Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאיזה צורך אתה צריך את המצלמה ??

בוא נתחיל הקטגורית ה-3 מגה פיקסל שזאת המצלמה שמתאימה לך אני חושב :)

המצלמה הכי מומלצת כן היא הCanon PowerShot S30 היא עולה 427$ שומרת על הערך שלה ,קטנה וקלה לתפעול אתה בטח רוצה לראות איך היא נראת :

7738969_1_overview_300.gif

7738969_3_back_300.gif

7738969_5_above_300.gif

עכשיו נרד קטגוריה למצלמות ה-2 מגה פיקסל :

כאן יש שתי מצלמות נחמדות האחת היא ה-Canon PowerShot A40 היא קצת יותר גדולה ועולה 265$ :

8984933_5_above_300.gif

8984933_3_back_300.gif

והשניה היא הMinolta Dimage X היא הרבה יותר קטנה אבל היא לא תשמור על הערך שלה כמו ה-CANNON והיא עולה 312$

8653940_1_overview_300.gif

8653940_3_back_300.gif

8)
פורסם
לאיזה צורך אתה צריך את המצלמה ??

בוא נתחיל הקטגורית ה-3 מגה פיקסל שזאת המצלמה שמתאימה לך אני חושב :)

המצלמה הכי מומלצת כן היא הCanon PowerShot S30 היא עולה 427$ שומרת על הערך שלה ,קטנה וקלה לתפעול אתה בטח רוצה לראות איך היא נראת :

_3_back_300.gif[/img]

חחחחחחחח :p ה S30 שומרת על הערך שלה?

ROTFL!!!!!! :D

פעם אחרונה שבדקתי במחירון מצאתי שה S30 שלי איבדה 30% מהערך שלה תוך פחות משנה!

גם תראה לי אחד שהצליח למכור במחירון!

אבל ברצינות..

יש לי S30 כבר שנה וחצי - אחלה מצלמה. הנדסת אנוש מצויינת, מספיקה בהחלט לכל הדרישות של צלם חובב והרבה יותר, למעט מגבלה של צמצם גדול מדי שלא מאפשר משחקי מריחות של תנועה באור יום מלא.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לי יש מצלמה של אולימפוס, אני מאוד נהנה ממנה.

מה שחשוב במצלמה הוא:

1. איזה סוג סוללה יש למצלמה. רצוי סוללות AA רגילות שתוכל ליקנות בכל מקום גם אם יגמרו לך הנטענות.

2. סוג המדיה. אם יש לך מכשירים נוספים כגון נגן MP3 או כל דבר אחר, רצוי שיהיו להם אותה סוג מדיה בכדי שתוכל להחליף בניהם אם תצטרך.

3. רצוי שתהיה אפשרות לחיבור USB למחשב.

בסה"כ כל המצלמות באותה איכות, רק שיטת ההפעלה שונות (במידה וכולם מאותה משפחה, 4M פיקסל וכו')

אני היהתי ממליץ לך להשקיע קצת יותר וליקנות לפחות 4M פיקסל שבארה"ב עולים בערך 500$.

מועדון הרודסטרים, אין עוד מועדון כזה.

http://www.roadster.co.il/

• תוכן חדש...