Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסרט מוכן ולדעתי הוא נראה מצוין! זאב טען בפני שלא היה הרבה אקשן אבל בשילוב עם המוזיקה דוקא יצאו 2 וחצי דקות גדושות אירועים!

החל משמר וההאנדברקס האמין שלו ועד למיאטות שחגגו ואפילו איזה אחד שנכנס עם ברנדה בקונוס...

הסרט מוכן, והוא אצלי על המחשב.

אבל יש בעיה וכאן אני צריך עזרה:

כשראיתי את הסרט במחשב בחדר עריכה לא הייתה שום בעיה. שמעו מצוין וראו מצוין. הורדתי לדיסק וחזרתי הביתה. כשניסיתי להפעיל את הסרט מהדיסק הסרט קירטע כמו מטורף וגם לא שמעו שומדבר. הורדתי אותו להארד דרייב והוא עבד חלק אבל עדיין לא שומעים שומדבר. הורדתי את הווינדוס מדיה פלייר הכי חדש (9), ואמנם רואים יותר טוב אבל עדיין לא שומעים כלום!!

זה ממש מעצבן כי בלי המוזיקה זה לא שווה הרבה..

יש איזה תוכנות/קודקים שאני יכול להוריד שיעזרו לי?? זה ממש חשוב כי עבדתי על הסרט די הרבה זמן..!

זה קובץ של בערך 530 מגה בייט בצורה של AVI.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הסרט מוכן ולדעתי הוא נראה מצוין! זאב טען בפני שלא היה הרבה אקשן אבל בשילוב עם המוזיקה דוקא יצאו 2 וחצי דקות גדושות אירועים!

החל משמר וההאנדברקס האמין שלו ועד למיאטות שחגגו ואפילו איזה אחד שנכנס עם ברנדה בקונוס...

כשראיתי את הסרט במחשב בחדר עריכה לא הייתה שום בעיה. שמעו מצוין וראו מצוין. הורדתי לדיסק וחזרתי הביתה. כשניסיתי להפעיל את הסרט מהדיסק הסרט קירטע כמו מטורף וגם לא שמעו שומדבר. הורדתי אותו להארד דרייב והוא עבד חלק אבל עדיין לא שומעים שומדבר. הורדתי את הווינדוס מדיה פלייר הכי חדש (9), ואמנם רואים יותר טוב אבל עדיין לא שומעים כלום!!

יש איזה תוכנות/קודקים שאני יכול להוריד שיעזרו לי?? זה ממש חשוב כי עבדתי על הסרט די הרבה זמן..!

ראלימן

עשית טעות אם הצלחת לקדד 150 שניות ל-530 מגה.

חישוב מהיר מגלה שדרושה תעבורה של יותר מ-3.5 מגה לשניה ע"מ להציג את

הסרט, כלומר כונן CD שמסוגל להחזיק קצב העברה רצוף של יותר מכפול 24... ומחשב

שמסוגל לעבד כזאת כמות של מידע. קצב של DVD ממוצע לא מגיע אפילו לחמישית מזה.

תקדד את זה בפורמט נורמאלי, נשמע כאילו שקידדת את זה ב-raw AVI.

פורסם

ראלימן

עשית טעות אם הצלחת לקדד 150 שניות ל-530 מגה.

חישוב מהיר מגלה שדרושה תעבורה של יותר מ-3.5 מגה לשניה ע"מ להציג את

הסרט, כלומר כונן CD שמסוגל להחזיק קצב העברה רצוף של יותר מכפול 24... ומחשב

שמסוגל לעבד כזאת כמות של מידע. קצב של DVD ממוצע לא מגיע אפילו לחמישית מזה.

תקדד את זה בפורמט נורמאלי, נשמע כאילו שקידדת את זה ב-raw AVI.

זה יפתור גם את בעית האודיו?

רציתי לקדד בפורמט שיתן הכי הרבה איכות. ולצערי בפרמייר 6 יש רק 2 אופציות - הכי טוב ולא הכי טוב. זהו.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
זה יפתור גם את בעית האודיו?

רציתי לקדד בפורמט שיתן הכי הרבה איכות. ולצערי בפרמייר 6 יש רק 2 אופציות - הכי טוב ולא הכי טוב. זהו.

ראלימן

אין לי מושג לגבי בעיית האודיו, אין כאן מספיק מידע בשביל לדעת (באיזה פורמט, למשל).

לגבי השאר - זה בסדר, נהוג ומקובל להוציא החוצה תוצר לא מכווץ בשום צורה, ולבצע

עליו את ההמרה הסופית לאחר מכן - אין כאן עוד "שלב ביניים" שתורם לאיבוד איכות.

עכשיו, אחרי שיש לך קובץ מפלצתי שכזה, תדאג לקדד אותו. אני ממליץ על המרה לשני

פורמטים עיקריים ונפוצים. הראשון, תואם SVCD ע"מ שיהיה ניתן לצרוב את הסרטון

על דיסק ולצפות בו על נגני DVD. והשני, DivX, להפצה קצת יותר קלילה באינטרנט.

בתצורת SVCD הוא לא צריך לתפוס יותר מ-40 מגה, ואילו ב-DivX אין סיבה שיתפוס

יותר מ-20 עד 25 מקסימום. אני בטוח שלמישהו כאן יש מספיק סבלנות בשביל לעבור איתך

על הפרטים, אבל אם לא - שים פעמיך ל-http://doom9.net.

פורסם

ניתן להוריד בחינם מאתר http://www.microsoft.com תוכנה בשם windows media encoder.

תוכנה זו יודעת להמיר את קובף ה AVI של לקובץ מאוד קומפקטי כמעט מבלי לפגוע באיכות שלו.

זה הלינק אם אתה מעוניין להוריד את התוכנה:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&DisplayLang=en

אם תרצה עוד פרטים אני אשמח לסייע,

שחר

פורסם

ראלימן

הדגשתי את הבעייה שלך. אתה לא מבדיל בין ברנדה לאריקה ,אז אתה רוצה לערוך סרטים ? :shock::twisted:

סתם סתאאאאאאם. :lol:

נדמה לי שעומר בכיוון. נסה לכווץ קצת ולתת למחשב לעבוד בקצב נורמלי.

פורסם

TMPEG , ה-תוכנה , הכי קלה , הכי טובה. שתמש בה , מניסיון רבבבב :) , ואם אתה נתקבל בבעיה, דבר איתי , אני אהפוך את זה למשהו טוב, חברי הפורום יודעים (לפחות חלקם) איך האיכות שלי :)

• תוכן חדש...