Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8382 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלט ענק של BMW POWER ומתחת BMW עם מנוע מת - זה אירוניה.

העליתי את זה כאן בשביל מישהו ספציצי.

לקוח מ EA SPORTS F1-2002 מומלץ בחום :lol:

La Bellezza Non Basta

פורסם

וואו, לא להאמין!

אוי ואבוי, קרה לי גם כן אבל הטלטל לא נשבר הוא התנתק וייצא דרך הקרטר.

אבל כזה דבר בתור RECALL זה רק מחזק את דעותי שרכבי ספורט הם העדינים ביותר שיש - וגם הגרמניים שבהם!

La Bellezza Non Basta

פורסם

זה לא רעיון מקורי שלי אני מוכרח לציין.

הדמיון הוצת אחרי שראיתי צילום של קימי רייקונן עם מנוע גמור בדיוק מתחת לשלט ענק של MERCEDES BENZ באינדיאנפוליס.

אגב דמיון מוצת, נזכרתי בתממונה של ההונדה של איציק זוהר שרופה בזמנו, כהפוקוס על המספר של האוט וכתוב : הונדה - מציתה את הדמיון.

La Bellezza Non Basta

פורסם
זה לא רעיון מקורי שלי אני מוכרח לציין.

הדמיון הוצת אחרי שראיתי צילום של קימי רייקונן עם מנוע גמור בדיוק מתחת לשלט ענק של MERCEDES BENZ באינדיאנפוליס.

אגב דמיון מוצת, נזכרתי בתממונה של ההונדה של איציק זוהר שרופה בזמנו, כהפוקוס על המספר של האוט וכתוב : הונדה - מציתה את הדמיון.

זו לא הייתה ההונדה של אבי נמני? :roll:

:-)

פורסם
וואו, לא להאמין!

אוי ואבוי, קרה לי גם כן אבל הטלטל לא נשבר הוא התנתק וייצא דרך הקרטר.

אבל כזה דבר בתור RECALL זה רק מחזק את דעותי שרכבי ספורט הם העדינים ביותר שיש - וגם הגרמניים שבהם!

מה הקשר?

מהכרותי עם הסחורה הגרמנית (מהזולות ועד ספינות הדגל).

הגרמניות הכי עדינות שיש,זה שהמבנה של הרכב הוא מאסיבי,לא מעיד על רמת המערכות.

בקר פעם במוסף BMW או פולקסוואגן\אודי ותראה כמה מחשבים וגירים הרוסים הם מקבלים כל יום.

מכוניות שהם הקצה הטכנולוגי של כל חברה(וגם סתם מכוניות שמובילות טכנולוגית בכל קטגוריה)תמיד מתקלקלות יותר ועמוסות בשטויות(ככה היה למשל עם חשמל וגיר בגולף)

BMW 7SERIES:מחשב דרך,נותן נתונים על:מצב סוללה בשלט,לחץ אוויר(מבדיל בין חוסר אוויר לפנצ'ר),נורות שרופות,נוזלים חסרים וכו...מנסיון,רב הפעמים המידע שגוי.

קצרים חשמליים רבים (70% ממוסך BMW מלא ב-7 ואני מדבר עד על הישנה).

אריאל:

בהקשר להונדה השרופה,אלו אוהדי מכבי ששרפו לשמעון גרשון את ה-HRV.

• תוכן חדש...