Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אשכרה, נא לא להראות כל כך נדהמים, מי ישמע...

אני ראיתי בחורה במדים נוהגת בפיאט קופה ליד הקריה (ברצינות)

רוני

זה היה במקרה לפני 6 שנים והקופה היתה אפורה? ;-)

לא יכול להיות, לפני 6 שנים זיסקינד עוד היה בגן חובה....

מה, לא ? :shock: :mm_tongu:

;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני זוכר יום אחד עם הראלי הקודמת ,אני משייט לי באיילון,

ולפתע עומדת לידי ראלי לבנה עם אגזוז בולט מאד ובלונדינית פצצתית

יושבת ליד ההגה ומחייכת אליי. 8)

לי זה נשמע כמו הראלי של ישי, הייתה לה קשת בשיער ?

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
עוד פעם אני צריך לומר..

שראיתי בחורה (בלונדינית יפיפיה) נוהגת בפורשה 911 טורבו חדשה כסופה ליד הסופרלנד!!

אני מקנא..

שוב פעם קלאודיה לוקחת את הרכב שלי בלי אישור??

זה כבר נהיה מוגזם!

אם קלאודיה בת 18~ ויש לה שלט נהג/ת חדש/ה (שכחתי לציין פרט חשוב זה) אז זו באמת היא...

נהגת חדשה??? לא יכלו לקנות לה איזה STi כדי שתשתפשף (מילה מעצבנת)??? :wink:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

לא התכוונתי להיות שוביניסט ,אלא רציתי לדעת מי נתן לבחורה שלו לנהוג על הראלי שלו ? :)

והבחורה לא נראית טוב .. יסלח לי החבר \ הבחורה ... אבל היא לא "פצצה" כמו שמישהו פה אמר.. למעשה היא הייתה דיי מכוערת :twisted:

ואם כבר אנחנו בדיבור של מי קנה מה מבחורה... אז כן , גם אני קניתי את ה 306 מבחורה...אבל שלי הייתה מכוערת וטיפשה ושמה את הג'ק איפה שלא הייתה צריכה ויש עיקום רציני שם למטה (לא בשאסי למזלי) וזה לא נראה ממש יפה...

פורסם
לא התכוונתי להיות שוביניסט ,אלא רציתי לדעת מי נתן לבחורה שלו לנהוג על הראלי שלו ? :)

והבחורה לא נראית טוב .. יסלח לי החבר \ הבחורה ... אבל היא לא "פצצה" כמו שמישהו פה אמר.. למעשה היא הייתה דיי מכוערת :twisted:

אולי האוטו שלה , לא חשבת על זה?

:roll:

פורסם

אולי האוטו שלה , לא חשבת על זה?

:roll:

סעמק,עד שיש בחורה עם 106 ראלי,גם זאת יוצאת מכוערת?

אולי זה היה לירן עם פיאה?

Rikshanoam-R

פורסם

חחחחחחחח.

לירן אני חייב לראות אותך עם פיאה בלונדינית.

אקסנוגמנט הגדול צודק.

זה אכן היה לירן.

פיזו-------->ראלי--------->מוכער רצח====== זה לירן בטוח.

פורסם

הראלי שלי היא הייתה של בחורה....

אח שלי ראה את הראלי בחניון של קניון, ושם את הפתק אם היא רוצה למכור, ובדיוק היא יצאה החוצה, שאלה אותו מה הוא עושה, והוא אמר שהוא רוצה לקנות את האוטו, היא אמרה שהוא לא למכירה אז בסוף הוא אמר לה: 50 אלף, אז היא אמרה: אם זה 50 אז יש על מה לדבר...(המחירון היה אז 42), יומיים אחרי זה היא דיברה איתו והכל, לאט לאט הוריד לה את המחיר ושילמנו ממש טיפה מעל המחירון, והאוטו היה של בחורה, והיום היא נוסעת על מיני קופר חדשה..יפהפיה.

חוץ מזה, קחו דוגמא

היום נסעתי עם חברים, נכנסתי לכיכר והייתי מאחורי מכונית, באה מצד ימין שלי מאזדה לאנטיס ורצתה להיכנס לכיכר, אבל זכות הקדימה היא שלי - אז אני ממשיך לנסוע והיא מנסה להידחף, והיא הסתכלה עליי בעיניים וראהת שאני לא נותן לה ושאני צופר לה, ואז נתנה פולללל גז ונכנסה! בת ****!!!!! אז ישר נסעתי אליה, וזה היה ברמזור, אז עמדתי לידה, למרות שהכביש התפצל, נתיב אחד להמשיך ישר, נתיב אחד ימינה, עמדתי ביניהם, וצפרתי לה, כשהיא הסתכלה התחלתי לצעוק לה, שבגללה הייתי חייב לדפוק ברקס ושהיא חוצפנית. מה היא עשתה? סגרה את החלון וסיבבה את הראש! נהגות....מה לעשות.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני זוכר יום אחד עם הראלי הקודמת ,אני משייט לי באיילון,

ולפתע עומדת לידי ראלי לבנה עם אגזוז בולט מאד ובלונדינית פצצתית

יושבת ליד ההגה ומחייכת אליי. 8)

לי זה נשמע כמו הראלי של ישי, הייתה לה קשת בשיער ?

היה לה שיער בלונדיני חלק.היתה ממש יפה.

פורסם

אח שלי ראה את הראלי בחניון של קניון, ושם את הפתק אם היא רוצה למכור, ובדיוק היא יצאה החוצה, שאלה אותו מה הוא עושה, והוא אמר שהוא רוצה לקנות את האוטו, היא אמרה שהוא לא למכירה אז בסוף הוא אמר לה: 50 אלף, אז היא אמרה: אם זה 50 אז יש על מה לדבר...(המחירון היה אז 42), יומיים אחרי זה היא דיברה איתו והכל, לאט לאט הוריד לה את המחיר ושילמנו ממש טיפה מעל המחירון, והאוטו היה של בחורה, והיום היא נוסעת על מיני קופר חדשה..יפהפיה.

חוץ מזה, קחו דוגמא

היום נסעתי עם חברים, נכנסתי לכיכר והייתי מאחורי מכונית, באה מצד ימין שלי מאזדה לאנטיס ורצתה להיכנס לכיכר, אבל זכות הקדימה היא שלי - אז אני ממשיך לנסוע והיא מנסה להידחף, והיא הסתכלה עליי בעיניים וראהת שאני לא נותן לה ושאני צופר לה, ואז נתנה פולללל גז ונכנסה! בת ****!!!!! אז ישר נסעתי אליה, וזה היה ברמזור, אז עמדתי לידה, למרות שהכביש התפצל, נתיב אחד להמשיך ישר, נתיב אחד ימינה, עמדתי ביניהם, וצפרתי לה, כשהיא הסתכלה התחלתי לצעוק לה, שבגללה הייתי חייב לדפוק ברקס ושהיא חוצפנית. מה היא עשתה? סגרה את החלון וסיבבה את הראש! נהגות....מה לעשות.

עכשיו תסביר לי בדיוק מה הקשר של מה שקרה לך לבין זה שהיא נהגת?

מעניין אותי לדעת

פורסם

חוץ מזה, קחו דוגמא

עכשיו תסביר לי בדיוק מה הקשר של מה שקרה לך לבין זה שהיא נהגת?

מעניין אותי לדעת

מה הקשר? תגידי לי, באת להסתלבט עליי או משהו כזה?:)

בצחוק ירדתי על הבנות שהן לא יודעות לנהוג, כמו התמונה המפורסמת של מגרש מכוניות הרוסות ויש כותרת: החנייה לנשים בלבד. כאילו הן הרסו את המכוניות...זה בצחוק כאילו הן לא יודעות לנהוג... תמיד צוחקים עליהן בצחוק. כמו שתמיד רואים אוטו בכביש שנוהג על הפנים אומרים בטח נהגת...מעניין שתמיד בפורום הזה מנסים תמיד לתפוס אותי על המילה, אבל אחרים שאומרים בדיוק את אותו הדבר, עמוד לפניי - שום הערה לא מקבלים.

פורסם

אני לא בא להסתלבט עליך או שום דבר בנושא

הייתי כותב את ההודעה הזו לכל אחד כמו שכבר כתבתי את ההודעה לאורן

פותח התר"ד, אני פשוט מעניין אותי לדעת איך אתה יודע שנהגות גרועות ..

מעניין אותי , האם בדקת במחקר אמפירי רב משתתפים ומשתתפות?

למה תמיד צוחקים עליהם בצחוק..

סבבה גם על היהודים תמיד צוחקים בצחוק , זה נעים לך?

* ההודעה נערכה *

פורסם

מצטער להגיד לך, אבל תמיד בכביש אני שם לב שאת הטעויות הכי קריטיות הנשים עושות...

אמא שלי, פעם הייתה נהגת טובה, לא יודע מה קרה לה בשנים האחרונות, אני לא יכול להיות איתה באוטו...מתקרבת לרמזור...לא בולמת....ואז בום - בולמת. נכון, לא כל הנשים הן ככה, אבל זה הבדיחה.

פורסם

* ההודעה נערכה *

מצטער להגיד לך, אבל תמיד בכביש אני שם לב שאת הטעויות הכי קריטיות הנשים עושות...

אמא שלי, פעם הייתה נהגת טובה, לא יודע מה קרה לה בשנים האחרונות, אני לא יכול להיות איתה באוטו...מתקרבת לרמזור...לא בולמת....ואז בום - בולמת. נכון, לא כל הנשים הן ככה, אבל זה הבדיחה.

כמו שאומרים: אתה תראה עורב לבן לפני שתראה תמני טוב. זה לא שכולם באמת רעים, אבל זה הבדיחה....

לא לא לא , אני לא צריך להתבייש , ההפך הוא הנכון אני דיי שמח שהצלחתי לעורר

בך תשומת לב .. אתה רואה שיש דברים פוגעים?

בכל מקרה אני לא יודע מה עובר על אמא שלך , אבל בין זה לבין להשליך שכל הנהגות

נוהגות גרוע זה רחוק..

ואל תגיד לי בדיחות לא בדיחות , אתה התכוונת ברצינות .

ועדיין אתה טוען ככה שאת הטעויות הכי קרטיות עושים נשים..

אוקיי אתה טוען אני מקבל את הטענה אבל אני רוצה לראות מחקר שמעוגן בהוכחות

חותכות בנוסף שיהיה אמפירי ואובייקטיבי לחלוטין...

• תוכן חדש...