Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שאני יודע כיום, אדם אשר אין לו טלוויזיה גם מחוייב בתשלום האגרה.

הערוץ הראשון צריך לעבור התייעלות שתנוהל ע"י גורם חיצוני,לערוץ תקציב ענק והוא מעסיק יותר מידי אנשים (כמעט כמו כל חברה ממשלתית).

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
מעניין מה יעשו בעלי רכב שאין להם מכשיר טלויזיה?

אותו דבר שעושים כאלה שאינם בעלי רדיו עכשיו... יישלמו (נושא אגרת הרדיו נבחן ונפל בבית משפט)

מה שיותר מעניין זה עניין תשלום כפול לבעלי 2 רכבים בבית..איך זה יטופל?

נמרוד

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

בקשר לכפל אגרה,הנה ציטוט מהכתבה

"מי שיש לו עשר מכוניות, ישלם עשר פעמים"

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

ההצעה הזו שקולה לביטול אגרת הטלויזיה והפעלת רשות השידור דרך תקציב המדינה.

הרי בעלי המכוניות משלמים כל כך הרבה מסים מסריחים למדינה, שגביית עוד 300 ש"ח על כל רכב כל שנה לא תשנה הרבה (לפחות לדעתו של בראל).

השאלה היא האם חברת ליסינג תחויב גם בתשלום הזה, או חברת השכרה או חברה קדישא.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

בספר השועל בלול התרנגולות מסופר איך החליטו להטיל מס על כל מי שיש לו ארון של ארבע דלתות.........

מכיוון שכולם הורידו דלת אחת החליטו שכל מי שיכול לקנות ארון ישלם את המס, אפילו אם יש לו ארגז מעץ..........

מומלץ, החשיבה הכלכלית ממש לא השתנתה!

http://www.third-ear.com/musaf3/page5.htm

על קישון אפשר לקרוא כאן:

http://www.education.gov.il/pras-israel/pras_16k.htm

פורסם

שיסגרו את רשות השידור וזהו זה. התקציב שלה עובר את המליארד שח, ובעיתים כאלו זה מקום שניתן לחסוך בו בשפע...

יניב

• תוכן חדש...