Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא.האוטו כאן עד הערב.יש לו טיפול ראשון.

לא ניתן לראות אותו מקרוב - סגרו בשבילו חצי מוסך.

(ופעם קודמת אני וג'רמי כמעט אכלנו מכות כשהלכנו לראות את הפרארי הקודמת).

ניסיתי קודם לצלם אותה כדי להעלות,אבל הובהר לי שאם אני מצלם, יש מקום לדיונים בתנאי הפרישה שלי....

לגבי משעמם - אכן.אחרת היתי בפורום?!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
ממש לא.האוטו כאן עד הערב.יש לו טיפול ראשון.

לא ניתן לראות אותו מקרוב - סגרו בשבילו חצי מוסך.

(ופעם קודמת אני וג'רמי כמעט אכלנו מכות כשהלכנו לראות את הפרארי הקודמת).

ניסיתי קודם לצלם אותה כדי להעלות,אבל הובהר לי שאם אני מצלם, יש מקום לדיונים בתנאי הפרישה שלי....

לגבי משעמם - אכן.אחרת היתי בפורום?!

שניה שניה....

אם יש לה טיפול ראשון זה אומר שפבריציו הגיע מאיטליה לטפל בה??????? :lol:

וברצינות, מי מטפל בה בארץ?

:-)

פורסם

חוטפים מכות אם רוצים להסתכל? מפוטרים אם מצלמים? בטחון שדה סמל"ת יזיינו אתכם?

אפשר לחשוב! רכב מסווג של סיירת מנכ"ל!

לא תפסו תחת קצת?

זה רק מעיד על כך שהפרארים לא מגיעות לארץ לתקינה או במטרה לעניין את הציבור הרחב או הצר - אלא רק כצעצוע אישי תוך ניצול ציני של התקנות המאפשרות להביא אותו ככה בלי מיסים ובלי כלום.

מושחתים נמאסתם!

פורסם

זה לא כזה סרט לטפל בה כל עוד לא פותחים את המנוע (ע"ע בוכנות וכו) - פילטר זה פילטר ושמן זה שמן.

מישהו מפיאט קופץ לת"א לפרסי,מתמקח איתו 5 דקות כדי לא להרגיש פראייר,קונה שמן,מקבל איזה עץ ריח בשביל לתלות על הראי - וזה הכל.

פורסם
חוטפים מכות אם רוצים להסתכל? מפוטרים אם מצלמים? בטחון שדה סמל"ת יזיינו אתכם?

אפשר לחשוב! רכב מסווג של סיירת מנכ"ל!

לא תפסו תחת קצת?

זה רק מעיד על כך שהפרארים לא מגיעות לארץ לתקינה או במטרה לעניין את הציבור הרחב או הצר - אלא רק כצעצוע אישי תוך ניצול ציני של התקנות המאפשרות להביא אותו ככה בלי מיסים ובלי כלום.

מושחתים נמאסתם!

1

לא חוטפים מכות.אבל חוטפים ביקורת .בעיקר עקב גדודים של ילדים שבאים להסתכל ומפריעים לעובדי המוסך,משאירים טביעות על האוטו ושאר בלגאן.

2 לא לדאוג.הכל מצולם,פשוט לא מפורסם.בעל הרכב אדם די נחבא אל הכלים (כנראה בגלל זה יש לו חיפושית :lol: ) ומניסיון- הוא לא אוהב לנופף במה שיש לו (עובדה שמעטים באתר שעוסק ברכב בכלל יודעים את שמו) ואין לו אינטרס שהרכב יתפרסם בכל מיני עיתוני רכילות ואתרי אינטרנט. כתבות בסגנון "נצפתה הפרארי המגניבה בטיפול במוסך" לכן אין איפה ואיפה כשמישהו מעוניין לצלם את האוטו.

3 לאור עדת הילדים המתלהבים שהזילה ריר היום במוסך,עמדה ליד הגדר ושיחררה קריאות בסגנון "תביא סיבוב אחי" ושאר פניני חוכמה (טורבו!?!? יא אללה איזה בונבון!!!) אני בהחלט יכול להבין את מי שגירשו אותם משם.

4 לא מדוייק שהן לא מגיעות למטרת תקינה.כבר יש עוד.אבל,בדומה למקרה הזה,מדובר באדם שלא מעוניין בפירסום.

5 באמת הן לא מגיעות במטרה לעניין את הציבור הרחב.וזה די מצער,כי מחקרים מראים שכל מי שרואה פרארי ישר רץ לקנות פיאט....

• תוכן חדש...