Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שלישי הגיע לביתי טכנאי של "ערוצי-זהב" בכדי לחברני סוף-סוף לעידן המהיר של האינטרנט בכבלים.

לאחר בילוי של כ-3.5 שעות בביתי הודיעני הנ"ל כי הכל תקין ויצא אל דרכו.

ואני, יצאתי לדרכי החדשה :type: במסלול ה-750, שעה חלפה.....

ובום, טראח מהירות הגלישה נפלה אל מתחת למודם 56 :x

טלפונים בהולים, שליחים נמרצים(טוב אלו לא) יצאו אל מרחבי ארצנו ע"מ להחזיר עטרה ליושנה :?

שיחה קלה עם "נטוויזן" והבעיה אותרה כתקלה של "ערוצי-זהב"(בטח, תמיד התקלה היא של מישה אחר ולא שלך :cry: ), אך הפעם הם צדקו, שיחה קצרה עם חב' הכבלים והנה מישהו לוקח אחריות 8)

אחריות, אחריות..אך המציאות גדולה עלינו :!:

ניסיון של המח' הטכנית לפתור עוד באותו הערב את התקלה, נתקל במחסומים בלתי עבירים :nono:

למחרת נשלח טכנאי נוסף לאיתור התקלה, ואף זכיתי לביקור של האחראי(כדור הרגעה כנראה, שלא ממש עזר), הוחלפו חיווטים בבניין, הותקן מגבר אצלי בבית(בטלוויזיה לפחות רואים תמונה יותר חלקה), ניסוי פה, ניסוי שם אך דבר לא מזיז את מהירות הנסיקה של מחשבי.

נהפוך הוא, לאחר ביקור זה אפילו יצירת התחברות וגלישה מינמלית במהירות איטית לא ניתן לבצע.

{כך החל ניתוקי מעולם ה-WWW ל-48 השעות הבאות.}

רגע לפני הסתלקותו של הטכנאי הוסכם(יותר נכון הוחלט) ע"י הכבלים שלמחרת יגיע המפקח האזורי(איזה כבוד :? ) לבדוק את התשתיות האיזור מגורי, וביום ראשון יופיעו ויבקרו אותי שוב וינסו לפתור התעלומה.

זה שאני מעלה את הגיגי פה, אין זאת אומרת כי הכל בא על מקומו בשלום, הכל תודות לזוגתי ולחוסר תשומת ליבי.

אפשרות הגלישה נוצרה כתוצאה משכחה, פשוט עדיין לא התנתקתי מהאינטרנט ה"ישן", הכל בזכות אי שליחת הפקס ל-198* ע"מ שחב' "בזק" תנתק אותי.

אזי לעת עתה חזרתי למקום ריבצי במהירות ה"נורמלית" של המודם הישן והטוב.

רשימה זו אינה באה לחוות דעה שלילית/חיובית על מי/מה מספקי/סוגי האינטרנט השונים.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

דווקא לדעתי זאת חוות דעת חיובית על ערוצי זהב. כל הכבוד להם על נסיון מהיר, ולקיחת אחריות על התקלה. הלוואי וכל החברות היו עם שרות כגון זה שעושים הכל אבל הכל, כדי לתת שירות טוב ומועיל.

יניב

פורסם

דבר ראשון , תדרוש פיצוי בדמות מנוי חינם לחודש או חודשיים.

דבר שני, אני מנוי בשתי חברות כבלים במקביל, גם תבל בתל אביב וגם מתב בנתניה

וחוויתי כל מיני בעיות, אבל מעולם לא קרה מצב שהבעיה לא נפתרה באותו היום.

היתה איזו פעם שהביאו 4 טכנאים ביחד! פלוס המפקח שלהם , והם החליפו כל

מה שאפשר היה להחליף ברחוב ובבית....

בקיצור, ערוצי זהב נשמעים לי חאפרים משהו...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נרשמתי לנטוויז'ו לא ממזמן....

דרך מת"ב, התכנאי בא אלי ואמר שהתשתית שלי בבית לא טובה....בקיצור הוא רצה להעביר לי חוטים בכל הבית (כמובן לא הסכמתי)

עברתי לADSL 750K ואני מקווה שלא יהיה בעיות איתם.(למישהו יש ניסיון עם הADSL של נטוויזן?)

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

• תוכן חדש...