Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה . . .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התמונות לקוחות מאתר מקס טיונינג . . .

http://www.pbase.com/imri/inbox

זו דוגמא מצויינת למה אני לא אוהב את הפורום הזה, הבחור עשה תאונה, הוא אשם, הוא הכניס בחור למצב קשה לבית חולים (היה כל הלילה בניתוחים) וכל מה שיש להם להגיד זה:

"מזל שאתה בסדר"

"איזה בני ז***, גנבו לך את הרדיו דיסק בזמן ששכבת על הרצפה"

"אני לעולם לא אקנה פונטו ראיתם מה קרה לכל האוטו בפנים??"

מצטער לאכזב אתכם אבל מה זה רדיו דיסק מז*** לעומת בנאדם שגמרת לו את החיים ???? הוא שוכב עכשיו בבית חולים בגללך !!!!!!!!!!!

כל מה שאני חושב זה שהבחור המסכן נסע 20 קמ"ש בנתיב הימני ופתאום ההוא נכנס בו ב-100 קמ"ש מאחורה !!!!!!

טוב, אני אפסיק לרשום מה שאני חושב עכשיו בשביל לא לפגוע בבחור ה"מסכן" שעשה את התאונה . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק.

לא פחות ממזעזע לקרוא את השירשור הזה.

אני מאוד מקווה שאני לא פוגע בציפור הנפש של אותו נהג פוחז...

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
צודק.

לא פחות ממזעזע לקרוא את השירשור הזה.

אני מאוד מקווה שאני לא פוגע בציפור הנפש של אותו נהג פוחז...

עכשיו גם הוספתי לשירשור ההוא את מה שאני חושב !!!

אני לא אתפלא אם יצנזרו אותי שם כי אני סתם "דפוק", יוצא דופן וכו' . . .

פורסם
לא מצאתי...

לינק?

לירן, לצערי אי אפשר לתת לינקים מדויקים באתר של מקס טיונינג . . .

תוכל למצוא את ההודעה באתר מקס טיונינג -> פורום "המפגש- אזור המרכז והסביבה" -> שם ההודעה זה "תאונה" . . .

* ההודעה נערכה : דווקא כן...

http://www.max-tuning.com/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=14&TopicID=4390

סוף עריכה *

לגלעד, לפי מה שהבנתי הבחור נכנס מאחורה בפונטו שנסעה כ-20 קמ"ש, הוא ניסה לברוח שמאלה ואז איבד שליטה על הרכב, עלה על האי תנועה, רמס את השלט הגבלת מהירות ל-60 קמ"ש ונעצר איפשהו אח"כ בנתיב הנגדי . . .

במחשבה שניה, מזל ש"רק" הבחור בפונטו נפגע, הרגע הבנתי שהמקרה יכל להסתיים עם הרבה יותר הרוגים/פצועים אם הייתה קצת יותר תנועה . . .

לאחר עריכה:

אז מה שרשמתי למעלה לא כ"כ מדויק, הבחור נסע במהירות לא ידועה (לפי הערכה שלי גבוה, הסבר אח"כ), הוא ראה לפניו רכב שנוסע במהירות איטית (כ-20 קמ"ש), ברח לנתיב הנגדי (תוך כדי איבוד שליטה על הרכב, דריסה של שלט הגבלת מהירות), בנתיב הנגדי הוא נכנס בפונטו שנסעה כנראה על 100 קמ"ש, עשה כמה סיבובים טובים ונעצר עם הפנים לכיוון התנועה . . .

לפי דעתי הוא נסע במהירות גבוה מכיוון שבשביל לרדת מ-60 ל-20 לא צריך לבצע תמרון חירום ולכן הוא נסע כנראה במהירות הרבה יותר גבוה . . .

פורסם

מצטער שאני הולך אוף טופיק אבל אני חייב

redroze

תעשה לי טובה, אני משתגע כבר מהמבנה של ההודעות שלך.

בסוף כל שורה יש שלוש נקודות, אזם אם אתה כבר עושה את זה לפחות תפסיק לעשות רווח בין נקודה לנקודה, זה משגע אותי לקרוא ככה.

תודה וסליחה

פורסם
מצטער שאני הולך אוף טופיק אבל אני חייב

redroze

תעשה לי טובה, אני משתגע כבר מהמבנה של ההודעות שלך.

בסוף כל שורה יש שלוש נקודות, אזם אם אתה כבר עושה את זה לפחות תפסיק לעשות רווח בין נקודה לנקודה, זה משגע אותי לקרוא ככה.

תודה וסליחה

זאת מחלה . . .

אני לא יכול להפסיק . . .

אתה רואה . . .

דדדדדייייי . . .

טוב, אוקיי, לקחתי לצומת ליבי :wink:

פורסם
התמונות לקוחות מאתר מקס טיונינג . . .

http://www.pbase.com/imri/inbox

זו דוגמא מצויינת למה אני לא אוהב את הפורום הזה, הבחור עשה תאונה, הוא אשם, הוא הכניס בחור למצב קשה לבית חולים (היה כל הלילה בניתוחים) וכל מה שיש להם להגיד זה:

"מזל שאתה בסדר"

"איזה בני ז***, גנבו לך את הרדיו דיסק בזמן ששכבת על הרצפה"

"אני לעולם לא אקנה פונטו ראיתם מה קרה לכל האוטו בפנים??"

מצטער לאכזב אתכם אבל מה זה רדיו דיסק מז*** לעומת בנאדם שגמרת לו את החיים ???? הוא שוכב עכשיו בבית חולים בגללך !!!!!!!!!!!

כל מה שאני חושב זה שהבחור המסכן נסע 20 קמ"ש בנתיב הימני ופתאום ההוא נכנס בו ב-100 קמ"ש מאחורה !!!!!!

טוב, אני אפסיק לרשום מה שאני חושב עכשיו בשביל לא לפגוע בבחור ה"מסכן" שעשה את התאונה . . .

אגב צריך לקרוא הכל לפני שמגיבים דברים כאלו חמורים בפורום שאתה לא יודע

בדיוק מה קרה , ממה שאני הבנתי על סמך קריאה באתר ועל סמך דברי האנשים במקום

שני הרכבים נפגעו חזיתית , הרכב הפוגע עלה על אי התנועה עבר לצד השני ופגע בפונטו

אפשר גם לראות את שני הרכבים בתמונות שהועלו בפורום מקס טיונינג

לסיכום לא לדבר לפני שיודעים את כל הפרטים

פורסם

אכן תגובות נמהרות לא רצויות.

בנוגע לפרטים, אף אחד מאיתנו לא היה שם אז חבל להסיק מסקנות מוקדמות.

כעקרון, הבחור שהעלה את הסיפור אמר שהוא קלט רכב נוסע על 20 קמ"ש (לא שם לב לתנועה הבחור....) ואז בלם בחוזקה , שבר את ההגה ועלה ב60 קמ"ש על האי תנועה, תעשו חישוב ותגיעו למהירות שהוא היה בה לפני הבלימה.

בכל מקרה, שני הנהגים לא תיפקדו כמו שצריך נקווה רק שכולם יצאו בריאים בסופו של דבר.

:-)

פורסם

כעקרון, הבחור שהעלה את הסיפור אמר שהוא קלט רכב נוסע על 20 קמ"ש (לא שם לב לתנועה הבחור....) ואז בלם בחוזקה , שבר את ההגה ועלה ב60 קמ"ש על האי תנועה, תעשו חישוב ותגיעו למהירות שהוא היה בה לפני הבלימה.

בכל מקרה, שני הנהגים לא תיפקדו כמו שצריך נקווה רק שכולם יצאו בריאים בסופו של דבר.

סוף סוף מישהו שמבין אותי !!!

אריאל, לא ייתכן שאנחנו מסכימים על משהו !!!! תגיד לי, מה שתית היום בבוקר ??? או אולי זה אני :roll: . . .

טוב, עכשיו ברצינות, בשביל לרדת מ-60 ל-20 קמ"ש לא צריך מרחק בלימה של קילומטרים, לפי דעתי הבחור היה במהירות הרבה יותר גבוה מהמהירות החוקית . . .

פורסם

סוף סוף מישהו שמבין אותי !!!

אריאל, לא ייתכן שאנחנו מסכימים על משהו !!!! תגיד לי, מה שתית היום בבוקר ??? או אולי זה אני :roll: . . .

טוב, עכשיו ברצינות, בשביל לרדת מ-60 ל-20 קמ"ש לא צריך מרחק בלימה של קילומטרים, לפי דעתי הבחור היה במהירות הרבה יותר גבוה מהמהירות החוקית . . .

אנחנו באמת לא מסכימים... :roll:

כנראה שלא הבנת.

היו שלושה רכבים במקה הנ"ל : 1) רכב שנסע בימין הכביש על 20 קמ"ש.

2) הרכב של חבר הפורום מMAX

3) הרכב שנסע בצד השני של אי התנועה במהירות של 100 קמ"ש עפ"י אנשי המשטרה.

רכב 2 נסע מהר ולא שם לב שרכב 1 נוסע לאט, כשהוא שם לב היה מאוחר מידי, הוא בלם בחוזקה איבד שליטה ופגע בשלט במהירות מוערכת של 60 קמ"ש, עבר את אי התנועה לצד השני ונפגע ע"י רכב מס' 3 שנסע במהירות של 100 קמ"ש עפ"י מה שאנשי המשטרה העריכו.

*כל מה שכתבתי נכתב אחרי הסקת מסקנות אישית שלי בלבד עפ"י מה שקראתי בפורום MAX*

פורסם

לא מבין ממה אתה כל כך נרגש...

החברה במאקס כל הזמן אמרו שהם מקווים שגם הוא וגם הנהג הנפגע בסדר, הגדיל לעשות (טוב נו לא ממש הגדיל..) הנהג הפוגע וציין כמה שהוא מצטער ועד כמה הוא מקווה שהנהג הנפגע בסדר ואף ציין מה מצבו ומה שלומו בבית החולים. קראתי את כל התגובות ולא הבנתי בכלל ממה אתה נרעש.

לפי מה שכתבת פה ובמאקס נראה כאילו התגובות היחידות שהוא קיבל זה על המיני דיסק ועל האוטו שלו, ולא כך הדבר.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אתם מטומטמים או מה? לי יש 9 שנות לימוד והבנת הנקרא שלי קצת יותר טובה משלכם משום מה....

הוא לא עבר לנתי הנגדי על 60 אלא הוריד עמוד שהשלט בו הורה על 60 כמהירות מירבית.

ציטוט ממה שהוא כתב

"איבדתי שליטה על הרכב ועפתי לצד השני שבדרך

הורדתי את העמוד המורה על 60 קמ"ש שעמד באמצע

האי תנועה עברתי לנתיב הנגדי שבא לי אוטו ממול "

אני בטוח שהוא נסע קצת יותר מהר, קצת הרבה יותר מהר...

בתאונה חזיתית אי אפשר לקבוע בוודאות באיזו מהירות נסע כל אחד, סביר להניח שהוא נסע יותר מ60 והפונטו אפילו יכלה לנסוע כחוק... פה סומכים על מה שהנהג אומר, וכנראה נהג הפונטו לא יכול ממש לספר את הגרסא שלו....

הסיפור שלו ממש תמים ולא ממש הגיוני בנוגע למרחק הבלימה חוץ מזה גם קשה לי להאמין למישהו מפורום ערס-טיונינג...

haters will hate

פורסם
אתם מטומטמים או מה? לי יש 9 שנות לימוד והבנת הנקרא שלי קצת יותר טובה משלכם משום מה....

הוא לא עבר לנתי הנגדי על 60 אלא הוריד עמוד שהשלט בו הורה על 60 כמהירות מירבית.

ציטוט ממה שהוא כתב

"איבדתי שליטה על הרכב ועפתי לצד השני שבדרך

הורדתי את העמוד המורה על 60 קמ"ש שעמד באמצע

האי תנועה עברתי לנתיב הנגדי שבא לי אוטו ממול "

אני בטוח שהוא נסע קצת יותר מהר, קצת הרבה יותר מהר...

בתאונה חזיתית אי אפשר לקבוע בוודאות באיזו מהירות נסע כל אחד, סביר להניח שהוא נסע יותר מ60 והפונטו אפילו יכלה לנסוע כחוק... פה סומכים על מה שהנהג אומר, וכנראה נהג הפונטו לא יכול ממש לספר את הגרסא שלו....

הסיפור שלו ממש תמים ולא ממש הגיוני בנוגע למרחק הבלימה חוץ מזה גם קשה לי להאמין למישהו מפורום ערס-טיונינג...

LOL

אני חייב לציין שקראתי את הקטע בMAX פעם אחת בלבד ובאמת לא ייחסתי חשיבות.

• תוכן חדש...