Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפעם האחרונה שנסעתי הגעתי בסופו של דבר לכביש אחד וככה יצא שנסעתי מירושלים לאשקלון דרך תל אביב- מישהו יכול להדריך אותי?

בתודה מראש.

פורסם

כמדומני, באתר של אגד צריכות להיות מפות.

השתמש בהם.

עוד ירושלמי לפורום?

ברוך הבא, אנא הצג את עצמך!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

מהישובים שליד אשקלון.

לא יודע מה יש באתר של אגד אבל הוצאתי הוראות נסיעה מהאתר

emap

שם היה כתוב לעלות בכביש אחד ולצאת באחת מהיציאות שלו- הקטע שלא ראיתי יציאה

כזאתי בדרך ולכן אני שואל

פורסם

סע לכיוון ת"א, רד בלטרון סע לכיוון באר שבע, בצומת מסמיה קח שמאלה תמשיך ישר כל הזמן עד צומת פלוגות, שם כך ימינה סע ישר. בסופו של דבר תצא בין אשקלון לאשדוד.

משם אני מאמין שתיסתדר לבד....

*יכול להיות שיש דרך יותר קצרה אבל אני לא ממש זוכר....

פורסם
סע לכיוון ת"א, רד בלטרון סע לכיוון באר שבע, בצומת מסמיה קח שמאלה תמשיך ישר כל הזמן עד צומת פלוגות, שם כך ימינה סע ישר. בסופו של דבר תצא בין אשקלון לאשדוד.

משם אני מאמין שתיסתדר לבד....

*יכול להיות שיש דרך יותר קצרה אבל אני לא ממש זוכר....

הדרך הקצרה יותר היא במקום להגיע עד פלוגות היא לפנות בצומת קסטינה (קרית מלאכי) ימינה ולנסוע לפי השלטים לאשקלון (בעיקרון תמיד ישר).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
בפעם האחרונה שנסעתי הגעתי בסופו של דבר לכביש אחד וככה יצא שנסעתי מירושלים לאשקלון דרך תל אביב- מישהו יכול להדריך אותי?

בתודה מראש.

עזוב אותך מאשקלון, מה איבדת שם? פעם הבאה תישאר בתל-אביב. :D

(אגב פעם אחרונה שניסיתי לצאת מירושלים לכיוון תל אביב הגעתי לכביש בר-אילן. זה היה בשבת. זה היה - אבל באמת - מה שאפשר לתאר כ"נהיגה על המגבלות". משום מה, מלא דמויות בשחור שאני לא מכיר קראו לי למות, אני יכול רק לנחש שמדובר בנציגים של מלאך המוות)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

נסיעה מי-ם לאשקלון...

אזי אין כמו לשלב כיף בנהיגה.

צא מעין כרם לכיוון "הדסה", משם רד לכיוון בית-שמש(אחלה ירידות ואיזה סיבובים),בסוף הכביש פנה שמ' לכיוון קרית-גת, לאחר בית שמש(ולפי הצמת הפונה לכיוון ישובי גוש עציון) פנה ימינה לכיוון צומת מסמיה או בצומת הבאה לכיוון ליאון(שני כבישים מעולים עם המון סיבובים מהירים).

בדרך הראשונה בסופה אתה פונה שמ' לצומת מסמיה ובמסמיה שוב שמ' ל"לוס אנג'לס" ומשם עד לצומת סילבר.

בדרך השניה בסופה ישנן שתי אפשרויות:(1)ימינה לקסטינה ושמ' לאשקלון.(2)שמ' לצומת פלוגות וימינה לאשקלון.

הדרך הקצרה ביותר הינה לרדת לכביש "בגין"-דרך המנהרות ולצאת לכיוון קרית גת-בית שמש ומשם באחת הדרכים שהסברתי למעלה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...