Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי את העיתון, היו שם שלושה סקסו דיזל למכירה.

אחת מהם שמרתי את המספר וקבעתי להיפגש איתו היום, אבל הבן אדם נעלם :roll: . דיברתי איתו שלוש פעמים. בפעם הראשונה נשמע רציני, פעם שנייה אמר שאני ידבר איתו אחר כך כי הוא עסוק ושהוא שומר שבת, ועוד מעט נכנס שבת אז הוא צריך להתארגן, והיום דיברתי איתו בבוקר כשרציתי להיפגש איתו לראות איפה האוטו נמצא ומה המצב שלו, הוא אמר שאני ידבר איתו יותר מאוחר ו...פוף. נעלם! מאז הפלאפון סגור\לא עונה לשיחות.

ברוב חוכמתי, לא אמרתי לאמא שלי לשמור את העיתון, ובגלל זה העיתון עכשיו איפה שהו במזבלה העירונית.

מישהו מפה, יש לו עדיין את העיתון של יום שישי ומוכן להגיד לי את המספרים שיש למכירה של סקסו דיזל?

(נ.ב - עכשיו הצורך לאוטו הרבה יותר גדול מבהתחלה. עכשיו זה לא רק אוטו לזימבורים, אלא אוטו שאחי יסע איתו לצבא, אז האוטו באמת יסע הרבה....).

Back to the original - NC again.

פורסם

אתה בטוח שיש שם את כל מה שיש בעיתון?

לא נראה לי...

בעיתון היו שלושה שנת 98.

באתר יש רק אחד.

חוץ מזה, לא היה בעיתון שלושה דיזלים של 2001, היה סך הכל שלושה דיזל, כולם 98. לעומת זאת באתר, יש 3 דיזל 2001, 1 דיזל 98, ו 1 דיזל 99.

פורסם

לא נראה לי...

בעיתון היו שלושה שנת 98.

באתר יש רק אחד.

חוץ מזה, לא היה בעיתון שלושה דיזלים של 2001, היה סך הכל שלושה דיזל, כולם 98. לעומת זאת באתר, יש 3 דיזל 2001, 1 דיזל 98, ו 1 דיזל 99.

כל אחד שמפרסם בעיתון ידיעות זכוי בחינם לפרסם גם באתר ככה שמאוד הגיוני שכל הרכבים שיש בעיתון ישנם גם באתר,

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לא נראה לי...

בעיתון היו שלושה שנת 98.

באתר יש רק אחד.

כל אחד שמפרסם בעיתון ידיעות זכוי בחינם לפרסם גם באתר ככה שמאוד הגיוני שכל הרכבים שיש בעיתון ישנם גם באתר,

שי

אתה חושב שכולם באמת מפרסמים באתר?

אני בטוח שאם אבא שלי היה מפרסם לבד מודעה בעיתון, הוא לא היה חושב אפילו על האינטרנט. לא כולם מפרסמםי באינטרנט, והמודעות שהיו ביום שישי, בטוח אין באתר.

פורסם

אני לא יודע אם זה עוד עוזר אבל אלה

המיספרים שעלו בהגרלת הסקסו דיזל שנת 98 (ואני מצטט):

-058-493990

-03-9222001 (אוטו ליסינג)

-052-545806, 056-980244

זה מה שהיה מ98 (והבנתי שזה מה שאתה מחפש)

בהצלחה ומקווה שעזרתי

יובל

פורסם
אני לא יודע אם זה עוד עוזר אבל אלה

המיספרים שעלו בהגרלת הסקסו דיזל שנת 98 (ואני מצטט):

-058-493990

-03-9222001 (אוטו ליסינג)

-052-545806, 056-980244

זה מה שהיה מ98 (והבנתי שזה מה שאתה מחפש)

בהצלחה ומקווה שעזרתי

תודה יובל.

באמת שעזרת מ-א-ו-ד!

הטלפון הראשון זה הבחור שלא עונה לי מאז יום שישי. נראה לי הבחור נחטף... (אני מתקשר מחסוי כל הזמן כמובן....אבל הוא לא עונה כבר...).

הטלפון השלישי הוא אוטו שנמכר כבר.

השני זה אוטו ליסינג.

יש להם שניים שנת 98.

אחד עם 200 אלף קילומטר, ואחד עם 170 אלף קילומטר.

שאלתי אותם כמה הם רוצים בערך

אמרו: 25~. אמרתי אם יש מצב להתפשר או שאין לי סיבה אפילו לבוא ולראות את האוטו. אמרו שיש מצב, אז מחר ב11 בבוקר אני נוסע אליהם עם אבי לראות את האוטו. יש לכם המלצות?

המקום הוא אוטו ליסינג בכביש גאה איפה שמשתלב עם פתח תקווה על הכביש שם, אם מישהו מכיר.

• תוכן חדש...