Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן אני יודע שזה מעניין ת'תחת אבל יש לי מצב רוח טוב אז לא איכפת לי :)

איך אני זוכר את אותו יום חמישי.. בדיוק לפני שנה! קבלתי את האוטו הראשון (היחיד) שלי...

זו הייתה שרייד כסופה מלוכלכת בטירוף בקושי הסכימה להתניע... אותו יום נראה לי ניקיתי אותה קרוב ל 5 שעות :p

איזו דרך עשינו היא ואני... (סתם:)) כמה כסף הכלבה הזו הוציאה ממני..

10K עשתה על הביצים שלי מאז...

אהה.. אין כמו אוטו ראשון.. כמה בנות בגדו בי באותה שנה לעומתה... אולי בגלל זה אני לא נפרד ממנה.. :wink: (עד שהיא תעשה בעיות ואני אקלל ת'אמאמא שלה :lol: )

:multi:

פורסם

כך לך מרגיש כמוך יגאל... אין כמו אוטו ראשון מחורבן כמה שיהיה, ובמיוחד היום הראשון שמקבלים אותו לא שמים לב לשום בעיה (למרות שהיו לי איזה מיליון כאלה בערך) רק מנקים, מנקים עד שנרדמים, ואז לא מצליחים לישון ויוצאים להתחיל לעשות סיבובים איתה עד שכבר מסוכן מידי לנסוע מעייפות, הולכים לישון (בערך שעתיים) קמים מוקדם ואז שוב מעבירים סמרטות שיראה טוב לסיבוב הבא..

ואם מדברים על כסף שהשרייד הוצאיה ממך רק דמיינו מה הוולוו הוציאה לי!!! :lol::lol:

אהה ודר"א מזל טוב

פורסם
כך לך מרגיש כמוך יגאל... אין כמו אוטו ראשון מחורבן כמה שיהיה, ובמיוחד היום הראשון שמקבלים אותו לא שמים לב לשום בעיה (למרות שהיו לי איזה מיליון כאלה בערך) רק מנקים, מנקים עד שנרדמים, ואז לא מצליחים לישון ויוצאים להתחיל לעשות סיבובים איתה עד שכבר מסוכן מידי לנסוע מעייפות, הולכים לישון (בערך שעתיים) קמים מוקדם ואז שוב מעבירים סמרטות שיראה טוב לסיבוב הבא..

ואם מדברים על כסף שהשרייד הוצאיה ממך רק דמיינו מה הוולוו הוציאה לי!!! :lol::lol:

אהה ודר"א מזל טוב

הוולוו של אבא שלי גם שוחטת, יש לו 940 מנוע 2000 סמ"ק טורבו.

נשברה לו מראת צד שמאל עלה לו 1500 ש"ח לקנות אחרת.

ועוד לא דיברנו על טיפול שיגרתי לרכב, אלוהים ישמור.

MITSUBISHI GALANT SPORT

פורסם

אוטו ראשון זו חוויה לכל החיים, כמו הבחורה הראושנה, ככה המכונית הראשונה...

ואני דווקא מאמין, שכמו שאתה רוצה לזכור לטובה אתץ הבחורה הראשונה שלך, ככה זכור גם את המכונית הראשונה שלך...

תשקיע בה, תטפל בה יפה, תנקה ותבריק אותה.... אין על זה...

לי יהיה קשה לשכוח כי אני קניתי את הרכב שלי ביום ההולדת שלי... אז אני לא אשכח לעולם... אני לעומת אחרים, מאז שהוצאתי רשיון הסתכלתי על מזדה 323F, בהתחלה על דור קודם, כי לא היה לי מספיק כסף לזו, אבל איך שהתגברתי על המחסור, לא פזלתי לשניה הצידה, ועם תקיב של 45K אפשר לקנות כל מיני, מאמריקאיות ועד לשוודיות....

ננעלתי על זו, ורק אותה רציתי, וזכיתי להגשים את חלומי, קניתי את הרכב שרציתי, ואין אדם מאושר ממני... :D

אגב, אתה אומר שהוצאת על הרכב שלך המון, יכול להיות שהגעת לפיק שלה... ונפלת על הזמן הכי כואב (מבחינה כספית..). אבל כמו בחיים כך גם ברכבים, לא חוסכים על אהבה.... אם משוה יקר לך, תשקיע, כי לבסוף זה חוזר לך.... :D

עד כאן, פינת המלצות שלי... חחחחחחח

ביי

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם

כל שישי או שבת היא מקבלת ממני שטיפה מלאה :)

זה עושה לי טוב משום מה.. למרות שכולם מציקים לי שאני משוגע..

משום מה התקופה שלי היום בדיוק כמו התקופה לפני שנה בדיוק מאופיינת בבאסה רצינית בגלל בחורה (אחרת אומנם) בכל מקרה נראה לי זה אומר שצריך כמה ימים לעשות כל מיני טריקים על האוטו כדי להפיג את הדיכאון\שעמום :lol:

אגב אהבתי את התמונות של המאזדה, סחטיין על הרכב, יש לי ג'אנטים נורא דומים

כל היתר לא כל כך דומה :)

נ.ב -

אל תשכחו, לבחורות יש דרכים נורא טובות להכאיב לנו בצורה מ-ט-ו-ר-פ-ת

פורסם

אל תשכחו, לבחורות יש דרכים נורא טובות להכאיב לנו בצורה מ-ט-ו-ר-פ-ת

מה שנכון נכון... רכב אף פעם לא יכאיב לך... לפחות לא במכוון....

תודה על המחמאה! אני שמח שאהבת את התמונות.

אגב, מה מצחיק, שבזמן שאתה כתבת את ההודעת תגובה שלך, אני הייתי למטה ושטפתי את הרכב... :D

אני גם נהנה מאוד לנקות אותו, זה כיף מאוד (אם זה שבאילת ממש חם... :p ) אבל זה תענוג! אז שוב, מזל טוב!

לתמונות של המזדה 323F שלי תלחצו כאן >> http://www.cardomain.com/id/marco_michieli

פורסם

תודה 8)

כיף לשמוע שיש אנשים שמזדהים איתך :wink:

אני אקנה לה משהו בקרוב כמתנה

היתי קונה את המגבר העצום הזה לבאג'ז כמו אצלך אבל היא בטח לא תצליח להרים אותו לירושלים :lol:

פורסם
תודה 8)

היתי קונה את המגבר העצום הזה לבאג'ז כמו אצלך אבל היא בטח לא תצליח להרים אותו לירושלים :lol:

חחחחחחחחחחח :D

אני גם עכשיו שוקד על שיפורים... אני אעדכן אותך...

פורסם
תודה 8)

חחחחחחחחחחח :D

אני גם עכשיו שוקד על שיפורים... אני אעדכן אותך...

זהו לפני שעה נודע לי מה המתנה שהיא מקבלת ממני... מחר היא ואני ועוד חבר שלושתינו יורדים לאילת אליכם...

בעזרת השם היא לא תתפרק בדרך :roll:

• תוכן חדש...