Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תפסיקו אם השטות הזאת אולי אתם ערסים אולי אתם אלה שמשפרים את המכוניות ויוצאים לרייסים

גם עליכם אומרים מהצד שאתתם ערסים

תגדיר ערס.

אתה רוצה להגיד לי שאם יש לי שיער מחומצן עם קוצים וג'ל משקפי שמש על המצח בצבע כתום מכנסי גלישה , גורמט ואני נוהג בסובארו DL לבנה שנת 88 עם טאסות מגנזיום ואגזוז לחץ אז אני ערס?

זנ כמו להגיד שאני אשכנזי!!

GIVE ME A BREAK!

ככה קרוב היית לביקור בית ממני.....

:lol:

מה הבעיה עם שיער מחומצן משקפי שמש ומכנס גלישה בצבע כתום ?

אז יש לי רכב לבן מודל 89 עם טאסות מגנזיום ואגזוז לחץ...

זה אומר שאני ערס ?

מעניין מאיפה לקחת את התיאור ?

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
תפסיקו אם השטות הזאת אולי אתם ערסים אולי אתם אלה שמשפרים את המכוניות ויוצאים לרייסים

תגדיר ערס.

אתה רוצה להגיד לי שאם יש לי שיער מחומצן עם קוצים וג'ל משקפי שמש על המצח בצבע כתום מכנסי גלישה , גורמט ואני נוהג בסובארו DL לבנה שנת 88 עם טאסות מגנזיום ואגזוז לחץ אז אני ערס?

GIVE ME A BREAK!

זה אומר שאני ערס ?

בואנה אוהד עבדו עליך , האוטו שלך שנת 89....

:roll:

פורסם
באשקלון אין ערסים.

אאההממ....

סליחה שאני מתערב פה... מי אמר שאין באשקלון ערסים?

זה המרכז לערסים ואני לא גאה בזה!

אני אשקלוני ויש כאן הרבה אשקלונים.

אמרו כאן על זה שלא ישלמו על דלק בשביל להגיע לאשקלון ( מישהו עם קליו ) למה מה אני אשלם על דלק כדי להגיע לר"ג??? אז יש כאן ערסים, בב"ש בדואים בת"א סנובים ובשרון צפונבונים והיפים. אז מה?

אפשר לארגן גם בדרום מפגש כמו שאירגנו בביג בחיפה, רק שגם כאן יהיו ערסים.

המפגש צריך להיות מפגשון חברתי "סגור" ולא להביא את האוטו של ההורים ( לזיין אותה מול כולם ואז יצאת גבררר!!!).מפגש זה - כמה אנשים שמכירים אחד את השני או רוצים להכיר אנשים בשביל לדבר, לחלוק מידע וסתם לארגן אירועים מוטורים.

אבל אני יודע מה יקרה אם יהיה כאן מפגש, כל אחד יביא את האוטו שלו או של ההורים ויפגין "ביצועים". אנשים יבוא להשתולל ולהראות כמה כלים הם. ואני יודע מניסיון, ראיתי כמה מפגשים כאלה באזור העבודה שלי בלילה. שופכים מים, ואחד אחרי השני עושים חרקות, צוחקים, זורקים זבל מסביבם, מוזיקה בווליום בכל רכב ויש שם 5 מכוניות. זה לא מפגש, זה התפרעות.

לדעתי צריך לעשות את המפגש סגור בתור התחלה, כך נכיר אחד את השני ונתחזק עם הזמן. :idea:

פורסם

תגדיר ערס.

GIVE ME A BREAK!

זה ערס WANNA BE :twisted:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מסכים, בתור אשקלוני אשר יודע בדיוק את מנטליות העיר , עדיף מקום סגור מצומצם , וכך אני מאמין שיהיה אם נקבע מקום מרוחק (איזור הגולף , תחנת כוח) אשר שם בכלל אין אנשים (מכל הסוגים) ואין סיבה שאנשים לא רצויים יגיעו , אלא אם זה בטעות וגם אז לא נורא כל כך.

אבל ככה , אפשר לעשות את זה בלי פרסום יתר (את זה כל האשקלונים צריכים לשמור לעצמם לא לפרסם כי אז זה יצא כמו אש באשקלון וכולם ידברו ויגיעו)

פשוט בשו שו ולעשות את זה, ויהיה ממש טוב . משטחים טובים וגדולים בלי משטרה וכו' שיפריעו.

מומלץ.

פורסם

מר 123 הקשב,

דבר ראשון טוב לנו ברמת גן ומסורת לא שוברים

דבר שני, המשטרה יכולה לבוא כמה שהיא רוצה, ומצידי שתהיה שם קבוע

אף אחד פה לא מפחד מהמשטרה מהסיבה הפשוטה שאין להם מה לחפש אצלנו...

המשטרה שם בשביל כל החארות שעושים רייסים בתוך מגרש חנייה ליד מאות אנשים...

ואוהבים להפוך סובארו ג'סטי על הגג .

המכוניות של חברי הפורום חוקיות למהדרין (ברוב המקרים) ולכן המשטרה מוזמנת

לבצע חיפוש מתי שהיא רק רוצה...

הכי הרבה שהיא תמצא זה "חוסר" ממיר קטליטי....

דבר שני, כנראה שלא יצאת מהבית מעולם.. באשקלון יש ערימות של ערסים...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תגדיר ערס.

GIVE ME A BREAK!

זה אומר שאני ערס ?

משוגע :!::screwy::loco::drinking:

חשפת את המספר של המכונית שלך.

פורסם
באשקלון אין ערסים.

אאההממ....

אמרו כאן על זה שלא ישלמו על דלק בשביל להגיע לאשקלון ( מישהו עם קליו ) למה מה אני אשלם על דלק כדי להגיע לר"ג??? אז יש כאן ערסים, בב"ש בדואים בת"א סנובים ובשרון צפונבונים והיפים. אז מה?

המפגש צריך להיות מפגשון חברתי "סגור" ולא להביא את האוטו של ההורים ( לזיין אותה מול כולם ואז יצאת גבררר!!!).מפגש זה - כמה אנשים שמכירים אחד את השני או רוצים להכיר אנשים בשביל לדבר, לחלוק מידע וסתם לארגן אירועים מוטורים.

אבל אני יודע מה יקרה אם יהיה כאן מפגש, כל אחד יביא את האוטו שלו או של ההורים ויפגין "ביצועים". אנשים יבוא להשתולל ולהראות כמה כלים הם. ואני יודע מניסיון, ראיתי כמה מפגשים כאלה באזור העבודה שלי בלילה. שופכים מים, ואחד אחרי השני עושים חרקות, צוחקים, זורקים זבל מסביבם, מוזיקה בווליום בכל רכב ויש שם 5 מכוניות. זה לא מפגש, זה התפרעות.

לדעתי צריך לעשות את המפגש סגור בתור התחלה, כך נכיר אחד את השני ונתחזק עם הזמן. :idea:

עכשיו גם באשקלון?

אז מה היה לנו?

מפגש בצפון

מפגש באשקלון

מפגש בדרום

מפגש עם גימיקאנה בביג..

אנשים, אתם שפויים ?

פורסם

לכל האנשים שגרים בחורים, שלום.

אומנם גם אני, כמו בן גוריון, תומך בפיתוח הנגב ושאר המדינה שלנו.

אבל אני, בניגוד לבן גוריון, לא עומד על הראש.

תפסיקו להתבכיין שאתם צריכים ליסוע למרכז בשביל המפגש. לא רוצים להגיע? אחלה. אל תגיעו. תקימו לכם מפגש משלכם באשקלון בביג בסמול ובמדיום.

אם יש כ"כ הרבה אנשים כמוכם וזה מה שאתם טוענים, אז אני בטוח שיהיה לכם אחלה של מפגש. אני לא מבין מה אתם רוצים מאיתנו, לנו יש כבר מפגש והוא מתקיים כבר שנים באופן קבוע. תאמינו לי שאם השמועות יספרו על איזה מפגש אשקלוני שמופיעות בו מיטב התוצרת המוטורית של העולם לאט לאט אנשים יהגרו למפגש שלכם. אני ממש לא רואה את זה קורה אבל אם אתם רוצים לחיות בסרט שלכם שבחור שאתם גרים אין ערסים (ואם זה חור אז תמיד יהיו) ושיש המון מכוניות מעניינות רק שאין להם כוח לבוא למפגש המטורף שלכם - אדרבא.

או שפשוט תעברו למרכז. :idea::roll:

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

א. פתחתי את המפה וראיתי שהמקום שנמצא בין אשקלון לר"ג זה יבנה....

אז אם כבר מפגש בדרום - הכי דרום שאני מוכן לרדת זה יבנה.

ב. יש הרבה אנשים מחדרה, תחשוב איך זה יהיה לבוא מחדרה לאשקלון על אוטו שעושה 1 ל5 בממוצע... אני אישית מבת-ים , גם בבת-ים יש מגרשי חנייה ריקים ואפשר להיפגש, יש מגרש ליד הקאנטרי קלאב, מקום ענק עם חניות מסודרות וצל, יש מגרש ליד החיבור עם איילון מבית העלמין של חולון (עדיין בצד של בת-ים) גם שם יש חניות ואפילו לא רואים מהכביש שיש שם מכוניות (יש עצים ושיחים שמסתירים).

מפגש בבת-ים לא יהיה, ומדוע - כי בת-ים מתחברת ישר עם המילה ערס, נכון אני מסכים.

אבל בבת-ים יש גם המון מכוניות ספורט שהבעלים שלהן מאוד נחמדים, למשל מתחת לבית של חברה שלי חונה ראלי MK2 בצבע כחול במצב דנדש, בלי שום תוספת מכערת, הרכב חונה שם למעלה מ3 שנים, כמה מכוניות לידו חונה בד"כ גולף GTI MK2 בצב בורדו.

ליד הבית שלי חונה איביזה טורבו, GTI MK1, 205 GTI, מרצדס CLK, אאודי TT RS (אמיתית) ועוד - וזה רק ליד הבית שלי.

אז מה רע שזה יהיה בבת-ים ? זה רע, כי זה יצר אנטיפתי לחלוטין, אני אשרוף דלק עד ר"ג כי זה נוח לכולם. נ ק ו ד ה.

haters will hate

פורסם
באשקלון אין ערסים.

אאההממ....

עכשיו גם באשקלון?

אז מה היה לנו?

מפגש בצפון

מפגש באשקלון

מפגש בדרום

מפגש עם גימיקאנה בביג..

אנשים, אתם שפויים ?

מי אמר שיש מפגש באשקלון?

פורסם
מר 123 הקשב,

....

תקרא מה כתבתי טוב. אמרתי שבאשקלון יש ערסים אבל גם בת"א יש. אם נעשה מפגש מאורגן וטוב לפחות *בהתחלה* לא יבואו ערסים - ובאיזור של הגולף ותחנת הכח אין סיכוי (כמעט... :roll: ) שיבואו ערסים.

והערה כללית: מה אכפת שבכל 3 איזורי הארץ (=> צפון דרום מרכז) יהיו מפגשים?! - תחשבו על זה... כך נפתח את הספורט המוטורי בכל האיזורים ונגביר את המודעות בכל חלקי הארץ.

פורסם
מר 123 הקשב,

....

תקרא מה כתבתי טוב. אמרתי שבאשקלון יש ערסים אבל גם בת"א יש. אם נעשה מפגש מאורגן וטוב לפחות *בהתחלה* לא יבואו ערסים - ובאיזור של הגולף ותחנת הכח אין סיכוי (כמעט... :roll: ) שיבואו ערסים.

והערה כללית: מה אכפת שבכל 3 איזורי הארץ (=> צפון דרום מרכז) יהיו מפגשים?! - תחשבו על זה... כך נפתח את הספורט המוטורי בכל האיזורים ונגביר את המודעות בכל חלקי הארץ.

אתה לא במקום הנכון ידידי, לא מכאן הדרך... לא דרך הפורום הזה. כבר הבנת שלא כל כך אכפת כאן לאף אחד. רק יורדים על הדרום.

• תוכן חדש...