Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הודעה רשמית!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנני מתכבד בזאת להודיע לקלגס שגנב לי אתמול את הסמל האחורי של הראלי, שאם הייתי תופס אותו בזמן מעשה לא הייתי חס על אי אילו איברים בגופו שנחוצים לו לצורך רבייה.

מאחר ולא תפסתי את אותו בן בליעל, אני רק יכול לקוות שהאפס הזה שלא שווה יריקה יקבל סרטן בערמונית כמו גם ספירת זרע נמוכה לכל יתרת חייו העלובים.

לכל שאר הגנבים שאני בטוח שכמה מהם קוראים את ההודעה הזאת ברגעים אלו ממש אני מודיע בריש גלי: אם אני אי פעם אתפוס אחד מכם בשעת מעשה, אני אישית אדאג שתחשבו פעמיים לפני שתנסו לגנוב שוב.

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

וואי אני משתתף בצערך :(

כמה עולה סמל של RALLY חדש ?

גם לחבר שלי גנבו את הסמל של ה- V5 לפני יומיים ...בני זונות ...

8)
פורסם
, אני רק יכול לקוות שהאפס הזה שלא שווה יריקה יקבל סרטן בערמונית כמו גם ספירת זרע נמוכה לכל יתרת חייו העלובים.

אמן! (איחולים כללים לכל הגנבים)

התופעה של גניבות מרכבים היא בלתי נפסקת... אם מדברים על סמלים אז כמות הפ'זו

307 בלי סמלים היא מדהימה. כנראה שלגנבים ממש קשה לגמור את היום בלי הסמל

האחורי שלה. מי יתן ויתלו להם אותו מעל המיטה במחלקה האונקולוגית.

פורסם
כן וזה רק סמל , מה צריך להרגיש בנאדם שדפקו לו מערכת בשווי 10-15K???

הגנב הקטן שיגנוב לך את הסמל מהאוטו, בשלב הבא יגנוב את הטייפ ואח"כ את כל המערכת.

אותם איחולים לכולם...

לגבי ההרגשה, אם נתעזר באיקונים היא :shock::(:mad:

פורסם

גנב זה גנב זה גנב.

לא משנה אם הוא גנב סמל או מערכת או רכב או שדד בנק.

החרא הוא אותו חרא.

אין לי מושג כמה עולה סמל שכזה, אני רק יכול לשער שהרבה אם רק סט מדבקות לראלי עולה כמה מאות שקלים לכל צד...

בכל אופן, הייתה את הראלי ההיא שהתרסקה חזיתית בצפון לפני חודש, מישהו יודע מה עלה בגורלה (יותר נכון בגורל הסמל האחורי שלה...) ולאיזה פירוקייה היא הגיעה?

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם

גנבי הסמלים למיניהם (לא שזה משנה כל כך) הם ילדים בגיל 10-15...

יום אחד כנראה וגם להם יהיה רכב, וגם להם ירימו את הסמל וזו הנקמה הכי מתוקה.

לגבי גניבת מערכות, זה כבר לא לילדים, אלה באמת עברינים רצינים שזקוקים כסף לסמים או כל דבר אחר.

תודה לאל יש ביטוח על זה.

פורסם

וואו!! ישי! לא ידעתי שזו הראלי שלך!!..

:shock: אני אחזיר לך את הסמל במפגש.. :wink:

יאללה בי!

סתאאאאאאאאאאאאם....

עם ראלי מצוחצחת כמו שלך זה מבאס תחת :evil: ..מילא אם לראלי החבוטה של לירן.. :wink:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

משתתף בצערך ישי....... :cry:

הלוואי ויקרה להם מה שאיחלת להם ואף יותר....

איזה חולירות!!!!!!!!! :mad::mad::mad:

הסקסו למכירה!-פרטים בקנייה/מכירה

פורסם
הנני מתכבד בזאת להודיע לקלגס שגנב לי אתמול את הסמל האחורי של הראלי, שאם הייתי תופס אותו בזמן מעשה לא הייתי חס על אי אילו איברים בגופו שנחוצים לו לצורך רבייה.

מאחר ולא תפסתי את אותו בן בליעל, אני רק יכול לקוות שהאפס הזה שלא שווה יריקה יקבל סרטן בערמונית כמו גם ספירת זרע נמוכה לכל יתרת חייו העלובים.

לכל שאר הגנבים שאני בטוח שכמה מהם קוראים את ההודעה הזאת ברגעים אלו ממש אני מודיע בריש גלי: אם אני אי פעם אתפוס אחד מכם בשעת מעשה, אני אישית אדאג שתחשבו פעמיים לפני שתנסו לגנוב שוב.

מה אתה תעשה להם?? , אחרי הכל אתה אשכנזי.. :shock:

פורסם

:lol:

לירן, כשאתה צודק, אתה צודק... :wink:

ישי, תנחומיי, קודם כל :!:

ועכשיו, מה יש להגיד להגנתך :?:

הממממ... יוני, אין לך במקרה סמל של 307 על הזנב של הראלי שלך :?:

:shock::roll:

מוזר... :lol:

MCS 2008

פורסם

:lol:

לירן, כשאתה צודק, אתה צודק... :wink:

ישי, תנחומיי, קודם כל :!:

ועכשיו, מה יש להגיד להגנתך :?:

הממממ... יוני, אין לך במקרה סמל של 307 על הזנב של הראלי שלך :?:

:shock::roll:

מוזר... :lol:

ליוני יש שלושה סמלים של 307 על האוטו

ששואלים אותו איך זה הגיע לשם .. הוא אומר "מישהו הדביק לי"...

מוזר.. :roll:

פורסם

ישי מצטער לשמוע.

אבל לא הגזמתם קצת בברכות שלכם?

סך הכל ילד בן 10 שמנסה להראות גבר מול החברים שלו ומפרק סמלים.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...