי פורום שונים, ה-סקר :
הודעה אחרונה מאת אוהד 87, -
-
התמונות שליייייי 1 2
מאת ~TB~- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
(הלוווואי שהפעם זה יצליחחחחח). אז הנה, הנה התמונות המיוחלות של הראלי.... אחרי נסיונות רבים לעלות תמונות לפורום, אני מקווה שהפעם הז יצליח... תיהנו.....(או כמו מודי בר און: "תבלו....".). אגב, בלי הערות על איכות או צורת הצילום....זה לא הכי מזיז לי אם אני מצלם טוב או גרוע.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כמה כסף מיכאל שומכר עשה בתולדות הקרירה המפוארת שלו ? אני יודע שהיה את הנתון הזה פעם ב"הגה" אבל שכחתי... נתון זה מעניין אותי בגלל שהיה לי וויכוח עם מישהו על איזה סוג ספורט הוא מהריווחים בעולם ... הלכנו על הדה בסט
הודעה אחרונה מאת LiranAr, -
בדיחה חה חה
מאת LiorB- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שוטר עצר נהג שנסע על 140, הנהג שואל את השוטר: "תגיד.. על מה עצרת אותי?" השוטר עונה לו:"על מהירות מופרזת", אז הנהג משיב לו:"מה אתה עושה צחוק? על זה אתה עוצר אותי? יש לי מתחת למושב 6 ק"ג ארואין ובתא מטען גופה" השוטר מחליט לקרוא לקצין שלו בקשר ואומר לו שהוא עצר מישהו עם גופה במטען וסמים מתחת לכיסא, כשהקצין מגיע הוא בודק את מה שהשוטר אמר לו ולא מוצא כלום, אז הנהג אומר:"עכשיו הוא בטח גם יגיד שנסעתי במהירות מופרזת"
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אבא נוסע בשבוע הבא לטורקיה, אני מצייד אותו בכ1000 דולר מה אפשר להביא משם ? (אנאטליה) לגולף VR6 תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
-
אהלן. אני רוצה ללכת לקארטינג עם עוד חבר אבל אנחנו לא יודעים לאיזה. איזה אתם ממליצים? הבנתי שכולם זה רק 10 דקות זה נכון? ומה דעתכם על הקארטינג שבשפעיים? תודה
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
בצער רב וביגון קודר, אני מודיע על פטירתה של הפיז'ו 306 שלי , אתמול לאחר שנעמדה בכפר סבא בחניה, בחורה אדיבה החליטה שהיא לא צריכה יותר את הסוזוקי בלאנו שלה.. כתוצאה מכך, היא החליטה להכניס אותה תוך כדי איבוד שליטה לתוך הפרצוף של הפיז'ו שלי לאחר בדיקת שמאי, נאמר הנזק ביותר מ 17 אלף ש"ח , כאמור מעל 50% ממחירון הרכב, הרכב הוכרז כטוטאל לוסט. ההזכרה... טוב נו הגזמנתי .. שלכם...מבואס...מצוברח...וקצת כועס.... אורן.
הודעה אחרונה מאת DJO, -
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בפעם האחרונה שנסעתי הגעתי בסופו של דבר לכביש אחד וככה יצא שנסעתי מירושלים לאשקלון דרך תל אביב- מישהו יכול להדריך אותי? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
החופשה הכי טובה שהייתה לי סתם אבל היה ממש נחמד בהתחשב בעובדה שנסענו למשהו כמו 7 שעות וחזרנו לירושלים.. לפנצ'ריה של אנטון לא היה לי כוח לקפוץ כי נסענו דרך ים המלח אבל איכשהו הצלחנו לעשות 700 ק"מ עם המסמר בצמיג חם שם מוות !! נצלתי (NITZLETI) גועל נפש מה שהלך שם אתמול אגבבבב... שוב קנסו אותי על מהירות, שוב 250 שקל.. בהתחלה התעצבנתי אבל אחר כך התחנו לצחוק כשחבר שלי הזכיר ש3 דקות לפני השוטר הנחמד סגרנו סקאלה די קטלנית (יחסית לשרייד לפחות) הייתי כל כך קרוב לשלילה אתמול :mm_shock: לימדו אותי ת'לקח, נמאס לי, אין לי כסף אני נוסע על 90 מעכשיו... ! המזגן החליט לא לעבוד אתמול אז הרגשנו כמו בגיבוש עם הנסיעה הערבתית בצהריים.. נראה לי איזה 60 מעלות.. K…
הודעה אחרונה מאת Lonny, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2682256,00.html מסתבר שבאנגליה לא יודעים לפרוץ רכב... 5 דקות שלמות לאיביזה בעוד הבדואים אצלנו עושים ב 15 שניות .. שיתבישו להם ! שיבואו ללמוד קורס בארץ.. (ועכשיו ברצינות , כמה עצוב שאנחנו אומרים דבר שכלכך נכון )
שלום לכולם , כידוע הפורום שלנו מזמן כבר לא נחבא אל הכלים והמון יודעים על קיומו וכמובן בעל מספר לא מבוטל של חברים . לאחר הודעות מסויימות שבהם הועלה הצורך לסטיקרים של הפורום ולאור העובדה שסטיקרים אלו יקלו מאוד על זיהוי חבר פורום על ידי משתמש זה או אחר , וכמובן יתנו יד מסייעת לפרסום הפורום ברבים וכמובן לעיני חובבי רכב ( מפגשים וכדומה..) הוחלט לפרסם הודעת הצעות עיצוב סטיקרים לפורום א. הסטיקר צריך ליהיות בכתב ברור וקריא שנראה ממרחק, ולהכיל את כתובת הפורום. ב. רקע הסטיקר חייב ליהיות לבן , יש להתחשב בזאת. ג. המשתמש בעל ההצעה הזוכה יתוגמל. * יש לציין שהסטיקרים יהיו בתשלום , לאחר קבלת ההצעה הזוכה ( שכמובן תבחר בהצבעה ) יוגשו הצעות מחיר לבת…
הודעה אחרונה מאת boomer, -
שלום, קוראים לי סהר ואני :crazyeye: באמת שאני לא מפגר אבל רציתי לדעת כמה מכם קוראים לרכבים שלהם בשמות ? כי אני קורא לה ניקול, ורציתי לדעת אם יש עוד אנשים לא שפויים כמוני
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בוקר טוב לכולם, אני מקפיץ היום את חברה שלי לרכבת ומה אני רואה אצלי בישוב על גרר ? ראלי לבנה דור ראשון ( עם המדבקות ) , אגזוז פתוח .... שמורה לגמרי , מרוסקת לגמרי מקדימה ( לדעתי זה TOTAL LOST ) . מחזה קשה , קשה מאד , עוד ראלי דור ראשון נעלמה לה ולא תחזור . הייתה עלייה מדבקה של SADMORA מאחורה ( פרסומת למועדון או משהו ) , אם מישהו מכיר . יום עצוב לנו , יום שמח למי שבדיוק מחפש חלקים . , בכל יום מחירון הראלי שלי עולה כי עוד ראלי MK1 פשוט נעלמות להם מהעולם
הודעה אחרונה מאת RedR, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הנה קצת מה-XSi החדשה (אצלי כמובן...)
הודעה אחרונה מאת la_DVD, -
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
רוצים גם אתם בארט משלכם? תרשמו את המילים שאתם רוצים, עם + אחרי כל מילה בלי רווחים, כמו בדוגמא : http://www.milinkito.com/swf/bart.php?texto=cars%2Bforum%2Bkick%2Bass%2B%21%21%21&Submit=Crear+nueva+frase ליאור.
הודעה אחרונה מאת RS6, -
וויכוחים נדושים 1 2
מאת Gilad M- 21 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב, עכשיו חזרתי מבילוי משעמם ביותר עם חברי הטובים(שהם אחלה אנשים אבל), הם ממש לא מבינים כלום במכוניות...אבל הם עדיין מרשים לעצמם להתווכח איתי בלי סוף על הדברים האלמנטרים ביותר,הדברים שנתחנו פה בפורום באופן אינסופי בשלוש שעות שהייתי איתם הם הספיקו לדבר כלכך הרבה שטויות שאני לא ידעתי מה לעשות עם עצמי...הנה כמה מדיברי החוכמה: -טורבו =מנוע מחוזק שמגיע לטורים גבוהים יותר(וזה הכל!!!) -ככול שההילוך גבוה צריכת הדלק עולה. -השילדה של ה307 פשוט יותר טובה מזו של הראלי. -לשילדה אין שום קשר להתנהגות הכביש. -כל המכוניות הישנות הן אוטומטיות -סגרתי עם האונו מאה תשעים ולקחתי הונדה אקורד חדשה!!!! טוב אני מקווה שהבנתם את הרעיון כי אני יכול להמשיך עד מחר מה אני עושה…
הודעה אחרונה מאת RS6, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.peugeotperformance.net/en/index.html
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
-
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חזרתי מהאפטר פארטי של הטקס סיום! היה ממש כיף, אלכוהול בירה ובחורות, סיום לא רע ל12 שנות עבדות. עכשיו נשאר רק הנשף ביום ראשון וזהו זה!! :smilecol: נח"ל, הנה אני בא... לילה טוב לכולם!!
הודעה אחרונה מאת boomer, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חלק טובים, חלק לא מובנים http://www.milinkito.com/milinkito/scripts/php/album_mkftv.php ליאור.
הודעה אחרונה מאת Shmulik_Miata, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו יודע איפה אפשר לקנות ACTION REPLAY 2 בירושלים? או במרכז או באיטרנט וכמה זה עולה? אם אפשר להוריד מהאינטנט עוד יותר טוב!! נ.ב ACTION REPLAY 2 זה תוכנה לPS2 תודה!
הודעה אחרונה מאת shay69, -
משהו לכבוד ההודנה
מאת zom- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יכול להיות שפורסם כבר אז מצטער מראש אבל אם לא אז..... http://www.halemo.com/satiroom/images7/hudnacivic.jpg עריכה: שחכתי לשים "ה" הידיעה :-\
צריך מכם המלצות
מאת zom- 2 תגובות
- 898 צפיות
שלום, מכיוון שראיתי שאין ממש לאתר שלי סיכוי מול המגזינים הגדולים החלטתי בשלב זה לרדת מהעיניין. הייתי רוצה להתיעץ עמכם על משהו, מה דעתכם על Newsletter, חדשות שישלחו מידי שבוע לאימייל(לאחר הרשמה קצרצרה). עכשיו, אני הייתי רוצה לשאול אתכם שאלה כזאת: אם יהיה newsletter שכזה, אתם תרשמו אליו? אנא מכם תענו בכל הכנות....כי זה יכול להיות נחמד שמידי שבוע ישלחו חדשות "חמות" לאימייל. בתודה, טל.
הודעה אחרונה מאת .tommy g, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן אני יודע שזה מעניין ת'תחת אבל יש לי מצב רוח טוב אז לא איכפת לי איך אני זוכר את אותו יום חמישי.. בדיוק לפני שנה! קבלתי את האוטו הראשון (היחיד) שלי... זו הייתה שרייד כסופה מלוכלכת בטירוף בקושי הסכימה להתניע... אותו יום נראה לי ניקיתי אותה קרוב ל 5 שעות איזו דרך עשינו היא ואני... (סתם) כמה כסף הכלבה הזו הוציאה ממני.. 10K עשתה על הביצים שלי מאז... אהה.. אין כמו אוטו ראשון.. כמה בנות בגדו בי באותה שנה לעומתה... אולי בגלל זה אני לא נפרד ממנה.. (עד שהיא תעשה בעיות ואני אקלל ת'אמאמא שלה )
הודעה אחרונה מאת יגאל, -
- 4 תגובות
- 897 צפיות
כמה אמרות חביבות ...:
הודעה אחרונה מאת Mazda323F, -
מראה קשה מנשוא 1 2
מאת אורן 16V- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שימו לב לכותרת "צעירה בלונדינית חשפה חזה בלה בלה בלה" איזה מזל שהיא הייתה בלונדינית ! פרט מאוד מאוד חשוב
הודעה אחרונה מאת Mazda323F, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אבא שלי משגע אותי כבר כמה ימים... הוא וצה שש-בש למחשב כל פעם אני אומר לו, אני אוריד לך ובסוף אני לא מוצא שום משחק להורדה. HELP!!! אני לא יכול יותר............ איפה אפשר להוריד משחקי ששבש? תודה.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
גלריית תמונות
מאת CaRReRa- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צילמתי עוד כמה תמונות אני משתפר לאט לאט, לפחות הפעם מבינים שזה אוטו ויש פחות חושך יש 2 עמודים שימו לב..... נ.ב מי שמעוניין ללמד אותי לצלם - שיגיד http://www.pbase.com/sura/my_rallye
הודעה אחרונה מאת Volvo740, -
תגובות עם הומור
מאת שלומי- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2678980,00.html הכתבה נחמדה, אבל יש שם כמה תגובות שפשוט שפכו אותי מצחוק .
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 721 אורחים (הצג רשימה מלאה)