Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר גיוס לצבא...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לך מה לדאוג!!!!

קב"א = קנו בורקס איכותי!!!!!!!

ובזה אתה טוב...

וברצינות , קב"א=קבוצת איכות , נמדדת עפ"י כל מיני מדדים (מקום מגורים,בי"ס שבו למדת,הורים גרושים וכו' וכו' וכו') רמת הקב"א מאפשרת לך למשל לצאת לקצונה או לתפקידים מסויימים שמוגבלים בקב"א מינימלית מסויימת...

:-)

פורסם

וברצינות , קב"א=קבוצת איכות , נמדדת עפ"י כל מיני מדדים (מקום מגורים,בי"ס שבו למדת,הורים גרושים וכו' וכו' וכו') רמת הקב"א מאפשרת לך למשל לצאת לקצונה או לתפקידים מסויימים שמוגבלים בקב"א מינימלית מסויימת...

אתה מכיר אולי איזה אתר או משהו עם מידע על רמות הקב"א וכמה אני צריך לתפקיד מסויים ?

פורסם
צריך מינימום של 52 בכדי לצאת לקצונה , למרות שעם המלצה חמה ביותר מהמפקד + מפקד בסיס אתה תצא גם. :)

נתנו לי היום פרופיל 97 (צו ראשון)

זה מתקשר ?

כמה קב"א אנשים בדרך כלל מקבלים ?

פורסם

גש לכאן : http://aka.idf.il/giyus/

יש כאן הרבה מידע....

לגבי הקב"א , מסתבר שמה שכתבתי לא כ"כ נכון אז תיקח את זה בערבון מוגבל.

לגבי אנשים אחרים , אין דבר כזה כמה מקבלים בד"כ... זה כמו שתשאל מה הגובה של אנשים בד"כ...

:-)

פורסם

קב"א = קבוצת איכות

קב"א 52 זה קב"א קצונה, אבל בעלי קב"א 54 לפחות, מתאימים לקצונה גבוהה! בד"כ בעלי קב"א 54 מקבלים זימונים למקומות הכי שווים : מטכ"ל, טיס, חובלים, וכו'

וגם למסלולי קצונה יעודית !

הקב"א נקבע לפי מיליון ואחד פרמטרים מקום מגורים , סביבת מגורים, שנות לימוד , דפ"ר וכו' ...

יש גם עוד נתון מאוד חשוב - הדפ"ר , דירוג פסיכוטכני ראשוני נמדד בין 0-9 (9 מקסימלי)

אגב , לדפ"ר יש קשר בקביעת הקב"א!

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
קב"א = קבוצת איכות

קב"א 52 זה קב"א קצונה, אבל בעלי קב"א 54 מתאימים לקצונה גבוהה! בד"כ בעלי קב"א 54 מקבלים זימונים למקומות הכי שווים : מטכ"ל, טיס, חובלים, וכו'

הקב"א נקבע לפי מיליון ואחד פרמטרים מקום מגורים , סביבת מגורים, שנות לימוד , דפ"ר וכו' ...

יש גם עוד נתון מאוד חשוב - הדפ"ר , דירוג פסיכוטכני ראשוני נמדד בין 0-9 (9 מקסימלי)

ומתי בערך אני יוכל לדעת מה הקב"א שלי ?

(תזכורת: היום היתי בצו ראשון...)

פורסם
קב"א = קבוצת איכות

קב"א 52 זה קב"א קצונה, אבל בעלי קב"א 54 מתאימים לקצונה גבוהה! בד"כ בעלי קב"א 54 מקבלים זימונים למקומות הכי שווים : מטכ"ל, טיס, חובלים, וכו'

ומתי בערך אני יוכל לדעת מה הקב"א שלי ?

(תזכורת: היום היתי בצו ראשון...)

תפעיל פרוטקציות ותדע

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
את הקב"א אתה לא יכול לדעת, אתה חייב להפעיל פרוטקציות

עד מתי בערך אני לא יכול לדעת אותו ?

הרי הם יהיו חייבים להגיד לי מתישהו...

(צו שני אולי...?)

פורסם

קב"א זה "סודי"

זה ניקבע על פי המבחנים שעברת

הפגישה עם החיילת ועוד כמה נתונים

דפ"ר נע בין 10 ל-90 שזה אומר רמת העיברית שלך

יום סיירות מקבלים קב"א 52 ומעלה ופרופיל 97

כול היחידות הגבוהות מבקשות 54 ומעלה

אני יושב על פרופיל 97 וקב"א 55 ונפלתי מטייס וחובלים(לאחר שמיונתי לחובלים ביום סיירות)

כרגע הסיכויים גדולים ללכת או לערוב/דובדבן/סטיל"ים

פורסם
קב"א זה "סודי"

זה ניקבע על פי המבחנים שעברת

הפגישה עם החיילת ועוד כמה נתונים

יום סיירות מקבלים קב"א 52 ומעלה ופרופיל 97

כול היחידות הגבוהות מבקשות 54 ומעלה

אני יושב על פרופיל 97 וקב"א 55 ונפלתי מטייס וחובלים(לאחר שמיונתי לחובלים ביום סיירות)

כרגע הסיכויים גדולים ללכת או לערוב/דובדבן/סטיל"ים

יש לי שאלה על הראיון עם החיילים: יהיו עוד כאלה ? או שהראיון שעשיתי בצו ראשון הוא המשפיע ? או שבעצם הקב"א נקבע ע"פ כמה ראיונות ?

פורסם
קב"א = קבוצת איכות

ובעלי ק"בא 56 , יוצאים מהצבא...

:roll:

פורסם
קב"א זה "סודי"

זה ניקבע על פי המבחנים שעברת, הפגישה עם החיילת ועוד כמה נתונים

אם יש פרוקציות זה ממש לא סודי :lol:

תעשי לי טובה כי אתה מדבר שטויות

רמת העברית משפיעה על הדפ"ר !!!!!!!!!!

אבל הדפ"ר זה לא רמת העברית שלך !

2001 Opel Astra 1.6