Jump to content

Uzi4u2

  • הודעות

    265
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי Uzi4u2

  1. אז אני (כמו רוב עם ישראל) טס לחו"ל. נשאר משהו ששווה לקנות בדיוטי פרי? עברתי על אתר א.ל.מ לא ראיתי שם משהו שיפיל אותי מהכיסא. עכשיו אני לא מצליח למצוא את אתר חמות הספורט שמוכרת נעלי ספורט בפעם האחרונה שקניתי נייקי יצא לי יותר זול ב50ש"ח ככה שלא ממש היה מרשים. מישהו טס לאחרונה ומכיר כמה מבצעים? (במידה ומכירים חנויות של נייקי זולות בארץ אשמח)
  2. אבא החליט שהוא רוצה וולוו (סוג של משבר גיל השישים) מצא ביד 2 וולוו XC60 שנת 2011 R design, מאה אלף ק"מ פחות או יותר, אדומה, נראת טוב. אני לא מכיר את מותג הוולוו או את סוחרי הרכב בחיפה מחברת Nextcar. מלבד הדברים הקבועים של בדיקת קניה הצצה ברישיון הרכב וכדומה, מה כדאי לבדוק ברכב עצמו? הרכב בכלליות מומלץ ואמין? ( כל מה שאני יודע על וולוו זאת הבטיחות וחלקי החילוף היקרים)
  3. פיאט 500 לאונג , סאן רוף , מגנזיום , ריפודי עור, מצב ספורט קמ נמוך 67,000 . מטופלת במוסך מורשה. מחירון משוכלל 64,000 מבקש 55. נוסעת כמו בונבון, מוכר אותה כי אני זקוק למשהו יותר גדול. מסתובב באיזור קרית אונו/תל השומר pic host
  4. קראתי את שאר התרדים שכתבת לגבי הרכב שלך וטיפולו. אני בדיוק מחפש לי רכב גודש והפורד נשמעת אופציה ממש חביבה! הצבע הוא...acquired taste לצערי הבחור גם לא שם תמונה של הרכב אז אני מתבסס על תמונות מגוגל.
  5. אני אקפוץ על השירשור הקטן הזה בשאלה של כמה עולה לעשות טיימינג?
  6. עלות המשלוח והמיסים של דבר כזה לארץ יוצא בערך להוסיף למחיר 2/3 ?
  7. עד כמה שאני זוכר גם כאשר אני לוקח את המכונית למכון בדיקה הם לא נותנים אחריות על גיר נכון?
  8. אני אשאל את המוכרים. כמה ק"מ צפוי לעבור גיר/מנוע עד לדרישה של החלפה?
  9. ערב טוב חברי! יש לי רצון מאז הילדות להיות הבעלים של מרצדת E קלאס ספציפית לדגם של שנות ה-2002-2000. ישנן כמה בלוחות אך רובן בעלות 200K פלוס בקילומטראג'. נכון מדובר בדגמים שרובן דיזל כך שהמנוע אמור לשרוד בלי בעיה עד חצי מיליון. עכשיו השאלה שלי היא עד כמה אפשר לטפל במכוניות האלו בארץ מבחינת זמינות חלקים? והאם אתם יודעים על מחלות מסויימות שאלי לבדוק בעת רכישת רכב שכזה? ( אני יודע משהו על מסרק ההגה) הכיוון הוא דגם בעל מנוע ה-2.7 ויש אפילו אחת למכירה שהיא יד ראשונה אך עשתה 380 אלף.
  10. *cough* Battlefield 1 * cough טיפה יותר מידי ריצה במשחק הזה אבל ללא ספק כיפי, במיוחד כאשר משחקים עם חברים!
  11. חחח חמוד אתה! קירבי חדש בימנו מתחיל מ-13 (וזה עוד במקרה הטוב) אבל זה שואב שקונים לעשרים שנה
  12. שם החנות היא never-msrp http://www.ebay.com/usr/never-msrp?_trksid=p2047675.l2559
  13. My body is ready: [video=youtube;mizPP-wYJCM]
  14. Uzi4u2

    PS או XBOX

    לפי דרישות פותח השירשור ללא ספק 360, יד שניה עם איזה מאה משחקים שיושבים להם על הדיסק של הקונסולה יספקו את רצונו. Damn console peasants
  15. Uzi4u2

    מצלמה canon gx7

    כפרה על Casey כמה זמן לא ראיתי אותו
  16. אוקי, אז אני מרגיש שלא ממש הייתה פעילות פה. התחלתי לצפות ב- 11.22.63 הופתעתי לטובה!
  17. Dreadnought נמצא כרגע בבטא סגור אבל אפשר לשלם קצת ואז מתקבלים. יש פוטנציאל רק חסרים עוד ספינות.
  18. Uzi4u2

    ייבוא סדיר של I8

    מה זאת אומרת? אני יכול להתקין שקע של הטענה אצלי בחניה???
  19. Uzi4u2

    ייבוא סדיר של I8

    אתה בטח לא מבקר הרבה באיזור של ראשון
  20. במקרה היום ראיתי חמודה קטנה. חשבתי שבגלל אופן ההטענה אי אפשר להביא מכוניות שנטענות ישריות מרשת החשמל (מתנת אגאסי).
  21. מה פתאום ערסים? לא אצלנו, אצלנו אילו ילדים נורמטיבים רק תסתכלו מה עם ישראל השאיר על שפת הכינרת כדי להבין שזאת רמת החינוך שהם קיבלו, אז אני לא ממש מבין למה אתם מופתעים?
  22. Uzi4u2

    ראש העין פסגות אפק

    כולכם מפחידים אותי עם סיפורי הפקקים האלו :\ לא יהיה טוב מקסימום נמכור כי גם ככה המחירים כבר עלו מאז שקניתי
  23. Uzi4u2

    ראש העין פסגות אפק

    גם אני קניתי דירה קטנה בפרויקט של שיכון ובינוי במתחם B שתהיה מוכנה בספטמבר (מאמין יותר לכיוון אוקטובר). עוד לא יצא לי לבדוק את נושא הפקקים של הבוקר אבל נקווה שלכיוון תל השומר יהיה בסדר אם לא אז הגיע הזמן לאופנוע. נושא הארנונה אכן נשמע כואב אבל שמעתי שיש כיוון על להוריד את זה(בקבוצת הפייס).
×
×
  • תוכן חדש...