Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מחרידה . . .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אכן תגובות נמהרות לא רצויות.

בנוגע לפרטים, אף אחד מאיתנו לא היה שם אז חבל להסיק מסקנות מוקדמות.

כעקרון, הבחור שהעלה את הסיפור אמר שהוא קלט רכב נוסע על 20 קמ"ש (לא שם לב לתנועה הבחור....) ואז בלם בחוזקה , שבר את ההגה ועלה ב60 קמ"ש על האי תנועה, תעשו חישוב ותגיעו למהירות שהוא היה בה לפני הבלימה.

בכל מקרה, שני הנהגים לא תיפקדו כמו שצריך נקווה רק שכולם יצאו בריאים בסופו של דבר.

סוף סוף מישהו שמבין אותי !!!

אריאל, לא ייתכן שאנחנו מסכימים על משהו !!!! תגיד לי, מה שתית היום בבוקר ??? או אולי זה אני :roll: . . .

טוב, עכשיו ברצינות, בשביל לרדת מ-60 ל-20 קמ"ש לא צריך מרחק בלימה של קילומטרים, לפי דעתי הבחור היה במהירות הרבה יותר גבוה מהמהירות החוקית . . .

אנחנו באמת לא מסכימים... :roll:

כנראה שלא הבנת.

היו שלושה רכבים במקה הנ"ל : 1) רכב שנסע בימין הכביש על 20 קמ"ש.

2) הרכב של חבר הפורום מMAX

3) הרכב שנסע בצד השני של אי התנועה במהירות של 100 קמ"ש עפ"י אנשי המשטרה.

רכב 2 נסע מהר ולא שם לב שרכב 1 נוסע לאט, כשהוא שם לב היה מאוחר מידי, הוא בלם בחוזקה איבד שליטה ופגע בשלט במהירות מוערכת של 60 קמ"ש, עבר את אי התנועה לצד השני ונפגע ע"י רכב מס' 3 שנסע במהירות של 100 קמ"ש עפ"י מה שאנשי המשטרה העריכו.

*כל מה שכתבתי נכתב אחרי הסקת מסקנות אישית שלי בלבד עפ"י מה שקראתי בפורום MAX*

זה גם מה שאני אמרתי !!! אבל לאחר עריכה ...

אני התכוונתי לזה שאנחנו מסכימים שהבחור נסע מהר מכיוון שלאחר בלימה חזקה הוא היה על 60 קמ"ש ...

לראלימן, אף אחד לא רשם לו שם שום דבר לגבי זה שהוא התפרע בעיר, אולי רק אחד או 2, תראה מה קורה פה בפורום כשאנשים רק מתלוננים על אנשים אחרים ולא רק תאונות ....

לפי דעתי החבר'ה שם מקלים ראש יותר מדיי ובשבילם תאונה זה לא כ"כ נורא !!!

לצאת ולהילחם במשטרע, חוקים, הגבלת מהירות וכו' הם יודעים טוב מאוד אבל לעבוד על הדבר הכי בסיסי שהוא שליטה ברכב הם לא מדברים. כל היום מדברים על איך להפוך את הרכב ליפה/מהיר יותר. אני מסתובב שם בפורום לפעמים ורק לעיתים רחוקות אני רואה כמה חבר'ה טובים שממליצים על קורסים אבל זה דיי נדיר . . .

מסתובבים שם מלא ילדים קטנים שכל מה שהם רואים זה אני נתתי לך רכבות, אוטובוסים, מוניות שרות וכו', לפי דעתי זה לא חינוך נכון !!! לפני שאתה משפר את הרכב תדע לשלוט עליו !!!

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני שוב חייב לשאול, REDROZE, עשית כבר קורס נהיגה מתקדמת? :roll:

לא, ואני יודע שזה לא בסדר. לא עשיתי קורס עד עכשיו כי לא היה לי כסף, עכשיו יש לי כסף ואני צריך למצוא זמן ללכת לעשות קורס ...

ניסיתי לארגן קורס דרך הביצפר אבל כל האנשים שם אטומים כמו בלוקים ...

ההבדל הוא שאם אני חס וחסה אעשה תאונה אני אאשים אך ורק את עצמי בזה שלא עשיתי קורס ולא אבוא בתירוצים !!!

פורסם

אז אתה בתפקיד של הקולוניאליסט הבריטי שבא לחנך את אלה ש"שפר" עליהם מזלם?

או שסתם פתחת במאבק חינוכי כנגד הדיעה הרווחת על תאונות דרכים?

או סתם מלחמה פרסומית כנגד רכבת ישראל?

ואל תנסה להצטדק או להתיפיף, כולנו היינו באותו מפגש (לפני כחודש..) שבאת למפגש ונכנסת לחניה בערת בלם יד. אל תצתטדק לגבי התפרעויות.

מה גם שהוא לא האשים אפחד חוץ מעצמו, הוא הצטער על מה שהוא עשה ועוד יותר הצטער על זה שהוא פגע במישהו והשכיב אותו על שולחן ניתוחים למשך לילה שלם.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אני שוב חייב לשאול, REDROZE, עשית כבר קורס נהיגה מתקדמת? :roll:

לא, ואני יודע שזה לא בסדר. לא עשיתי קורס עד עכשיו כי לא היה לי כסף, עכשיו יש לי כסף ואני צריך למצוא זמן ללכת לעשות קורס ...

ניסיתי לארגן קורס דרך הביצפר אבל כל האנשים שם אטומים כמו בלוקים ...

ההבדל הוא שאם אני חס וחסה אעשה תאונה אני אאשים אך ורק את עצמי בזה שלא עשיתי קורס ולא אבוא בתירוצים !!!

אל תחשוב שקורס יבטיח שלא תהיה בתאונה.

ממש לא.

אולי יקטין את הסיכויים במקצת, אבל תהיה בטוח שהסיכוי עדיין יהיה קיים וכן - גם בתאונה שתהיה באשמתך הבלעדית.

לבוא בגישה כמו זאת שרומה פה למעלה אחרי שעוברים קורס זה מתכון בטוח לעשות תאונה בגלל עודף בטחון עצמי ותפיסה שגויה של מטרות הקורס.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

ואל תנסה להצטדק או להתיפיף, כולנו היינו באותו מפגש (לפני כחודש..) שבאת למפגש ונכנסת לחניה בערת בלם יד. אל תצתטדק לגבי התפרעויות.

מה גם שהוא לא האשים אפחד חוץ מעצמו, הוא הצטער על מה שהוא עשה ועוד יותר הצטער על זה שהוא פגע במישהו והשכיב אותו על שולחן ניתוחים למשך לילה שלם.

ראלימן

אני לא מצטדק ואני מודה שאני לא תלית שכולה תכלת (שיו, כמה זמן לא אמרתי את זה !!!). גם אני עושה שטויות, גם אני נוסע מהר, אבל אני עושה את זה כשאין אף אחד באזור. וגם כשהרמתי בלם יד בחניה, זה היה רחוק מכל המכוניות החונות ובדקתי שלא היה אף אחד באזור ...

ד"א, הסיבה שנכנסתי בקיר היא לא בגלל הרמת הבלם יד, אחרי שהגעתי לעצירה מלאה הייתי דיי עקום (צריך להתאמן יותר :wink:) אז ניסיתי להתיישר אבל לצערי הרב לא שמתי לב שהייתי קרוב מדיי לקיר. שוב, זו לא הצתדקות או משהו בסגנון ...

בכל מקרה, אני אחזור לאימונים ואחזור אליכם עוד כמה שבועות . . . סתאאאאאאאאאאאם, בצחוק !!!

ולישי, אני כמובן מדבר על מקרים שיכלו להמנע ע"י קורס ולא על כלל התאונות, מצטער אם לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך :roll:

פורסם

ראלימן

אני לא מצטדק ואני מודה שאני לא תלית שכולה תכלת (שיו, כמה זמן לא אמרתי את זה !!!). גם אני עושה שטויות, גם אני נוסע מהר, אבל אני עושה את זה כשאין אף אחד באזור. וגם כשהרמתי בלם יד בחניה, זה היה רחוק מכל המכוניות החונות ובדקתי שלא היה אף אחד באזור ...

ד"א, הסיבה שנכנסתי בקיר היא לא בגלל הרמת הבלם יד, אחרי שהגעתי לעצירה מלאה הייתי דיי עקום (צריך להתאמן יותר :wink:) אז ניסיתי להתיישר אבל לצערי הרב לא שמתי לב שהייתי קרוב מדיי לקיר. שוב, זו לא הצתדקות או משהו בסגנון ...

בכל מקרה, אני אחזור לאימונים ואחזור אליכם עוד כמה שבועות . . . סתאאאאאאאאאאאם, בצחוק !!!

ולישי, אני כמובן מדבר על מקרים שיכלו להמנע ע"י קורס ולא על כלל התאונות, מצטער אם לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך :roll:

קודם כל כותבים טלית אבל שטויות...

שנית, הרמת הנדברקס במגרש מלא מכוניות בלי מרווח לתקן טעות ועשית משהו שאין לך מושג איך לעשותו ברכב שהוא לא אומגה... מה גם שטכנית אתה לא יודע לעשות את זה.

בכל מקרה, מסקנות מהת'רד הזה - כולנו לא נסייק מסקנות מהירות מידי (גם אני גם אני), מי שיכול ישפר את הנהיגה שלו בקורסים שונים ולא יבלבל את המוח על לעשות קורסים לפני שהוא עשה אותם, ומי שאין לו רשיון...ממממממ...... :twisted:

:-)

פורסם

בגלל שיש כאן אנשים שחצנים שחושבים שהם יותר טובים מכולם, בגלל שהם יודעים

מה זה תת היגוי.

נכון , לא מדברים אצלנו על נהיגה נכונה, או קורסי נהיגה, ואולי חבל שכך, אך כנראה שלא הבנתה.

MAX-TUNING הוא אתר שיפורי רכב ! זה הנושא שלו, ולא נהיגה נכונה !

בשום אתר שיפורים בעולם לא תראה התמקדות בקורסי נהיגה.

אם לא טוב לך, אל תכנס לשם, אבל מתחיל להמאס לי לשמוע ביקורת על האתר שלי, מאנשים

שחושבים שהם יודעים לנהוג ,בגלל שהם שיננו בע"פ, מה זה תת היגוי והיגוי יתר.

אגב, אדון בנ'צי, לפני שאתה קורה לאתר שלי "ערס טיונינג" כדאי שתסתכל במראה.

מי אתה בכלל שתלכלך עלינו ככה ?

אתה בכלל מכיר אותי שאתה מכליל אותי בכינוי שלך ?

מישהו רושם אצלנו הודעות ש REDZONE , לא אוהב. מי הזמין אותך לשם בכלל ?

תשאר כאן.

אלוהם יודע שיש כאן המון הודעות שאני לא אוהב ואתה לא רואה אותי הולך ומתבכיין על זה באתר שלי.

בקיצור לכל המלומדים שלא מפסיקים להשמיץ את האתר MAX-TUNING , אולי כדאי

שתפתחו עיתון אוטו של החודש בעמוד 104 .

יש חלק שמדברים כל היום, ויש חלק שעושים.

שניכם, מאלו שמדברים ורק מדברים.

אגב בנצ'י ותסלח לי שאני יוסיף, פלצן, אתה מוזמן להגיד לי בפנים ביום שישי, למה אתה חושב שאני ערס.

יש כאן המון חברה טובים, חבל שכמה תפוחים רקובים עם דעות קדומות על כל דבר

שהם לא מבינים בו, מסריחים לכם את הת'רדים.

MAX-TUNING, Dyno & Performance

Dynapack Israel, EFI Tuning and diagnostic

...Haltech, MoTeC, AEM

On facebook , Tel:054-5994459

פורסם

מה זה תת היגוי.

נכון , לא מדברים אצלנו על נהיגה נכונה, או קורסי נהיגה, ואולי חבל שכך, אך כנראה שלא הבנתה.

תשאר כאן.

אלוהם יודע שיש כאן המון הודעות שאני לא אוהב ואתה לא רואה אותי הולך ומתבכיין על זה באתר שלי.

אגב בנצ'י ותסלח לי שאני יוסיף, פלצן, אתה מוזמן להגיד לי בפנים ביום שישי, למה אתה חושב שאני ערס.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

פורסם

Hello,

I am very sad to see the level of some poeple in our country, no matter what forum they are on, we all meet on the same streets, and some people like you redroze, i dont want to meet anywere.

You wrote a very harsh message to a person that was hurt in an accident, and that showed regret about other persons injuries, instead of offering good health to all those involed like the rest that participated in that theard you had to write down that he was gultiy (although you didnt even understand his post, and you still dont because now you thin he said he drove 60kmh).

I closed that thread and was very tempted to censor your messages since it was very offensive and not to the point since you failed to understand what had happend there but you were all too willing to draw conclusions becuase you are the type of person that has to rant and belittle others in oder to feel great and just.

Then you asked in a none relavant forum (again overlooking the basic forum rules) why that thread was closed, i answerd politly, twice and told you exactly waht you were told here, dont jump to conclusions, i claosed that theard as well without editing a single character of yours and asked you to continue offline with me if you are intersted.

Now i have come ot find out that all you wanted to do was cause havoc for us in our own forums, all you really care is that max-tuning is a place for mentally challanged people, and you still claim to know more about the accident then the police inspector that cliamed the punto wa going in 100kmh (granted you dont have that divers story, but the only one that is able to tell the story besides the punto driver is the one that posted in max-tuning) if you dont want to dont belive him but dont try to show him as the criminal and prove his story false even though you wernet there.

To make all this worse i hear you like to pull handbrakes, and bump into walls, well is it just me or what right do you have to laugh about someone that dint notice a car that came form the sidelines untill it was too late when you failed to notice a wall in the parking lot?

And like you said it all seemed safe to you at the time you pulled your hand brake stunt, do you think that IF (notice the big if because we dont know if he was) he was going abouve the law reauired speed he didnt think it was "safe"? he made a jugdement mistake but so have you, only diffrence is that luck was on your side, nothing else... i hope you have learned form this.

Sorry for the long rant but some people have so much nerve....

RoadRage.

פורסם

מה זה תת היגוי.

תשאר כאן.

דבר ראשון, אין לי שום דבר נגד האנשים במקס טיונינג, יש לי משהו נגד הגישה !!!

כולנו אנשים בוגרים ולא צריך לריב אבל האם אתם חושבים שזה העתיד שלנו ??? האם אתם רוצים להמשיך לשחק חתול ועכבר עם המשטרע ??? או שאתם מעדיפים להוריד את הרגל מהגז, להפסיק עם הלחיצות בכבישים ציבוריים ולהתחיל לפעול למען הקמת מסלול מירוצים חוקי בארץ !!!! אין דבר העומד בפני הרצון, וכמו שאתם מוצאים כל מני מוקומות חדשים ללכת וללחוץ שם ככה גם אפשר למצוא דברכים נוספות לשנות את המצב של המירוצים בארץ !!!!

לכולנו יש מטרה אחת והיא להפוך את הספורט המוטורי בארץ לחוקי אז למה שלא נתאג כולנו ביחד במקום לריב ???

שוב, דני (אם אני לא טועה זה השם שלך), אין לי שום דבר נגד האתר שלך ואין לי שום דבר נגד שיפורים, מה שאני מנסה להסביר לך שמסתובבים בפורום הרבה ילדים קטנים וכל מה שהם שומעים זה אני גזרתי את זה, אני הבאתי רכבות פה ואופנועים שם, לפי דעתי זו לא דוגמא טובה !!!

לרודרייג', אני לא רציתי לגרום למהומה בפורום שלכם, כל מה שרציתי זה להציג דעה שונה, חבל שאתה רואה בה משהו פסול. לא רציתי לתקוף אף אחד אבל אתה לא יכול להגיד שהבחור נהג כמו שצריך !!!

אני לא צחקתי על הבחור !!! לא יודע מה אתך אבל אני מעדיף להיכנס 100 פעמים בקיר בחניה במהירות של 1-2 קמ"ש (כאשר הנזק היחיד שאני גורם הוא לרכב הפרטי שלי!!!) מאשר לעשות פעם אחת תאונה חזיתי עם רכב אחר ולגרום לתוצאות חמורות ...

אתה יודע מה ??? הלוואי שכל התאונות בארץ יהיו בתוך חניה ובמהירות של עד 5 קמ"ש ושלא יהיו כמו מה שיש היום ...

בבקשה אל תהפכו את הדיון הזה לפורום מקס טיונינג נגד קארספורום כי זה לא המצב !!! כמובן שיש פה המון אנשים שלא מסכימים עם הדעה שלי ואני לא רוצה לגרום למלחמה בין הפורומים כי זה לא יועיל לאף אחד !!!

חבל שאתה לוקח הכל אישי נגדך, לא אמרתי שאני שונא הפורום שלך או את הנושא של האתר שלך, בסך הכל אמרתי שאני שונא את הגישה שהפורום שלך מציג ואם לא הסברתי את עצמי נכון אז אני מתנצל ...

ועכשיו לסיכום, אני פונה אליכם רודרייג' ומסטר צ'יף, לשקול את מה שאמרתי. זו זכותכם המלאה לבחור לאיזה כיוון הפורום שלכם ילך ואם בחנות של הפורום יארגנו מחירים לפילטרים וצ'יפים במקום מחירים לקורסי נהיגה מתקדמת. כל מה שאני מבקש זה שתחשבו על מה שאמרתי, אני בטוח שיש לכם ידע בנושא הזה הרבה יותר ממני ואתם יודעים מה החשיבות של שליטה ברכב ולפעמים היא שווה הרבה יותר מעוד טורבו או צ'יפ ...

אני יודע שזה לא כ"כ קשור להודעה המקורית שלי בפורום מקס טיונינג אבל זה מה שרציתי להשיג בהודעה המקורית שפרסמתי ...

פורסם

מה זה תת היגוי.

תשאר כאן.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

תקלוט, לא קראתי לך ערס התכוונתי שרוב הכותבים אצלך בפורום הם כאלה....

מצטער שכתבתי בלי לבחון ממש את הפורום, אבל הרושם שנוצר לי מהשרשור הנ"ל הוא שרוב הכותבים הם ערסים שסיוויוק קופה עם כנף זה האוטו הכי הכי...

לא קוראים לי בנצ'י, קוראים לי בנצי. שזה קיצור של בנצילובסקי.

שנינו מדברים ולא עושים? מה אתה רוצה שנעשה נרקוד?

מה בדיוק דיברתי שלא עשיתי? כמו שאני לא מכיר אותך ואני לא יכול לקרוא לך (ולא קראתי ככה), אתה לא יכול לקבוע מי אני בלי להכיר אותי.

טוב אין לי כוח ל***** מוח ככה שאני אתנצל אם פגעתי בך או בשמו הטוב של הפורום שלך.

ותכניס לך לראש שאני לא פלצן - אין לי את האמצעים להיות אחד כזה....

ואני מסכים עם כל מה שREDROZE אמר.

haters will hate

פורסם

redroze, הגישה שלך מוטעת .

אחרי הכל אין ספק שיש להלחם בתאונות המזעזעות שיש לנו בארץ

לעיתים תוצאות של שטות ושל חוסר תשומת לב מספקת וכן הלאה..

אבל עם כל הכבוד כולנו משחקים חתול ועכבר עם המשטרה בעל כורחנו

המשטרה שמה לעצמה למטרה אותנו חובבי הרכב ( או כל אחד אחר שלא נוהג במהירות המותרת לדוגמא)

את תופעת המרוצים בכבישים הציבוריים ( הבלתי חוקיים כמובן ) אף אחד לא יוכל לעצור

זה מתחיל בשני ילדים בבדיקת יכולת במכוניות המשפחתיות ונגמר

במכוניות החזקות באמת בכביש ציבורי נידח.

ויש הבדל גדול בין מציאת מקום מתאים למרוצי רחוב לבין לפעול למען הקמת מסלול מרוצים

שקרוב לוודאי לא ישרת את רוב האנשים , ולמען האמת אני בספק אם הוא ישרת חלק קטן

כיום יש מספר מקומות שבהם מתקיימים מרוצי רחוב , המקומות הללו הם כמה שיותר

נידחים כמה שיותר מרוחקים מרכוזי אוכולסיה ( מי אמר כביש סגור?)

בנקודה התחתונה שום דבר לא יוכל לעצור את התופעה ויותר מזה התופעה היא אינה

תופעה שלילית. כמובן שכאשר היא מתבצעת בכביש ציבורי עם תנועה היא מקבלת גוון

שכזה , אולם שהיא מתבצעת בכביש סגור , או כביש בעל תנועה דלילה היא מקבלת

סממן חיובי.

ועוד משהו קטן לכולם בתור אחד המשתמשים הכי "כבדים" בפורום הזה

אני מבקש בכל לשון של בקשה לא לפגוע בפורומים אחרים ובינהם מקס טיונינג

זה שישנם כאלו שפוגעים ומשמיצים פורום זה או אחר פוגעים בעצם בעצמם ובפורום שלהם

שכן כולנו פועלים למען אותה מטרה , גם אם היא לפעמים שונה במקצת .

בכל פורום יש את האנשים שמכתימים אותו , וחבל שתמיד מביטים רק אל עבר

ה"תפוחים הרקובים" אבל מצד שני תמיד הרע צף על פני השטח.

לירן.

פורסם

מה זה תת היגוי.

תשאר כאן.

כולנו אנשים בוגרים ולא צריך לריב אבל האם אתם חושבים שזה העתיד שלנו ??? האם אתם רוצים להמשיך לשחק חתול ועכבר עם המשטרע ??? או שאתם מעדיפים להוריד את הרגל מהגז, להפסיק עם הלחיצות בכבישים ציבוריים ולהתחיל לפעול למען הקמת מסלול מירוצים חוקי בארץ !!!! אין דבר העומד בפני הרצון, וכמו שאתם מוצאים כל מני מוקומות חדשים ללכת וללחוץ שם ככה גם אפשר למצוא דברכים נוספות לשנות את המצב של המירוצים בארץ !!!!

לכולנו יש מטרה אחת והיא להפוך את הספורט המוטורי בארץ לחוקי אז למה שלא נתאג כולנו ביחד במקום לריב ???

גם אם יהיו 100 מסלולי ריצה עדיין יהיו לחיצות על הכביש.

פורסם

מה זה תת היגוי.

תשאר כאן.

גם אם יהיו 100 מסלולי ריצה עדיין יהיו לחיצות על הכביש.

יכול להיות שכן ויכול להיות שלא !!!!

אבל (וזה אבל מאוד גדול!!!) אם יהיה מסלול מסודר ועדיין אנשים ילחצו בכבישים אז באמת יהיה אפשר להאשים אותם בעונשים כבדים מכיוון שהם מסכנים את הציבור כאשר יש מקום מסודר ללחוץ בו !!! כיום אני דיי מבין את החבר'ה שמחפשים כל מקום אפשרי ללחוץ בו, פשוט אין להם מקום אחר ללחוץ בו (למרות שאני חושב שצריך להילחם בממשל בנושא הזה ולא להתחפר במחתרות) ...

אתה יודע מה מפריע לי ??? שיום אחד ברייסים האלה יקרה משהו רע מאוד, איזה רכב יאבד שליטה ויעוף על כל הילדים שעומדים בצד (או יקרה משהו כמו שבוע שעבר שחבר'ה עשו רייסים משני הכיוונים ורק בנס לא נגרם נזק למכוניות). ואז יהיו הרבה כותרות בעיתונים ואז זה יציג את הקהילה של חובבי הרכב באור רע וזה רק ירחיק אותנו מחוק הספורט מוטורי שכולנו רוצים להשיג ...

זו הסיבה שאני קורא לכולם להתאחד ולהילחם בממשל שלנו, אני בטוח שלמישהו ממכם יש קשרים או לחבר של מישהו יש קשרים, או לשבת ולחשוב על דרכים לפתרון ...

• תוכן חדש...