Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכון כושר איזה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו אני קיץ שעבר הייתי מתאמן בקניון גים ברג למי שמכיר. עכשיו אני לא מתאמן כבר שנה

עליתי במשקל ואני ממש לא מרגיש טוב עם עצמי. אני מרגיש שאני חייב לחזור להתאמן

אין לי בעיה לחזור לאיפה שהייתי מתאמן, אבל אולי אתם מכירים מקום טוב להמליץ עליו

באיזור תל אביב והסביביה. אשמח לשמוע למתאמנים שביניכם.

פורסם

בגבעתיים... ברחוב שדה בוקר...

יש מכון שנקרא "מכון איילון"...

זה בעקרון מרכז ספורט שלם ... כל מיני חוגים וכאלה וכאלה ...

ויש שם מכון כושר... יחסית קטן !... אבל יש שם הכל ...

הרגשה משפחתית שכזאת ... ויש מדריכים מצוינים חבל על הזמן !!!

אני לא זוכר בדיוק את המחירים ..

אם אני לא טועה... אם אתה משלם כל חודש זה 250 שקל ...

וכמה שאתה משלם על יותר חודשים מראש... המחיר יורד !

וכמובן שיהיה נחמד לראות איזה ראלי חונה בחוץ ! 8)

פורסם

N SHAPE ברמת החייל.

בפירוש לא זול (330 לחודש) אבל ציוד טוב,לוקרים, אופציה למאמן אישי (אני כבר עליתי 3 קילו במאסות בחודשיים,זה בהחלט שווה) אם אתה באמת מעוניין לגדול,תזונאי וכל מה שמסביב בקטע של ספינינג,קיקבוקסינג וכל הבלגאן הזה.

רק קח בחשבון שזה גם מקום די פלצני- כזאת מין הכלאה של הולמס פלייס עם כל הילדות של נאות אפקה והחנאנים של עתידים (לכן הם מרשים לעצמם לגבות כזה מחיר).

התאמנתי בקניון ג'ים עד לפני שנתיים וחצי בערך.זה חדר כושר קטן והמיכשור (נכון ללפני שנתיים וחצי) די מיושן. היום נדיר שאני מחכה למכשיר יותר מחמש דקות.

דבר איתי ואני אבוא איתך לסיבוב היכרות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
N SHAPE ברמת החייל.

בפירוש לא זול (330 לחודש) אבל ציוד טוב,לוקרים, אופציה למאמן אישי (אני כבר עליתי 3 קילו במאסות בחודשיים,זה בהחלט שווה) אם אתה באמת מעוניין לגדול,תזונאי וכל מה שמסביב בקטע של ספינינג,קיקבוקסינג וכל הבלגאן הזה.

רק קח בחשבון שזה גם מקום די פלצני- כזאת מין הכלאה של הולמס פלייס עם כל הילדות של נאות אפקה והחנאנים של עתידים (לכן הם מרשים לעצמם לגבות כזה מחיר).

התאמנתי בקניון ג'ים עד לפני שנתיים וחצי בערך.זה חדר כושר קטן והמיכשור (נכון ללפני שנתיים וחצי) די מיושן. היום נדיר שאני מחכה למכשיר יותר מחמש דקות.

דבר איתי ואני אבוא איתך לסיבוב היכרות.

תומר, לפני כשנה, מעט פחות, קניון ג'ים עבר שיפוץ אדיר, המקום נראה אחרת לגמרי.

פורסם
N SHAPE ברמת החייל.

אתה יכול להביא כתובת מדיוקת של המקום?

רציתי ללכת לחדר כושר בחופש אבל מצאתי עבודה שתופסת לי כמעט את כל היום (במקרה זה גם ברמת החייל) אז דווקא מתאים לי ללכת לחדר כושר הזה אחרי העבודה...

גיל 17 זה לא בעיה?

יש לך מושג אם הם עושים בעיות בקשר לאישורי רופא? יענו מחייבים שיהיה כתוב "חדר כושר" ולא "פעילות גופנית"

Scooby WRX

פורסם

היי, אני מתאמן בהולמס פלייס בהרצליה פיתוח, מחיר המנוי הוא כ 4000 ש"ח לשנה אבל אתה מקבל המון, יש סאונה יבשה וסאונה רטובה, בריכת שחיה וג'קוזי. מסאג'ים ומיטת שיזוף... יש בית קפה וחוגים חינם ללקוחות (איגרוף, אירובי ועוד.) והכי חשוב יש בחורות יפות....

אני לא הייתי כבר איזה חודש כי אין לי כוח להתאמן (נשמע מוזר...) אבל המקום פיצוץ,

יש להם סניף בעזריאלי וביקרתי שם מספר פעמים, המון מכשירים וגם שם יש בריכה שמשקיפה לאיילון דרום (בלילה זה מדהים).

קניון ג'ים הוא מקום טוב והמחיר זול בהשוואה להולמס פלייס אבל זה סטייל אחר ועל סטייל משלמים. אני חושב שקניון ג'ים סגור בשישישבת (תתקנו אותי אם אני טועה)

haters will hate

פורסם
בגבעתיים... ברחוב שדה בוקר...

יש מכון שנקרא "מכון איילון"...

זה בעקרון מרכז ספורט שלם ... כל מיני חוגים וכאלה וכאלה ...

ויש שם מכון כושר... יחסית קטן !... אבל יש שם הכל ...

הרגשה משפחתית שכזאת ... ויש מדריכים מצוינים חבל על הזמן !!!

אני לא זוכר בדיוק את המחירים ..

אם אני לא טועה... אם אתה משלם כל חודש זה 250 שקל ...

וכמה שאתה משלם על יותר חודשים מראש... המחיר יורד !

וכמובן שיהיה נחמד לראות איזה ראלי חונה בחוץ ! 8)

:roflmao:

אם כבר אז ממליצים על פיזיקל באורדע או משהו כזה...

דווקא על המכון שלנו אתה ממליץ??? :roll:

אגב, אתה עדיין בא? אני עכשיו התחלתי מחדש שם,ואחרי קפריסין אני חוזר בגדול!

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם
N SHAPE ברמת החייל.

אתה יכול להביא כתובת מדיוקת של המקום?

רציתי ללכת לחדר כושר בחופש אבל מצאתי עבודה שתופסת לי כמעט את כל היום (במקרה זה גם ברמת החייל) אז דווקא מתאים לי ללכת לחדר כושר הזה אחרי העבודה...

גיל 17 זה לא בעיה?

יש לך מושג אם הם עושים בעיות בקשר לאישורי רופא? יענו מחייבים שיהיה כתוב "חדר כושר" ולא "פעילות גופנית"

1 יש בדיקות כל חודשיים.א.ק.ג ,כושר וכו וכו. זה מספק אישורי רופא

2 גיל 17 מהווה בעיה - כי רוב הבחורות שם מעל גיל 25.אם אשכרה באת גם בשביל להתאמן,אז אני לא רואה שום בעיה.מקס' יגבילו אותך מכניסה לסאונה או לאימוני סיבולת - אבל זה חפיף.

3 הם נמצאים במיתחם עתידים.בניין NESS.במעבר 3 שמול קפה ILLYS.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
קניון ג'ים הוא מקום טוב והמחיר זול בהשוואה להולמס פלייס אבל זה סטייל אחר ועל סטייל משלמים. אני חושב שקניון ג'ים סגור בשישישבת (תתקנו אותי אם אני טועה)

לפני שנתיים כשאני התאמנתי בקניון ג'ים, המחיר היה זנותי, 850 שקל (כי באנו שניים, במקום 950, מבצע)

כיום המחיר עומד על 1400 אני חושב...

בנוסף , המכון עבר שיפוץ כללי, עלה ברמה, והוא פתוח 24 שעות !!!

שבת פתוח החל מ-6 בערך.

• תוכן חדש...