Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב פעם גניבה!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בלילה ישנתי אצל חברה שלי כשפתאום שמעתי את האזעקה של האוטו , רצתי למרפסת וראיתי את הגנב הבן בן זו*ה גומר להעמיס את הסאב שלי ופותח את הדלת כשפניו מועדות אל הפנל. ישר זרקתי את הכוס שהיתה על השולחן( הדבר הראשון שראיתי) והבאתי צעקה הוא נבהל ישר נכנס לאוטו שבו היו עוד 2 אנשים וברחו . ירדתי למטה כולי בעצבים מתוךת שינה וחשכו עיני :2 המגברים נעקרו , כל המגש האחורי בייחד עם הרמקולים נלקחו באכזריות הסאב גם כן נלקח וכמובן שהשמשה האחורית נופצה בקיצור אחלה של זין קיבלתי ב5 בבוקר .

זהו אני גמרתי להשקיע באוטו -שמעת יא גנבבבבבבבב בן גנבבבב אל תבוא יותר!!! אני מיואש , לא שם שקל על מערכת חדשה .

ואני רק מאחל לך שבכסף שתקבל על המערכת תממן לך טיפולים לסרטן בלבלב בבולבול ובערמונית שתקבל אינשאללה!!!

ואם גם אתם רואים טויוטה קורולה לבנה חשודה עם 3 אנשים בתוכה (אשכרה קופי מדור)

בחייאת תרשמו לי את המספר אני אדאג לשאר.. :evil::evil:

נ.ב -מכתב זה נכתב מתוך יאוש לאחר שמאז לא עצמתי עיין, אתכם הסליחה.. :cry:

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

זו אחת הסיבות שאני חושש להשקיע במערכות לרכב. לא רוצה בלגנים מיותרים על הראש.

בדיעבד - אולי אם לא היית צועק וזורק עליהם דברים, ואולי מזמין משטרה או מוקד עירוני - היית מצליח לתפוס אותם?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדיעבד - אולי אם לא היית צועק וזורק עליהם דברים, ואולי מזמין משטרה או מוקד עירוני - היית מצליח לתפוס אותם?

רוני

למה אתה חושב שהיה תופס אותם?

עוד 20 שניות בערך הפאנל כבר היה בחוץ והם היו מתחילים לנסוע.

20 שניות זה בערך הזמן שלוקח רק להתקשר למשטרה ולהתחיל להסביר מה קרה.

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם

דבילי להתווכח על מה צריך לעשות, קוראים לזה מצב לחץ... ואי אפשר לחשוב צלול...

בעיקרון אפשר גם ללכת למטבח ולהביא סכין ב20 שניות, לקחת את האקדח של אבא, לנסות לראות את מספר הרכב וכו'....

בקיצר, אני משתתף בצערך, המזל לא שיחק במגרש שלך הפעם...

haters will hate

פורסם

רוני

למה אתה חושב שהיה תופס אותם?

עוד 20 שניות בערך הפאנל כבר היה בחוץ והם היו מתחילים לנסוע.

20 שניות זה בערך הזמן שלוקח רק להתקשר למשטרה ולהתחיל להסביר מה קרה.

יכול להיות שאתה צודק. כנראה שבירור המספר שלהם היה רעיון טוב יותר. אני לא יודע כמה זמן לוקח להוריד הכל מהרכב, אבל מהניסיון שלי (עם פורץ לבית) המוקד העירוני ברעננה מגיע תוך 5 דקות לערך, שזה יפה מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
היום בלילה ישנתי אצל חברה שלי כשפתאום שמעתי את האזעקה של האוטו , רצתי למרפסת וראיתי את הגנב הבן בן זו*ה גומר להעמיס את הסאב שלי ופותח את הדלת כשפניו מועדות אל הפנל. ישר זרקתי את הכוס שהיתה על השולחן( הדבר הראשון שראיתי) והבאתי צעקה הוא נבהל ישר נכנס לאוטו שבו היו עוד 2 אנשים וברחו . ירדתי למטה כולי בעצבים מתוךת שינה וחשכו עיני :2 המגברים נעקרו , כל המגש האחורי בייחד עם הרמקולים נלקחו באכזריות הסאב גם כן נלקח וכמובן שהשמשה האחורית נופצה בקיצור אחלה של זין קיבלתי ב5 בבוקר .

זהו אני גמרתי להשקיע באוטו -שמעת יא גנבבבבבבבב בן גנבבבב אל תבוא יותר!!! אני מיואש , לא שם שקל על מערכת חדשה .

ואני רק מאחל לך שבכסף שתקבל על המערכת תממן לך טיפולים לסרטן בלבלב בבולבול ובערמונית שתקבל אינשאללה!!!

בגלל זה אני תמיד אומר שחייבים קלצ'ניקוב מתחת למיטה.

סתם אחי, לא נורא, מצטער בשבילך... :wink:

172

פורסם

רוני

איך שראיתי מהמרפסת לאן הם ברחו (לכיוון שדה דב) התקשרתי למשטרה ואמרתי להם שיחסמו את הכביש , את המספר לא הצלחתי לראות מכיוון שלא היה לי שדה ראיה , וחוץ מזה נראה אותכם זוכרים בעל פה מספר של רכב בשעה 5 בבוקר דקה אחרי שקמתם כשאתם פשוט בהלם!! מהגנב שהרגע ראיתם יוצא מהאוטו שלכם עם סאב :idea:

כמובן שהמשטרה לא מצאה כלום(אבל ח"ח לה - היא כן חסמה את הכביש לכמה דקות, באתי וראיתי).

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

זה לא הפעם הראשונה שגנבו לך מהאוטו את המערכת?

ועדיין השארת את הפאנל בפנים?

:shock::roll:

בכל מקרה תנסה להשקיע שוב אם זה חשוב לך רק הפעם תבטח.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
לרועי

הבנתי שזו לא הפעם הראשונה שפורצים לך את הרכב,

אם כך,למה אתה לא מבטח את המערכת?

תבדוק בעצמך ותראה כמה זה לא משתלם, זה כמעט כמו לעשות ביטוח על קטנוע,

עד עכשיו סמכתי על המזל, אבל כנראה שגם הוא נגמר .

בפעם הבאה כל מה שיחכה לגנב זה רדיוטייפ של אוטוסאונד עם רמקולים של אקאי.. :wink:

פורסם

כל פעם אותו דבר ,

תעשו מספר שלבים וכזה דבר לא יקרה

1. תעברו לשטחים

2. קחו נשק אישי

3. בשטחים שאתה רואה שגונבים לך משהו אתה צועק "מחבל מחבל " ... ויורה

4. אם עשית את שלבים 1-3 שלב 5 וודאי

5. לא יגבנו אותו יותר .

פורסם

אנשים אנשים אנשים !!!

אתמול , יום רביעי , 23:39 לערך , אימפרזה (לא.. לא טורבו) כחולה

עוצרת לייד הבניין (אנחנו יושבים בלובי כמו חבורת משועמים עם האח הקטן של חבר שלי)

אנחנו קולטים 2 בני 20-21 יוצאים מהאוטו מסתכלים לכל מיני כיוונים תוך כדי שהם הולכים לכיוון החניה

חבר שלי עושה לי זה בדוק פריצה ,

אנחנו הולכים בשקט לחלון בצד של הלובי והבני זונות@#$%@#$!@ מתחילים להסתכל כל אוטו בפנים , חבר שלי מתקשר למשטרה ואומר תפסנו פה גנבים על חם מה עושים , אל תעשו כלום תנסו לצלם אותם או לזכור מספר רישוי

סבבה, ניסיתי להסתכל מהצד כמובן שלא ראיתי ואחד מהם (השלישי) חיכה באוטו,

פתאום , בום ! שמשה התנפצה , חבר שלי לקח אקדח צעצוע של אח שלו הקטן :shock::shock::shock:

רץ אליהם ועושה להם , יא בני זונות אתם זזים כדור בראש##!@$!@!

ההם נהיו לבנים

פתאום פרפור עצבני , והאימפרזה נעלמת ,

תוך 5 דקות מגיע משטרה, מה פה מה שם ?????

אבל חבר שלי לא השתגעאחד מהבני זונות היה הבן של מפקד המשטרה (משטרת כפר סבא)@#%@%@#%@#%#%!$@!@

קיצור אני מניח שלא יהיה להם יותר מדי , בטח תיקון שמשה...

אבל זה היה כיף לא נורמאלי!@$ הרגשתי כלכך טוב שזיינו להם ת'צורה :D

פורסם

ממש ממש מצטער בשבילך.... :( אבל יהייה טוב....

לגבי הביטוח למערכת בררתי...וזה לא ממש משתלם אלא אם כן יש לכם מערכת שעולה יותר מ12 אלף ש"ח כי זה מוסיף המון לביטוח....אני ביטחתי את המערכת שלי עד 5000 שקל למרות שהיא יותר יקרה,למה? כי אז זה מוסיף עוד משהו כמו 200 שקל לביטוח אבל מעל 5000 שקל זה הרבה יותר יקר.....

ביררתי רק בשני מקומות..

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

קודם כל אני מצטער שגנבו לך את המערכת, אני יודע עד כמה זה מעצבן . . .

הפתרון היחיד לבעיית הגניבות זה מערכות אינטגרליות, תופעה זו הולכת ומתפשטת, ויותר רכבים מגיעים עם מערכת אינטגרלית. אני יודע שיש רכבים עם מערכות אינטגרליות לא משהו (לדוגמא מאזדה 6), אבל אצלי המערכת האינטגרלית ממש טובה . . .

אני יודע שעדיין אפשר "לעשות הזמנות" מאנשים שיש להם אותו אוטו ומחפשים מערכת אינטגרלית אבל לדוגמא אצלי המערכת שולחת קוד כל פעם שאני מתניע את האוטו אז אם מישהו יגנוב את המערכת הוא עדיין לא יוכל להשתמש בה בגלל שהרכב שלו לא יקבל את הקוד המתאים . . .

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...