Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתכלס - נכון. יש פה באמת רצון טוב. :roll:

רק הדרך למטרה... ש... אהמ... הזויה משהו... (וזה בלשון המעטה)

הבן אדם חפץ לפתח את התרבות המוטורית גם בצפון,

והוא רציני עם כוונות טובות.

אפילו אם זה הזוי, לא צריך ככה לזלזל במעשיו של אדם.

וחוץ מזה,בתור קבוצת אנשים שמנוסה בלא מעט מפגשים,

אולי תנסו ליעץ לו במקום לצחקק עליו???

איזה שם אתם מוציאים לפורום, ולעצמכם (אלה הנפגשים בר"ג)?

של חבורת סגורים צפונים מניאקים, שאכפת להם רק מעצמם.

קיצר, נסו לתרום קצת במקום לרמוס

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

ניגר, תירגע.

החסרונות של ג'ימיקאנה המונית ולא מאורגנת שתקושר למפגשים ולחובבי הרכב ותיראה ע"י הציבור כהשתוללות חסרת רסן במקום ציבורי עולים בהרבה על על היתרונות.

ואני מדבר פה על נזק תדמיתי, אפילו לא העלתי את עניין הנזק ברכוש או יותר גרוע בגוף שחלילה יכול לקרות, בייחוד בהתארגנויות פיראטיות מהסוג הנ"ל.

רוצים ג'ימיקאנה בצפון? אחלה. תמצאו מגרש נטוש ומבודד (ואפילו יותר טוב - בבעלות פרטית) ותארגנו אירוע מסודר, לא מפגש מכוניות עם אירוע ג'ימיקאנה חאפרי שסביר שיזיק יותר משיועיל.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

תקשיבו, ישי.... קשה לי להגיד את זה.......

ישי צ.....צוווו....צודק :?

ארגון של ג'ימקאנה במגרש שהוא בבסיסו ציבורי ולא שייך לכם יעשה רק רע.

שוטרים, אבטחה של המקום או כל דבר דומה לזה יביא לדו"חות לכולכם וחבל.

אני מאמין שיש לו מעט מגרשים ריקים באיזור שלכם, רק צריך לחפש ולהתאמץ (גם אם זה במרחק של עוד חצי שעה נסיעה)

:-)

פורסם

לא תוקף אותך, ובטח שלא אישית.

מה שניסיתי להסביר, זה שאת התגובה הזאת הוא היה צריך לקבל בהתחלת הת'רד,

ולא עכשיו, אחרי מבול צחוקים על חשבונו...

ליל מנוחה :D

פורסם

וואלה צודק.

בואו ניסע בהמוננו

נפגש כולם בתחנת דלק גלילות ומשם ניסע בשיירה מנהלתית ללא עקיפות ובלי בלאגן :D

פורסם
בתכלס - נכון. יש פה באמת רצון טוב. :roll:

רק הדרך למטרה... ש... אהמ... הזויה משהו... (וזה בלשון המעטה)

עם כל הכבוד , תרבות מוטורית היא לא להרים אמברקסים בתוך מגרש חניה שיש בו

אנשים בצידו האחד

מה עם הבטיחות , יש מארשלים?

יש הוראות נוקשות וקפדניות?

המקום מתוחם בסרטים ויש ממונה על הבטיחות לא כולם שומעים?

התשובה לכל אלו היא לא!

תרבות מוטורית my ass

פורסם

לא אמרתי שהג'ימאקאנה לגיטימית,

כל התגובה שלי הייתה בעניין היחס כלפי אדם בעל כוונות טובות,

ראה תגובתי לישי.

פורסם

גם אתה מתנער עכשיו מהג'ימיקאנה?

יופי.

סימן שגם אתה הבנת שהרעיון מוטעה.

עבודתי פה הסתיימה.

:lol:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

צדיק אחד בסדום (RS6)

מה קרה כולם פה נגדי .... זה לא היה הרעיון שלי הג'ימקנה ... אני גם לא משתתף בו.

אנחנו מנסים לקדם את המפגשים שלנו אתם לא מבנים!!! המפגש שלנו עוד מעט נהרס ... במקום לעזור לנו ולפרגן לנו למצוא דרכים ולקדם את המפגש אתם יורדים עלי... מה לכל הרחות עשיתי.... אני יודע מה עשיתי אני היחידי שלקח יוזמה ופירסם פה את המפגש ...

כי אני ועוד כמה חברים מהאתר-ממקס טיוניג באמת אכפת לנו מהמפגש אנחנו החברה שהרמנו את המפגש... ואנחנו החברה שמנסים לשפר אותו.... כל שבוע אנחנו באים וכל שבוע מתבאסים מאותם אנשים שעושים צלחות והורסים לנו את המפגש... כל שבוע אנחנו מנסים לשכנע אלף אנשים שיבואו והם עצלנים לא באים כי הם לא רוצים להטריח את עצמם לבוא אלנו למפגשים כי הם חושבים שאין רמה ....

הג'ימקנה הוצע שבוע שעבר כמשהוא שאולי יביא אנשים ואולי ישפר לנו את המפגש... הוא נעשה עם כל הבטיחות והכללים... והוא היה דיי מוצלח (אין לנו כמוכם מקום לרייסים- לכן אין לנו שום אטרקציה וגם ככה כמות המכניות שבאות הוא לא רב)

אתם יודעים מה כולכם פה באמת מתנהגים כמו צפונים שלא אכפת להם כי כמו שאמרתי לכם יש אחלה של מפגשים אחלה של מכוניות ותמיד יש משהוא חדש לראות ... אצלנו אם אני ועוד כמה חברים לא נשקיע מעל ומעבר גם זה לא יהיה... כי לאף אחד לא אכפת.. אלה רק לנו 10 אנשים שמתים שיהיה לנו מפגשים טובים.... ויש מכוניות בצפון משופרות ויפות אפילו מלא...

נ.ב. השגיאות היו כי כתבתי מהר את התגובה היתי אצל חברים שלי והיתי כל כך עצבני על השטיות שאנשים פה רושמים... חשבתי שיש אחרים שיעזרו להשטלת על הבלאגן.

1.6 206

פורסם
צדיק אחד בסדום (RS6)

אנחנו מנסים לקדם את המפגשים שלנו אתם לא מבנים!!! המפגש שלנו עוד מעט נהרס ... במקום לעזור לנו ולפרגן לנו למצוא דרכים ולקדם את המפגש אתם יורדים עלי... מה לכל הרחות עשיתי.... אני יודע מה עשיתי אני היחידי שלקח יוזמה ופירסם פה את המפגש ...

כי אני ועוד כמה חברים מהאתר-ממקס טיוניג באמת אכפת לנו מהמפגש אנחנו החברה שהרמנו את המפגש... ואנחנו החברה שמנסים לשפר אותו.... כל שבוע אנחנו באים וכל שבוע מתבאסים מאותם אנשים שעושים צלחות והורסים לנו את המפגש... כל שבוע אנחנו מנסים לשכנע אלף אנשים שיבואו והם עצלנים לא באים כי הם לא רוצים להטריח את עצמם לבוא אלנו למפגשים כי הם חושבים שאין רמה ....

הג'ימקנה הוצע שבוע שעבר כמשהוא שאולי יביא אנשים ואולי ישפר לנו את המפגש... הוא נעשה עם כל הבטיחות והכללים... והוא היה דיי מוצלח (אין לנו כמוכם מקום לרייסים- לכן אין לנו שום אטרקציה וגם ככה כמות המכניות שבאות הוא לא רב)

אתם יודעים מה כולכם פה באמת מתנהגים כמו צפונים שלא אכפת להם כי כמו שאמרתי לכם יש אחלה של מפגשים אחלה של מכוניות ותמיד יש משהוא חדש לראות ... אצלנו אם אני ועוד כמה חברים לא נשקיע מעל ומעבר גם זה לא יהיה... כי לאף אחד לא אכפת.. אלה רק לנו 10 אנשים שמתים שיהיה לנו מפגשים טובים.... ויש מכוניות בצפון משופרות ויפות אפילו מלא...

נ.ב. השגיאות היו כי כתבתי מהר את התגובה היתי אצל חברים שלי והיתי כל כך עצבני על השטיות שאנשים פה רושמים... חשבתי שיש אחרים שיעזרו להשטלת על הבלאגן.

לבחור ההזוי שלום רב !

יש לי רעיון שיקדם את המפגש שלכם אלפי שנות אור קדימה ... ואולי יוציא מבניכם את הטוב ויגלה את השכל הישר ...

במקום גי'מיקנה ... (ואני מניח שאין לך מושג ירוק מה הפירוש ... ),תעשה מירוצי צ'יקן-ראן .

לוקחים מסלול תחום מראש , 2 רכבים כל אחד בצד אחד של המסלול , ומאיצים מהר ככל האפשר (עם באלנו ... פיאסטה ... או כל זבל מוטורי אחר שנוסע ועושה רעש של חאראקות)

המטרה: לסוע אחד מול השני במהירות מתגברת ולראות מי בורח קודם ... אני כולי תקווה שאלה עם השכל ישארו לראות חבר'ה כמוך מתרסקים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

אני אישית התבאסתי מכל התגובות.... אין מה לעשות שאתה לבד במערכה וכלום נגדך כי אתה מנסה לקדם מפגש שגם ככה הולך ומתרסק.

אני מצטער בכלל שפירסמתי פה את המפגש... מפה אנשים בטח לא יבואו...

אחראים של הפורום אם אתם רוצים אתם יכולים לנעול את הנושא כנראה שהמפגש שלנו לא מעניין אף אחד!!!!....

שבוע טוב לכולם ותשמרו על עצמכם.

נ.ב. אתה בטח מהאלה שמבאסים אחרים אבל הולך ומתלהב לראות את הרייסים בכביש הציבורי של אחרי המפגש של יום שישי או איזה יום שלא יהיה...

1.6 206

פורסם

למה אף אחד לא אומר לו מה כן לעשות?

יש לכם נסיון בקטע, חוץ מתגובה-שתיים אף אחד פה לא ניסע לעזור לו פה.

פורסם

כי לאף אחד לא אכפת... כמו כולם אחי.... רק לי ולעדו כמה חברה אכפת מהמפגש...

כל אלה שיורדים עלי באים למפגשים שהם פול זמן קיימים וכולם מכירים אותם.. אבל אצלנו זה חדש.. רק אני ועד כמה חברה קבועים דואגים לפרסום המפגש...!!!

והם לא מסנים איזה השקעה אני ועוד כמה חברה עושים כדי שהוא לא יהרס וימשיך להתקים

1.6 206

פורסם
צדיק אחד בסדום (RS6)

יש לנו כביש של רייסים במרכז?

איפה אני אשמח מאוד לדעת אם תאיר על הנושא.

למה אף אחד לא עוזר לו? , בוא אני יעזור לך

למפגשים בצפון או בדרום אין עתיד כרגע נקודה.

בעידן בוא המשטרה שמה עין על המפגשים , ותרבות מוטורית היא לא נחלת הכלל

אין מקום לכמה מפגשי מכוניות , אתה מעוניין לתרום תגיע למרכז , עוד 100 ק"מ

מהקריות , בעיה? , לא!

למה נפגשים במרכז? , כי כשמו כן הוא , זה המרכז.

למה אנחנו "יורדים" עליך ולא עוזרים לך?

תיקח שניה שניים , תחשוב האם מה שאמרת פה הגיוני , אתה מצד אחד

אומר שה"גימיקאנה" שאתם מארגנים בטיחותית , מצד שני אתה אומר

שיש עוד אנשים בחניון , מצטער ידידי , לא בטיחותי עבורי , ועבור עשרות אנשים

מה גם לא חוקי וחבל.. מעניין איך במפגשי המרכז אין כל ג"מיקאנה שמושכת את הקהל

הרחב....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...