Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה בפ"ת

RedR
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

היום אני ודוד יוצאים מהקניון בפ"ת , נכנסים לרכב , אני מכניס רוורס ונוסע קצת ,

פתאום ... :!:

אנחנו שומעים חריקת צמיגים , התנגשות חזקה מאד ואני מסתכל לכיוון הרעש ואני רואה

C5 פשוט עפה לה באוויר ומתנגשת במעקה ,

הרכב פשוט התרומם לפחות 5 מטרים.

כמובן שהגענו לעזור , שניי נפגעי התאונה בסדר גמור , הבחורה במצובישי הייתה בעלם ובכתה אבל לאחר שעשיתי ווידוי שהצוור והגב שלה בסדר הסתכלנו על הנזק .

ה C5 או יותר ה - f16 c5 , התנגשה חזיתי במצובישי ( אני לא יודע מי אשם בתאונה ) והמשיכה לאי תנועה שהקפיץ אותה באוויר , מה שעצר אותה בסוף זה המעקה ...

כל 6 כריות האוויר נפתחו , מחזה בהחלט יפה ( אל תשכחו שכולם בסדר לכן אפשר להתלהב מזה ) ...

כל קידמת המצובישי היה מרוסק לגמרי , אני כיביתי לה את המנוע כדי שלא ישרף .... הרדיאטור כמובן היה מרוסק לגמרי .

ה - C5 הרטיבה את כל הכביש בכל הנוזלים שיש לה והייתה במצב הרבה יותר גרוע מהרכב השני אבל לדעתי זה בגלל האי תנועה והמעקה ולא בגלל ההתנגשות עצמה .

לסיכום : אני מאד מאושר שבתקופה טכנולוגית כזאת שני מכוניות יכולות להתנגש חזיתית ושני נוסעי הרכב בסדר גמור , ח.ח לטכנולוגיה :!:

נ,ב : דוד עשה פלאשינג לרכב שלו היום וגם אני עבדתי עליו קצת לכן צירפתי איזה תמונה או שתיים .

http://www.pbase.com/image/14007601

להוסיף קצת צבע לחיים

http://www.pbase.com/image/14007716

פורסם

ה - C5 הרטיבה את כל הכביש בכל הנוזלים שיש לה והייתה במצב

צרפתיות הן חושניות, במיוחד כשהן גומרות :lol:8):wink:

פורסם

בדרך חזרה מהמפגש באיצטדיון לכיוון צומת הכפר הירוק - רובר 200 הפוכה באמצע הכביש - אין לי מושג איך הגאון הצליח לעשות את זה, כנראה נסע מאוד מהר...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני , אני גם ראיתי את זה , אתה בטוח שזאת 200 ?

הפרונט היה מרוסק לחלוטין ובדיוק כשעברתי הגיע האמבולנס.

זה שמישהו יצא משם בחיים זה נס , הגג הגיע כמעט עד למשענת של המושב.

Leon Cupra 2009

פורסם
רוני , אני גם ראיתי את זה , אתה בטוח שזאת 200 ?

הפרונט היה מרוסק לחלוטין ובדיוק כשעברתי הגיע האמבולנס.

זה שמישהו יצא משם בחיים זה נס , הגג הגיע כמעט עד למשענת של המושב.

בטוח ב-99 אחוז. אני לא רוצה להתחייב אבל כשעברתי באיטיות ליד הבחור הוציא דברים מהאוטו והיה כתוב רובר 200 מאחור (בעצם 002 :wink: ).

זה גם נראה כמו רובר... בערך :wink:

בכל מקרה - כשאני הגעתי לשם עמדו הרבה מאוד אנשים על המדרכה בצד ימין. אני מאמין שזה אומר שביניהם היו הניצולים - וזה לא נראה כאילו מישהו מת שם.

מי יודע...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...