Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאחר הבחירות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית, ומבלי להיכנס לויכוח פוליטי, אני חושב שנעשתה הסטוריה מערכת הבחירות הנוכחית. העם למד שאפשר להעניש פוליטיקאים.

למרות שדעותי הפוליטיות נוטות לשמאלה,

אני שמח שהבוחרים הענישו את מפלגת העבודה על כך שממזמן איבדה את הקשר עם העם,

את ש"ס שתמיד דופקת את מצביעיה ודוחקת אותם לעוני ללא תקווה (אבל אם אמונה).

את מרץ שהתחייבה לאחר הבחירות האחרונות להקים ממשלה חילונית רחבה ושכחה את דרכה. אני מכבד את ח"כ יוסי שריד (שהיתי מתומכיו עד לאחרונה) שעשה מעשה קם והלך כיוון שחשב שנכשל (מצנע, הדלת נמצאת איפה שיש שלט ירוק וכתוב יציאה...).

כל שנשאר הוא שגם מצביעי הליכוד יומרו את דברם לשחיתויות, לעובדה שגם הליכוד אינו רלוונטי למרבית מצביעיו, מפלגה תחת חקירה.

עד לפני לא הרבה זמן מדינת ישראל היתה בשלבי הקמה (למי שלא שם לב המדינה כבר הוקמה). היום הגיע הזמן לבנות את המדינה. בדרך זו אני מאחל לפפוליטיקאים החדשים בהצלחה (ויש הרבה כאלו), תתחילו לעבוד, אנחנו נשפוט אתכם בבחירות הבאות בלי אידיאולוגיות מנופחות, בלי דגלים והמנונים רק על מעשים.

רונן.

• תוכן חדש...