Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד 4 חודשים אני חייל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואייייי אני לא מאמין שניפחתם את זה למימדים כאלה!!

אחד אמר שאין מקומי בפורם הזה למה?? אתה מוכן להסביר לי??? וגם אותו בןאדם אמר שאין לי תרבות נהיגה... שטות אחת גדולה! אני בחיים שלי לא חתכתי נתיב מהימין לפנייה שמאלה שאנשים מחכים בפקק וכו'...

ראיתי בפורם אנשים שמגאים בזה שהם עשו צלחות ועוד כל מיני דברים מסוכנים כאלה ולא שמעתי אחד שאומר שאין מקומם בפורם !

בגלל שלא מתאים לי צבא אולי זה בגלל שככה חונכתי לאחר שאחד מקרוביי נהרג תוך כדי שמירת הארץ (לא האמנתי שאני יגיע לזה...) אז כן אני יהיה ג'ובניק ולא אני לא מתגאה בזה!

רק רציתי לשמוע מאנשים כאן איך זה וכו' ולא לקבל כל אחד מה דעתו איך שזה מגעיל אותו וכו'

ואני עדיין לא מבין איך הוא הגיע בין דעתי לצבא להתנהגותי בכביש... חבל שהוא לא מכיר אותי..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואייייי אני לא מאמין שניפחתם את זה למימדים כאלה!!

אחד אמר שאין מקומי בפורם הזה למה?? אתה מוכן להסביר לי??? וגם אותו בןאדם אמר שאין לי תרבות נהיגה... שטות אחת גדולה! אני בחיים שלי לא חתכתי נתיב מהימין לפנייה שמאלה שאנשים מחכים בפקק וכו'...

ראיתי בפורם אנשים שמגאים בזה שהם עשו צלחות ועוד כל מיני דברים מסוכנים כאלה ולא שמעתי אחד שאומר שאין מקומם בפורם !

בגלל שלא מתאים לי צבא אולי זה בגלל שככה חונכתי לאחר שאחד מקרוביי נהרג תוך כדי שמירת הארץ (לא האמנתי שאני יגיע לזה...) אז כן אני יהיה ג'ובניק ולא אני לא מתגאה בזה!

רק רציתי לשמוע מאנשים כאן איך זה וכו' ולא לקבל כל אחד מה דעתו איך שזה מגעיל אותו וכו'

ואני עדיין לא מבין איך הוא הגיע בין דעתי לצבא להתנהגותי בכביש... חבל שהוא לא מכיר אותי..

שלום עומרי...

קודם כל, אני מצטער לשמוע על הקרוב שנפל...

עכשיו, שאלה, אתה יודע למה מתגייסים לצבא ???

כדי לתרום ! (עזוב ש"התרומה" הזאת כבר מעוגנת בחוק - וזה נהיה שירות חובה)

אבל עצם זה שאתה לא מבין את כל משמעות השירות בצבא והתרומה למדינה זה כבר לא טוב.

אני לא מבין ??? עוד לא התגייסת ואתה כבר רוצה להיות ג'ובניק כל יום בבית, שבוע שבוע...

עצה שלי, תתגייס, תבין איך עובדים הדברים, תשאל על קורסים מעניינים...

השירות בצבא הוא הרבה יותר מהיציאות הביתה...

ומילה שלי, מנסיון, בסיס סגור (לא כל יום בבית) עדיף בהרבה מבסיס פתוח.

עכשיו בקשר להוא שאמר לך שבטח אין לך תרבות נהיגה - הוא התכוון לזה בגלל שהיום כמו שכל אחד דואג לתחת שלו בצבא ודורך על כולם, זה נראה ככה בדיוק גם על הכביש.

טוב, לא יכולתי שלא לענות על הת'רד הזה למרות שאמרו לסגור אותו.

ולעומרי, בהצלחה בגיוס, שפשוף נעים, ושתמצה את עצמך עד הסוף (אתה רק תיהנה מזה!)

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

זה מה שקורה כשמתייעצים לגבי צבא בפורום רכב.

בפעם הבאה, קיים אתר תפוז, בו יש פורום המייעץ איך להוריד פרופיל

ולהיות כמה שיותר ג'ובניקים שאפשר.

בהצלחה.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל ו Sprint אתם צודקים 100 % צתטער שפתחתי בכלל תת'רד הזה ..

Sprint אתה יודע מה אני יקח את העצה שלך ויחפש לי קורסים מענינים

פורסם

איזה פצצה אני ואתה מתגייסים באותו יום 17 לאוגוסט.....

אני חתמתי על קד"ץ מכונאות רכב - כמו שאני אוהב , הפרופיל שלי הוא 64 זמני, אבל אני חושב שהוא יחזור להיות 82 או שאני יתחרט ויפרוש מהצבא (בעיות בבית)....

haters will hate

• תוכן חדש...