Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי יואב שפיר, תושב אשקלון, במקצועי בונה ומעצב אתרי אינטרנט.

אתר לדוגמה :http://www.cellular.co.il

אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט עבור מי שצריך, ובתמורה לקבל רכב אספנות בשווי עד 5,000 ש"ח (שווה ערך לעלות בניית האתר), כולל טסט בתוקף. העברת בעלות על הרכב תבוצע כחוק.

יש מישהו שצריך אתר אינטרנט לעסק שלו? (גם ללא קשר להחלפה ברכב...)

050-473470

פורסם
שמי יואב שפיר, תושב אשקלון, במקצועי בונה ומעצב אתרי אינטרנט.

אתר לדוגמה :http://www.cellular.co.il

אני מעוניין לבנות אתר אינטרנט עבור מי שצריך, ובתמורה לקבל רכב אספנות בשווי עד 5,000 ש"ח (שווה ערך לעלות בניית האתר), כולל טסט בתוקף. העברת בעלות על הרכב תבוצע כחוק.

יש מישהו שצריך אתר אינטרנט לעסק שלו? (גם ללא קשר להחלפה ברכב...)

050-473470

פפפפשששש, מצאת שילוב יפה בין העבודה שלך לתחביב שלך (אספנות), אם תמצא משהו מעניין אל תשכח לספר לנו :wink: . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא מבין מה הקטע?!?!?!?

אתר אינרנט כזה כל ילד עם ידע בסיסי ב html ידע לבנות..............

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

מה לעשות, אבל איני מסכים עם קביעתך. לא כל אחד יכול לבנות אתר אינטרנט.

מה גם ששם דומיין לאתר (עלות כ-500 ש"ח) וארוח האתר על שרת חיצוני (עלות כ-500 ש"ח) כלולים גם הם במחיר.

פורסם

בחור... האתר שבנית, לא רק שהוא לא שווה 5000 שקל, אלא הוא גם לא שווה 50 שקל. ואפילו לא 20 שקל.

תשמע... אם אפילו היו נותנים לי 10 שקל בשביל לעצב אתר כמו זה, היתי קופץ על ההצעה. (לא כולל דומיין ושרת כמובן...). הבניה חובבנית לחלוטין. כמו שאמר פה מישהו, כל ילד יכול לבנות דבר כזה, ובמיוחד עם יש לו פרונטפייג' או כל תוכנה אחרת שמתעסקת בעניין. (וזה ממש לא סיפור להשיג...). האתר ש"בנית" הוא בכלל לא הסטטי (במילים אחרות: העיצוב על הפנים) והוא נראה דיי קל לבניה. מה הבעיה ליצור פריים ולקשר עמודים שכלל לא מכילים עיצוב לתמונות שאפשר לצייר בצייר או בפוטושופ ?

תשמע...

היום לבנות אתר זה לא כזה סיפור...

(מי כמוני יודע... ניהלתי בעבר אתר דיי מצליח שעסק במשחק המחשב הסימס... הוא היה האתר הישראלי הרציני הראשון בנושא, והוא היה דיי מצליח... אבל... במהלך ניהול האתר, לא ראיתי אגורה. ואני בניתי אותו וניהלתי אותו בעצמי... ככה שזה לא כזה סיפור - ואף אחד, אבל אף אחד לא יתן לך 5000 תמורת האתר, ובטח לא רכב אספנות עם טסט....

פורסם

אז זה קצת אוף טופיק, אבל לא משנה...

בכל מקרה, בניית אתר היא לא עסק פשוט.

אני משער שהבחור לא התכוון לאתר כמו שמישהו הראה פה אלה למשהו רציני יותר .

בנייה של דבר כזה (בהנחה שמדובר במשהו מקצועי באמת) כרוכה בהרבה שעות עבודה.

היה עוזר אם הבחור שפירסם את ההודעה, המקורית אני חייב לציין, היה נותן איזה אתר לדוגמא שהוא הכין ....

פורסם

סחר חליפין עבור אוטו זה רעיון מצוין ואפשר להרחיב אותו. לדוגמא:

"שמי מוניק ואני מאוד מאוד רוצה קדילק ורודה קונברטיבל משנת 59. אני עובדת ברחוב הירקון בחצר של בית 69...."

או למשל:

"אצלנו במשחטה תמיד נשארים עודפים מהעופות שהוטרינר פסל...."

וגם:

"לא תאמינו כמה סתימות שורש אני מוכן לעשות תמורת מרצדס SEL !!"

וגרסת ש"ס (לשעבר):

"תבוא עליך הברכה בעזרת השם לעולם חסדו נסדר איזה תפקיד אצל כבוד השר לאברך מצוין שבמקרה לא צריך וולבו אספנות..."

:D:D:D:D

נמרוד

פורסם

אם מוכרים בכלל רכב אספנות אז רק למטרה לקנות גרוטאה ולהשקיע שוב את הנשמה - לא שמעתי על מישהו שהחליף רכב אספנות למשהו שלא קשור לתחביב(או דרך חיים) הזה.

כך שהעיניין חסר כל סיכוי ללא שום קשר לידע בבניית אתרים.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
(מי כמוני יודע... ניהלתי בעבר אתר דיי מצליח שעסק במשחק המחשב הסימס... הוא היה האתר הישראלי הרציני הראשון בנושא, והוא היה דיי מצליח... אבל... במהלך ניהול האתר, לא ראיתי אגורה. ואני בניתי אותו וניהלתי אותו בעצמי... ככה שזה לא כזה סיפור - ואף אחד, אבל אף אחד לא יתן לך 5000 תמורת האתר, ובטח לא רכב אספנות עם טסט....

זה היה במקרה בחסות iGames?

האתר שהבחור הזה פירסם לא עולה (הסלולר) כך שקשה להגיד אם הוא שווה משהו או לא...

ודומיין לא עולה אפילו קרוב ל500 שקל (אולי ל10 שנים...חחחח)

Scooby WRX

פורסם

זה היה במקרה בחסות iGames?

האתר שהבחור הזה פירסם לא עולה (הסלולר) כך שקשה להגיד אם הוא שווה משהו או לא...

ודומיין לא עולה אפילו קרוב ל500 שקל (אולי ל10 שנים...חחחח)

כן...

זה האתר.

בשלב מסויים פנו אלי גם גימר שרצוי שתהיה להם אתר סימס גדול - אבל הנושא כבר התחיל להמאס עלי, והחלטתי שאו שאני מקבל כסף או שאני פורש. סירבתי להעביר את האתר לאחר שהם אמרו לי שיש להם תקציב לשלם רק לכתבים, והם יכולים לתת לי רק "בונוסים" (כמו חבילות הרחבה למשחק חינם - לא שזה משנה - כי היו לי את כולם...)

מניאקים - ב Vgames שילמו בעבר - 1500 או 2500 (הזיכרון שלי לא טוב היום...) לחודש - והאתר שלי הכיל הרבה יותר טכנים מהאתר ב Vgames. אבל iGames הוא אתר דיי היתנדבותי, Gamer משלם רק לכתבים, ו Vgames החליטו שהם לא רוצים יותר אתר בנושא. (דרך אגב - האתר שלי נפתח כמה חודשים אחרי שהאתר שלהם נסגר...)

פורסם

@ Liran_a

אם אתה מכיר תאתר של Motor city online שיהיה גם באייגיימס אז הוא היה שלי :)

וגם עזרתי להם בעיצוב השחור כחול הזה (אם אתה זוכר)

אבל זה היה משהו שלא עשיתי בשביל לנסות להרוויח כסף... סתם כי אהבתי את זה...

אבל כיום יש לי כבר כמה אתרים/פרוייקטים שאני עושה בתשלום...

Scooby WRX

פורסם
@ Liran_a

אם אתה מכיר תאתר של Motor city online שיהיה גם באייגיימס אז הוא היה שלי :)

וגם עזרתי להם בעיצוב השחור כחול הזה (אם אתה זוכר)

אבל זה היה משהו שלא עשיתי בשביל לנסות להרוויח כסף... סתם כי אהבתי את זה...

אבל כיום יש לי כבר כמה אתרים/פרוייקטים שאני עושה בתשלום...

גם אני עשיתי את זה בשביל הכיף... בהתחלה היה לי אתר פרטי שפתחתי, ואחרי שהוא שגשג, פנו אלי מ iGames, והציעו לי לארח את האתר. טוב הסכמתי, כי אז האתר יהיה יותר מוכר, וגם אהבתי לנהל אותו. עכשיו אם הזמן, התחיל להמאס לי הנושא - והחלטתי שאני רוצה לסגור את האתר, אלא אם משלמים לי. לא שילמו - סגרתי.

תשמע - כמה כבר אפשר לשחק סימס ???

זה נמאס מתישהו...

פרוייקטים בתשלום ? אתה יכול לספר על זה קצת ?

• תוכן חדש...