Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר למפגש היום!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א)מתקיים היום ?

ב)אם אני מגיע מי-ם באיזו יציאה אני יוצא?

ג)לכל הירושלמים שמעוניינים לבוא, צרו קשר בה"פ , אולי ניסע ביחד?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אתה יורד בגני התערוכה (רוקח) פונה ימינה. (אם אתה רוצה הסבר מדויק אז תגיד אני אשלים את ההמשך).

גיא, שעובד עד 18... :roll:

פורסם

1 מתקיים בהנחה שלא ירד גשם.

2 תצא ברוקח

3 אני לא ירושלמי.

כשאתה על איילון צפון,רד במחלף רוקח.סע לכיוון מזרח.

אחרי בערך קילומטר תעבור תחנת דלק שיושבת בביניין 2 קומות.יש שם גם חנות YELLOW.

אחרי עוד כ300 מטר תעבור מתחת לגשר עילי (יש עליו שלטי פרסומת).אח"כ יש צומת .בצומת קח ימינה.

אתה תיסע לאורך כביש ארוך שעובר ליד מגרשי חנייה ומגרשי טניס.באחד מהמגרשים מתקיים מפגש מועדון ה5.אתה ממשיך ישר עד לרמזור.ברמזור קח ימינה.הכביש עובר מעל נחל.זה הירקון.אל תשתה את המים...

אח"כ יש פסי רכבת.כ300 מטרים אח"כ תראה את קניון איילון.קשה לפספס.מן הסתם תראה מכוניות ספורט בכיוון,פשוט סע אחריהן.

כשתגיע לקניון,סע סביבו עד לחלק האחורי.מהחניונים שמאחור ישנון כביש שמוביל לחורשה וגם לאיזה דיסקוטק מעאפן.אנחנו בחורשה ,ליד מסעדה שנקראת "אווזי בר".יש שם גם אחד מהשערים האחוריים של האיצטדיון,אבל מכיוון שאני מתעב כדורגל,אני לא יודע איזה.

תתלבש חם.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

עכשיו יש שמש

בתחזית אומרים שיהיה שישישבת שרב וחם :shock:

אז אני חושב שהמפגש יתקיים ואולי יגיעו עוד אנשים :lol:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...