Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ADSL - עצות?

sronis
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1.יש לי חבר שמנוי לנטויז'ן שהיו לו בעיות להתחבר ובסוף שמו לו מודם פנימי (במקום החיצוני ) ועכשיו הכל בסדר.

2.מה לגבי לעבור לכבלים?

נ.ב.

לתומר,

בזק הם הספק הכי גרוע ואני לא מכיר אחד שמרוצה מהם.

הנה, נעים מאוד - מישהו (אני) שמרוצה מנזק בינלאומי.

אפילו מאוד מרוצה.

בתור עובד של ברק, לקוח לשעבר של נטויז'ן ושמכיר את אינטרנט זהב - בזק בינ"ל הם האופציה הטובה ביותר, לדעתי.

פורסם
1.יש לי חבר שמנוי לנטויז'ן שהיו לו בעיות להתחבר ובסוף שמו לו מודם פנימי (במקום החיצוני ) ועכשיו הכל בסדר.

2.מה לגבי לעבור לכבלים?

נ.ב.

לתומר,

בזק הם הספק הכי גרוע ואני לא מכיר אחד שמרוצה מהם.

הנה, נעים מאוד - מישהו (אני) שמרוצה מנזק בינלאומי.

אפילו מאוד מרוצה.

בתור עובד של ברק, לקוח לשעבר של נטויז'ן ושמכיר את אינטרנט זהב - בזק בינ"ל הם האופציה הטובה ביותר, לדעתי.

מסכים עם רועי.

אני עכשיו מחובר דרך בזק רגיל. הספק הקודם שלי היה בזק בינלאומי. בין לבין היה לי תקופה של שבועיים בערך שחוברתי דרך 012. בזק בינלאומי ובזק רגיל (וכן הם שונים.) הם הספקים הכי טובים שיש, כמובן ברוב הארץ. אין ספק אחד שהוא הכי טוב בכל אזור. יש ספקים שאין להם מרכז ליד אזור מסוים ולכן שם הם חלשים. אבל בכלליות 012 ספק לא משהו עם הרבה ניתוקים. בזקINT ובזק רגיל הם הספק הכי טוב שיש לרוב האיזורים ובפרט באיזורים היותר מרכזיים.

ולרוני - שילמת על שירות ועל מודם ועל חיבור? אין סיבה שלא תקבל את מה ששילמת עבורו. אם יש בעיה אל תהסס לדבר. אםן תחשוב לא נעים וזה ואולי ננסה להיות נחמדים שוב וכו' לא תקבל את הראוי. מה לעשות שככה זה לפעמים. תתקשר אליהם ותגיד שאם הם רוצים אותך בתור לקוח אז הם ישלחו טכנאי או נציג או אפילו אינסטלטור לא משנה, אם לא דרוש את כספך חזרה ועבור לבזק.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

בעיקר כל מי ששלח הודעה ורצה לעזור בטלפון.

כשחזרתי הביתה אח שלי דיבר במרץ עם התמיכה הטכנית הבכירה.

אחרי שעה בערך הכל סודר.

עכשיו סוף סוף יש לי אינטרנט מהיר!!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...