Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיחרור בוצע בפעולה של סיירת מטכ"ל

רוב החוטפים נעצרו

גוראל חולץ במצב בריאותי טוב

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, באמת סוף טוב הכל טוב.

אבל קבלו כמה תיקונים:

עם כל הכבוד (הראוי, והראוי מאוד) לסיירת מטכ"ל - החילוץ הסתכם בלאבטח את הבית ולהוציא אותו מהבור. כי המחבלים החמושים בסכינים בלבד ששמרו עליו יצאו החוצה.

והרשו לי לציין עניין נוסף - שוב עם כל הכבוד וכו' , את החלק היותר קרבי של המבצע, לכידת החוטפים - שהתבצע תוך חילופי אש ביצעו לוחמי הימ"מ.

סיירת מטכ"ל היא אכן יחידה בעלת יכולות גבוהות מאוד שלא כאן המקום לפרטן, אבל הימ"מ הוא הגורם היחיד בארץ שמתוקצב ומאומן במשך כל השנה בחילוץ בני ערובה. כמות הפעולות שהם עושים בתחום זה גבוהה עשרות מונים משל סיירת מטכ"ל. במשך כל השנה הם פושטים על כל מיני בתי נרקומנים שמתבצרים עם בלוני גז ודפוקים שונים שמתבצרים בבתיהם, והם מבצעים כל הזמן פעילויות יזומות של לכידת מבוקשים בשטחים תוך שימוש במיומנויות פריצה מהירה למבנים.

זה שמשתמשים בסיירת מטכ"ל למבצעים כאלו, זה בעיקר משיקולי יוקרה ומכך ששרי הבטחון יוצאים מהמערכת הצבאית בכלל ומסיירת מטכ"ל בפרט. ומשום מה קשה להם להפנים שליחידה משטרתית יכולות להיות יכולות נקודתיות גבוהות יותר.

פורסם
כל פעם שמישהו כותב פה שהוא רוצה להיות ג'ובניק או לא לעשות צבא צריך להזכיר לו את זה.

אוכלים חרא 3 שנים אבל רק צה"ל יכול לעשות דבר כזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2695256,00.html

תשמע, אני לא יודע אם עשית צבא או לא. אבל היום המצב על הפנים. גם אחי רצה להיות קרבי ולא ג'ובניק. אבל עכשיו בכל פעם שהוא חוזר לשבת הוא מנסה לשכנע אותי להוריד פרופיל ומהר. הוא בהנדסה קרבית בבסיס ליד עזה, כל מה שהוא עושה כל הזמן זה לשמור במשמרות. (רק עכשיו לקחו אותו למכי"ם).

אם היית פעם בהרצאה של בסיס כלשהו, בטח אמרו לך שדואגים שהחיילים ישנו 6 שעות ביממה. וזה בולשיט. יש כל הזמן חריגות והיו הרבה מקרים שאחי לא ישן במשך יומיים ואף יותר.

לפעמים יש מארבים וסיורים אבל רוב הזמן שם זה שמירות.

צריך לתת כבוד גם לבן אדם שרוצה להיות ג'ובניק. כי לפחות הוא תורם לצבא ומשהו - זה טוב מאשר שלא התגייס בכלל.

קרבי זה לא לכל אחד.

פורסם
כל פעם שמישהו כותב פה שהוא רוצה להיות ג'ובניק או לא לעשות צבא צריך להזכיר לו את זה.

אוכלים חרא 3 שנים אבל רק צה"ל יכול לעשות דבר כזה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2695256,00.html

רק צה"ל יכול לעשות דבר כזה , כן בטח ,

טוב שאתה לא משפע מסיפורי הגבורה שסיפרו לכולנו בילדות

שיש לנו את הצבא הכי חזק בעולם , חיל האוויר הכי חזק בעולם ( בראשות עזר וויצמן..

כן אה..)

צא מזה , צה"ל הוא צבע ממוצע שמתנהל בצורה גרועה ויש בו תנאיים סוציאלים

גרועים עוד יותר . וכמובן תנאים בריאותיים גרועים ועל סף רשלנות פושעת

בכל מקרה מזל טוב לרגל השחרור של נהג המונית

עשה לי את הבוקר.

פורסם
רק צה"ל יכול לעשות דבר כזה , כן בטח ,

טוב שאתה לא משפע מסיפורי הגבורה שסיפרו לכולנו בילדות

שיש לנו את הצבא הכי חזק בעולם , חיל האוויר הכי חזק בעולם ( בראשות עזר וויצמן..

כן אה..)

צא מזה , צה"ל הוא צבע ממוצע שמתנהל בצורה גרועה ויש בו תנאיים סוציאלים

גרועים עוד יותר . וכמובן תנאים בריאותיים גרועים ועל סף רשלנות פושעת

:mm_yeah: צודק במאה אחוז.

פורסם

אתם יודעים...

עוד לא יצא לי לפגוש מעריץ של צה"ל ששירת בו.

משום מה כל המעריצים השרופים הם או תיכוניסטים בלי אחים בוגרים, או אמריקקים. בקיצור - אנשים שעוד לא יצאו מהביצה.

אני מתכוון כאילו, מטאפורית לא יצאו מהביצה. מהאשך הם יצאו כבר.

פורסם

עוד נושא כאוב בצה"ל: האוכל.

מכל בן אדם שחזר מהצבא אני שומע שנזרקות כמויות עצומות של אוכל - כיכרות לחם שלמות, תבניות ביצים ועוד ועוד...

וזה חבל. חבל שהיא אפשר לתת אותו למישהו שבאמת צריך אותו, במקום לזרוק.

פורסם
אתם יודעים...

עוד לא יצא לי לפגוש מעריץ של צה"ל ששירת בו.

משום מה כל המעריצים השרופים הם או תיכוניסטים בלי אחים בוגרים, או אמריקקים. בקיצור - אנשים שעוד לא יצאו מהביצה.

אני מתכוון כאילו, מטאפורית לא יצאו מהביצה. מהאשך הם יצאו כבר.

ממש ככה.

אתמול בלילה ראיתי את התגובות לידיעה בYNET... פשוט ברור שכמעט כולם שם ילדודס מתלהבים.

בכלל השמועות שמסתובבות הן שנעשתה עיסקה בין השב"כ לבין המודיעין הכללי ולכן החילוץ נעשה ללא ירייה של כדור אחד...

האהדה העיוורת הזאת לצבא זאת אחת מהתכונות הישראליות שאני הכי שונא, כמה שבאנדם מכיר את הצבא יותר ככה התכונה הזאת נעלמת יותר ממנו.

ישנן סיטואציות שבהחלט מגיע לצה"ל שיכבדו אותו, לרוב זה לא המצב.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

אנשים כל כך בוכים על צה"ל ,

תנאים לא הוגנים , בלה בלה בלה ....

תצאו מהשוק , התנאים הסוציאלים בצה"ל הרבה יותר טובים מרוב צבאות העולם ,

הדאגה לפרט הרבה יותר גבוהה מרוב צבאות העולם .

די לבכות כבר .

לגבי כוח הצבא , תקראו קצת JANES וכו' ותראו איפה אנחנו מדורגים .

מועטות המדינות שיכולות לנצח את ישראל במלחמה קובנציאונלית .

• תוכן חדש...