Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התרד השימושי...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום חשבתי לעצמי למה שלא נעשה ת'רד כזה שימושי עם דברים שימושיים (באמת) אני יתחיל לדוגמא נכון יש את הניילון הנצמד ? , נכון תמיד קשה לפתוח אותו ? פטנט - תאחסנו את הניילון במקפיא והוא יפתח כמו נייר כסף :wink:

נ.ב.

על תעשו מהת'רד הזה מאפן הוא יכול להיות מעניין מאוד

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
היום חשבתי לעצמי למה שלא נעשה ת'רד כזה שימושי עם דברים שימושיים (באמת) אני יתחיל לדוגמא נכון יש את הניילון הנצמד ? , נכון תמיד קשה לפתוח אותו ? פטנט - תאחסנו את הניילון במקפיא והוא יפתח כמו נייר כסף :wink:

נ.ב.

אם מתחילים את הנייר טואלט במתקן כך שהנייר יפול מלמעלה ולא מתחתית הנייר

מרוויחים ריבוע בסוף...

:shock: שטויות אה?

דניאל , יש לי בבית ספר עם 1001 עצות שימושיות... עזוב זה לא יילך

אוף טופיק , אבל יש גבול... לא שאסור אבל זה טפשי

פורסם

נ.ב.

אם מתחילים את הנייר טואלט במתקן כך שהנייר יפול מלמעלה ולא מתחתית הנייר

מרוויחים ריבוע בסוף...

:shock: שטויות אה?

דניאל , יש לי בבית ספר עם 1001 עצות שימושיות... עזוב זה לא יילך

אוף טופיק , אבל יש גבול... לא שאסור אבל זה טפשי

אתה מוכן להסביר מדוע מרווחים ריבוע בסוף?

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

אני אישית לא ניסיתי את זה

אתה יודע יש גבול מסויים אבל ממה שקראתי גם בספר הזה

כאשר אתה מסיים את הגליל בצורה מלמעלה הריבוע האחרון לא נקרע...

:shock:

פורסם

אתם יודעים כמה חמצן ביזבזתם בזמן שישבתם והקלדתם הודעות בנושא הריבוע האחרון של נייר הטואלט ?? יש מדינות בלי חמצן, ואנחנו מבזבזים אותו ללא הרף ! גוואלט! (אוי...נשמע מוזר...כשמרוקאי אומר גוואלט....)

:lol:

(טוב ....נו....גם אני סקרן להבין....בפעם הבאה אני אבדוק את התיאוריה, אם היא עובדת... :roll::lol: )

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ברוך , יש מדינות בלי עצים.....

ואנחנו מבזבזים אותו בשרותים בלי הרף....

נעל רבאק ( מוזר לראות בולגרי אומר נעל רבאק..)

:wink:

פורסם
אתם יודעים כמה חמצן ביזבזתם בזמן שישבתם והקלדתם הודעות בנושא הריבוע האחרון של נייר הטואלט ?? יש מדינות בלי חמצן, ואנחנו מבזבזים אותו ללא הרף ! גוואלט! (אוי...נשמע מוזר...כשמרוקאי אומר גוואלט....)

(טוב ....נו....גם אני סקרן להבין....בפעם הבאה אני אבדוק את התיאוריה, אם היא עובדת... :roll::lol: )

ליאור.

עוד מרוקני בפורום!

יאללה כל המרוקנים להזדהות...!

172

פורסם

ליאור.

עוד מרוקני בפורום!

עזוב , זה לא ילך..

פורסם

ליאור.

עוד מרוקני בפורום!

עזוב , זה לא ילך..

חחחח וואלה לירן,

צודק. :D

172

• תוכן חדש...