Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

T16 vs. T1000, round 3

T16
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*** פוצל משרשור שפוי בפורום הכללי ***

ישראל = עוד מקום נחמד לחיות בו (ככה לפחות היה עד לכמות הפיגועים המסחררת שדפקה את כל המדינה הזאת). :evil:

לצערי, עקב "ציונות" ואהבת המדינה גדולה מדי מצדי, אני לא מוכן לראות את העם הזה סופג כלכך הרבה ולא מגיב..... :evil:

כמו שאמרתי ואני אומר שוב ושוב..... חבל לי על האנשים הטובים שמוכנים להקריב כלכך הרבה עבור המדינה (קחו לדוגמא את החייל המסכן ההוא שנפטר מחוסר דם בחברון. כוחות צה"ל ידעו בדיוק מה קורה, אבל העדיפו להפקיר חייל פצוע בשטח בשביל השלום הטיפשי הזה עם הפלסטינים). :evil:

אם הייתם יודעים כמה מדינות ערב החזקות (ערב הסעודית, כווית, באחריין, אבו דאבי עומאן וכו') שונאות את הפלסטינים (ואת ישראל שלא העמידה אותם במקום), אולי לא הייתם מייחסים חשיבות לעם הנחות הזה שנקרא פלסטינים (זה עם שאף פעם לא הייתה לו מדינה, זה עם שכל חייו היה נשלט ע"י עם אחר.... ירדנים, מצריים, עותומאנים).

לכל שוחרי השלום (אלו שברחו מלבנון כמו כלבים), כנראה שאתם לא מבינים מהחיים שלכם.

מאיזה סיבה כדאי לנו לעשות שלום עם הפלסטינים ? התל"ג של הפלסטינים הוא $1000~ לשנה. כל מי שרוצה לחיות אתם יחד....שיתכונן לירידה משמעותית ברמת חייו. (תל"ג של ישראל - 17,000 דולר ושל הפלסטינים 1000 דולר. אם יהיה כאן שיוויון, הממוצע הוא 9000 דולר) :!::!:

מה שאני לא מבין זה....אחרי שהפלסטינים הפרו את ההסכמים ראשונים והחלו במסע הפיגועים שלהם, למה ישראל צריכה לוותר להם? ולמה אזרחי ישראל צריכים להיות מוכנים שבכל דקה יכול להיות פיגוע ב מסעדה/בית קפה/מועדון/קניון ?

האם אתם כאזרחי ישראל, מוכנים לחיות עם האפשרות שאתם תלכו בניחותא לאיזה בית קפה או מסעדה, ותחזרו משם קטועי יד/רגל (שלא נגיד מתים). :?:

מישהו יכול להסביר לי את זה? ברור שהעם הזה במשבר הכי גדול מקום המדינה. אף אחד לא מסתובב כמו שהיה פעם. היום ללכת לדוגמא למדרחוב בנחלת בינימין ביום שישי, נהיה תהליך של כדאי/לא כדאי (כמובן שבסוף מעדיפים שלא).

:evil: מה חשבתם ? שאם לא יהיו קונים, המצב בארץ ישתפר? אם אנשים לא יילכו ברחובות, השקל יעלה ? נראה לי שאתם מבינים לבד. הדולר קפץ 20-25% בשנתיים. אתם יודעים כמה זה חמור :?:

אנשים מחו"ל לא מגיעים, אין השקעות זרות. המדינה הזאת הולכת רק אחורה. ולמה ? כי ישראל לא רצתה להגיב לגל הטרור.

לדעתי העניין עובר כל גבול. אם ישראל תמשיך במדיניות של "ערבי, בוא ותעשה לנו פיגוע ולא נעשה לך כלום" ברור שלא יישאר כלום מהמדינה הזאת.

כבר עשרות שנים קורה אותו דבר (תשאלו את ההורים שלכם), עד שהערבים לא מבינים שישראל יותר חזקה מהם, והיא לא מפחדת להגיב, רק אז היה (ויהיה) שקט. :!::!::!:

ולכל הזייני שכל שאומרים שפלסטינים הם אנשים כמונו. אז קודם כל תלכו לעשות שיעורי בית. :evil: הפלסטינים פחות משכילים מאתנו, מרוויחים עשירית מאיתנו, והם נחשבים לאחד העמים היותר נחותים בעולם הערבי. (ואני מבקש לא לריב איתי על העובדות). :evil:

למה (בשם אלוהים) הישראלים חושבים שהפלסטינים שווים לנו ? הם לא. הם לא במצב של להחליט. הם במצב של לבקש. ואם הם ייבקשו יפה (כמובן בלי פיגועים), אולי יתחשק לישראלים לעזור להם. :lol:

שיגידו תודה שישראל נותנת להם מקומות עבודה, לא ראיתי שפלסטינים מקבלים מקומות עבודה בירדן או במצריים. :lol:

אם ככה העם הישראלי נוהג (משווה את עצמו לעם הכי דפוק בעולם (הפלסטינים), אז בטח שאני (וכל אמריקאי ואירופי מצוי) אחשוב שישראלים ופלסטינים הם מאותו סוג/מעמד. :evil::evil:

רק ההשוואה עושה לי בחילה (וזאת אחת הסיבות שאני מעוצבן כלכך מהעם הישראלי).

חברים, אם לא ידוע לכם.... אנחנו (לפחות יהודי אירופה, ואני לא מנסה לרדת על יהודי שאר העולם) נתנו, ניתן ונמשיך לתת בראש לאירופה ולארה"ב מבחינת חוכמה וידע. הם ההשוואה לעם היהודי (באותה רמה) , לא ערבושים פלסטינים מסריחים.

מי שחושב כמוני, אז אני נותן לו כבוד (תוך ידיעה שלעולם לא יוכלו להשוות את הפלסטינים לישראלים). מי שחושב שהפלסטינים באיזה שהיא צורה אפילו מתקרבים ליכולות של הישראלים, אז לכל אלה אני אומר שהם כלכך נחותים שאין לי על מה לדבר איתם בכלל. מבחינתי שיעברו לגור בעזה.

:mad::mad::mad:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

מה לעשות?

1. קודם כל לא להסתובב (במיוחד שיש התרעות). :lol:

2. לדבר עם החברים בחו"ל לגבי איפה הכי כדאי :lol:

3. למצוא את הנישה שלכם (אם יציעו לאחד מהטובים פה, להצטרף לTEAM פיז'ו, נראה לכם שהוא ייסרב ?) :lol:

4. אחרי שמצאת את מקומכם, לקנות כרטיס. :lol:

5. להחליט איזה אוטו(כמובן בחצי מהמחיר בארץ) לקנות (שכל אחד יחשוב לרגע) :lol:

6. להגיע למפגשים. (יש בפריז, לונדון, שטוקהולם, אמסטרדם, ניו יורק, לוס אנג'לס וכו' וכו'). :lol:

7. להנות מהחיים. :lol::lol::lol:

פורסם

אייל היקר.ממש לא רע לי.ההיפך אני יושב לי ומתפקע מצחוק....פשוט מגחך.

אני רק רוצה כבר שיודיעו את התאריך של המלחמה המצחיקה הזאת כדי שאני לא אפספס את הדיווח הישיר ב CNN ולהמשיך להתפקע בחו"ל ולראות את כל הישראלים יושבים עם המסכות המצחיקות האלה....נראים כמו ברווזים..... :lol::lol::lol: אני כבר מתפקע מצחוק, רק מהמחשבה..... :lol:

אוי כמה שרע לך ידידי.... תזהר שאיזה עירקי לא יפליץ עלייך, (סדאם חוסיין אני חושב שקוראים לו) . :wink: הנאפחות של העירקים זה חבל על הזמן...אני מקווה רק שהוא לא יאכל טיבית יום לפניי. :lol:

קדימה ישראל ! לא לוותר! :lol:

פורסם

הערה לכל אלה שחושבים שאני מנסה לרדת עליהם או משהו כזה.

אני לא מנסה לרדת כאן על אף אחד. אני מעריך מאד את האנשים פה, שעוד מנסים לשנות את המדינה המוזרה הזאת. הן מבחינה תרבות בסיסית, תרבות נהיגה, או כל סוג אחר של תרבות.

דווקא בתנאים האלה, אני נותן כבוד לכל מי שמנסה לשנות.

אז לא לקחת את זה אישי, אלא קצת לצחוק....לא יזיק לאף אחד. :lol:

פורסם
הערה לכל אלה שחושבים שאני מנסה לרדת עליהם או משהו כזה.

אני לא מנסה לרדת כאן על אף אחד. אני מעריך מאד את האנשים פה, שעוד מנסים לשנות את המדינה המוזרה הזאת. הן מבחינה תרבות בסיסית, תרבות נהיגה, או כל סוג אחר של תרבות.

דווקא בתנאים האלה, אני נותן כבוד לכל מי שמנסה לשנות.

אז לא לקחת את זה אישי, אלא קצת לצחוק....לא יזיק לאף אחד. :lol:

בינתיים אתה זה שאין לו תרבות , ואתה יודע זאת!

אז בבקשה אל תזיין לכולם את המוח

לא מעניין אף אחד מה אתה חושב

אתה פשוט סטטי אתה לא מבין?!!

פורסם

הכי מצחיק יהיה לראות את הצ'כי המוגבל הזה (זה שהצבעת לו :wink: ) שהולך לשבת עם ש"ס כמו גדול.

ברור שאני סטטי, מה נראה לך? אתה לא יודע שלא מכניסים ראש בריא למיטה חולה ?

פורסם
אתה לא יודע שלא מכניסים ראש בריא למיטה חולה ?

אולי בגלל זה אף אחד לא שש לדבר איתך במפגשים...

הם לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה ( מאוד)

פורסם

על איזה מפגש אתה מדבר? על המפגשים שכולם יודעים עליהם ?

אפילו על ר*פ*ן עליתם.

חבל שלא יצא לך להיות בדברים אחרים. ולא כל אלה שכל הילדים בני 14 המתלהבים יודעים איפה הם. תאמין לי גם באסיפת כיתה בקריית מלאכי אני לא אדבר עם אף אחד. :wink:

אחי, אם אתה כלכך נהנה שם. תמשיך להגיע, אני (אם) אני מגיע, זה רק משעמום (סליחה אם נעלבת). שים לב שכל הרציניים כבר לא מגיעים לדברים האלה. :!:

פורסם

אפילו על ר*פ*ן עליתם.

חבל שלא יצא לך להיות בדברים אחרים. ולא כל אלה שכל הילדים בני 14 המתלהבים יודעים איפה הם. תאמין לי גם באסיפת כיתה בקריית מלאכי אני לא אדבר עם אף אחד. :wink:

אחי, אם אתה כלכך נהנה שם. תמשיך להגיע, אני (אם) אני מגיע, זה רק משעמום (סליחה אם נעלבת). שים לב שכל הרציניים כבר לא מגיעים לדברים האלה. :!:

כמה דברים : קודם כול בכול המקומות החדשים שאתה מגלה , הייתי קצת לפניך בכול

המקומות הללו , ואני מכיר אותם קצת יותר טוב , אז בבקשה.

דבר שני כול הרציניים?

כול הילדים בני ה 14 המתלהבים

אני יגיד לך משהו , שלא יפגע בך , אבל אתה הוא הילד בן ה 14 , לא משנה הגיל

אתה הוא הנדחף ,אתה הוא המציק

אתה שואל שאלות מטומטמות . שנזכיר לך את השאלות שלך?

"איפה יש רייסים"

"מתי עושים"

וכו וכו...

אז מה אתה מזיין במוח...

אני אומר את זה , כי דיי עברת כול גבול ועצבנת את כולם , אפילו אותי

שזה דיי קשה..

כול הרציניים לא מגיעים למפגשים הללו , אתה יודע מה זה רציני

אתה מכיר רציניים?

אתה יודע משהו מהחיים שלך? לא!

אתה רק ממשיך ומזיין את השכל , הצעה לי אליך

קח את הרגליים ועוף מפה , לך ואל תחזור

אני מאמין שהרבה אנשים ינשמו לרווחה..

אה ואל תבוא למפגשים......

זה כול מה שיש לי להגיד , הודעה אחרונה בעניין....

פורסם

אפילו על ר*פ*ן עליתם.

כמה דברים : קודם כול בכול המקומות החדשים שאתה מגלה , הייתי קצת לפניך בכול

המקומות הללו , ואני מכיר אותם קצת יותר טוב , אז בבקשה.

דבר שני כול הרציניים?

כול הילדים בני ה 14 המתלהבים

אני יגיד לך משהו , שלא יפגע בך , אבל אתה הוא הילד בן ה 14 , לא משנה הגיל

אתה הוא הנדחף ,אתה הוא המציק

אתה שואל שאלות מטומטמות . שנזכיר לך את השאלות שלך?

"איפה יש רייסים"

"מתי עושים"

וכו וכו...

אז מה אתה מזיין במוח...

אני אומר את זה , כי דיי עברת כול גבול ועצבנת את כולם , אפילו אותי

שזה דיי קשה..

כול הרציניים לא מגיעים למפגשים הללו , אתה יודע מה זה רציני

אתה מכיר רציניים?

אתה יודע משהו מהחיים שלך? לא!

אתה רק ממשיך ומזיין את השכל , הצעה לי אליך

קח את הרגליים ועוף מפה , לך ואל תחזור

אני מאמין שהרבה אנשים ינשמו לרווחה..

אה ואל תבוא למפגשים......

זה כול מה שיש לי להגיד , הודעה אחרונה בעניין....

לירן קבל חיזוק ממני

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

פשוט למחוק את כל ההודעות חסרות הקשר הללו לתרד.

פוליטיקה בפורום אחר

כאן מנסים להנות.

לתשומת לב הווב מאסטר

תודה

ובלי לפגוע באיש בבקשה

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

בסך הכל עוד כיבדתי אותך (כי אתה עוד מנסה להחיות את המפגשים הטפלים האלה). אבל אל תצפה ליותר מדי בצורה שאתה מדבר. :!:

ולא אתה ולא כל הילדים שאתה מסתובב אתם מבינים משהו במכוניות :!: ואתה עוד אומר לאחרים כמה הם מבינים במכוניות :!: תזכיר לי בן כמה אתה :?:

ברור שהדבר הכי מעניין זה תכל'ס לנסוע באוטו (רייסים בלשונך). אתה בטח חושב שמישהו יירצה ללמוד משהו מכל המתלהבים כמוך ?

אני בספק אם אתה יודע מה זה פלאג..... אף אחד רציני בארץ לא ייתייעץ עם חבורת ילדים. :lol: כנס פעם לאתר בחו"ל, ותבין מה זה ידע במכוניות. (לא אומר איזה שלא תגיעו בטעות גם אליו)

לגבי הידע שלי במכוניות (ובשאר מכונות) הוא כזה שגם אם תרצה, לא יהיה לך אותו.

אז חביבי, בתור בחור נחמד אתה בכיף, אבל אל תעלב אם לא ייתיעצו איתך או עם משהו אחר משאר הילדים בכל הקשור למכוניות.

בוא נסגור את הדיון הזה, כי אני פשוט לא תופס ממך כמבין במכוניות, מצטער.

פורסם
בסך הכל עוד כיבדתי אותך (כי אתה עוד מנסה להחיות את המפגשים הטפלים האלה). אבל אל תצפה ליותר מדי בצורה שאתה מדבר. :!:

ולא אתה ולא כל הילדים שאתה מסתובב אתם מבינים משהו במכוניות :!: ואתה עוד אומר לאחרים כמה הם מבינים במכוניות :!: תזכיר לי בן כמה אתה :?:

ברור שהדבר הכי מעניין זה תכל'ס לנסוע באוטו (רייסים בלשונך). אתה בטח חושב שמישהו יירצה ללמוד משהו מכל המתלהבים כמוך ?

אני בספק אם אתה יודע מה זה פלאג..... אף אחד רציני בארץ לא ייתייעץ עם חבורת ילדים. :lol: כנס פעם לאתר בחו"ל, ותבין מה זה ידע במכוניות. (לא אומר איזה שלא תגיעו בטעות גם אליו)

אז חביבי, בתור בחור נחמד אתה בכיף, אבל אל תעלב אם לא ייתיעצו איתך או עם משהו אחר משאר הילדים בכל הקשור למכוניות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחח , טוב .....

אמרתי אני לא יגיב , אבל אחרי ההודעה המגוחכת ביותר שקראתי אי פעם איפשהו

או בכלל אני יגיב , גם יגיב...

אני אמרתי , או הזכרתי בכול שלב שהו במהלך ההודעה שלי שאני מבין

במכוניות או מתיימר להבין?

אני לא רץ עם שלט שאומר אני לירן מבין במכוניות

אני מודה אני מבין דברים בסיסיים במכונאות , אבל מה הקשר , אני לא מבין

אתה טיפש או מה?

כנס לאתרים בחול?! , אתה כול כך מגוחך עד שזה פשוט עצוב

תצא מהסרט , תחזור למציאות ...

לגבי הידע שלך במכוניות , אני לא יודע ולא אכפת לי איזה ידע יש לך

מצדי תוכל לנפח גלגלים בעזרת פי הטבעת שלך - לא מוזיז לי...

שמנו לב איזה ידע נרחב יש לך כמו התרד על הקלאץ...ומי בכלל מתייעץ , ומה הקשר

מה אני מרכז סיוע?..

להזכיר לך בן כמה אני ?

אני יזכיר לך אני בן 20 ,ותאמין לי שקצת , אבל ממש קצת

יותר הגיוני וראלי ובטח שפוי בדעתי ממך ...

רייסים כלשוני?!...

אתה רוצה שאני יזכיר לך מספר ציטוטים נרחב ששמעתי ממך בכול הזדמנות שהיית

שם בשביל לזיין לי את השכל ותו לא?

אתה רוצה לשמוע אז אני אכתוב ... לפחות לזכור אני זוכר...

מספר ציטוטים נבחר מידי גט סריוס...

"מה באמת?"

"והם עכשיו נוסעים לרייסים?"

"באמת באמת?"

"לאן הם נוסעים?"

"אתה בא לסיבוב?"

"בוא לאיזה נסיעה איתי"

"אימפרזה טורבו לא מרגישה ספורטיבית בכלל"

"באמת?"

"מה באמת?"

"די באמת???"

"באמת באמת?????"

"אני שם טורבו"

"אתם לא רציניים"

"יש לי חלקים בחינם מאלי חן"

"אני פותח סדנה עם אלי חן"

תתוודה לעובדה , אתה זיין שכל ותו לו..

אם לא שמת לב עד עכשיו .

אז לך לארץ שאתה רוצה ליהיות בא

לך , אתה יודע מה פשוט לך..

פורסם

תגיד מה יש לך??

אתה רוצה לומר לנו שאנחנו חברי הפורום פה הם בולי עץ ואין לנו מושג מה יש בתוך הרכב??

ורק אתה המושיע שלנו יודע מה עושה כל פיוז וכל כבל ברכב, נכון?

הרי אתה נשמע כמו ספריה מוטורית אשר יודעת הכל, ותמיד מספר איך יותר טוב בחו"ל

ושהמפגשים שלנו הם תת רמה ואנחנו מחפשים רק רייסים או להתקין טורובינות כדי להראות למי יש את הז**ן גדול יותר??

אתה מספר לנו איך שתצחק עלינו כאשר תיהיה עם ה"חברים" שלך בלונדון או באמסטדם

איך אתה תיהיה במפגשים וכולם יבוא רק אליך כי אתה תיהיה האליל שהם והם ילתו פוסטרים שלך בסדנאות בחו"ל

אתה גם יודע הכל על כל חברי הפורום, אפשר לחושב שעקבת אחרי כל אחד ואתה יכול לומר מה מנת השכל של כל אחד בנושא המוכנאות

ואתה יודע את מי לשלול מיד כי הרי לא חכם כמוך ,הרי אין לך מתחרים ,אתה השולט

נותן בראש לכלום

כי אתה בר-מוח, הגאון שאימא תמיד רצתה

אתה מודל לחיקוי.

אז לכן בפעם הבא שאני יפגוש אותך אני יצטלם לידך כי אתה המודל לחיקוי שלי

כתב את המכתב הזה ילד-בן 16 שגר באיזה חור במדינה-נער-חסר חיים-חסר ידע ברכב,ילד שחולם כמו כלום על אימפרזה טורבו עם 1000 כ"ס העיקר כדי להראות לכלום שהוא הכלי!

נ.ב טוב כבר לחו"ל אתה לא מאים עלינו בזאת שתברח, מפה כמו שפן משועל

וגם ה T16 נראה כמו הגיל שלך TEEN 16

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8510 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...