Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שרצו לפגוע במכוניות האוהדים של הפועל אתמול אחרי המשחק?

ממש תת-רמה!!

לאן הגענו?

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

2 קבוצות עם האוהדים הכי חוליגנים חיות פרא וכל מיני המילים האלה בליגה נפגשו במגרש אחד. מין מצא את מינו כל הספורט בארץ שווה לתחת הכל מושחט מכור ומזמן עבר את גבול הטעם הטוב במכות ו"ספורטיביות יתר"

גם ככה יש בעיות עם ערבים עכשיו יש לנו בעיות עם כדורגל ולא מזמן היה את הקטע עם גור שלף בכדורסל לאו הגענו

tAoS FoReVeR

פורסם

מה רע באוהדים של ביתר ???????? הם רצו להיתנקם באוהדיי הפועל תל אביב ..........

השבוע שמת האוהד של בית"ר ירושליים אז כל אוהדיי הפועל אמרו "שמגיע לו ושכל האוהדים של בית"ר צריך שיקרא להם משהו כזה ........ " אז מגיע להם .....שימותו הפריצים האלה ........... מישהו מהעם שלהם מת והם אומרים מגיע לו רק ביגלל שהוא אוהד של קבוצה שהם שונאים.............. אז בושה וחרפה להם .....לאידיוטים האלה ........... ולפי מה שהבנתי אוהדיי ביתר תפסו את אוהדיי הפועל תל אביב בשדה התעופה בן גוריון ........ועשו להם קצת בעיות ........... :lol: .מגיע להם ....... פריצים כלבים ............ ורק שתדעו האוהדים של בית"ר ירושליים הם האוהדים הכי נשמה שיש ............... וזה בדוק וכלם אומרים את זה .............

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

השבוע שמת האוהד של בית"ר ירושליים אז כל אוהדיי הפועל אמרו "שמגיע לו ושכל האוהדים של בית"ר צריך שיקרא להם משהו כזה ........ " אז מגיע להם .....שימותו הפריצים האלה ........... מישהו מהעם שלהם מת והם אומרים מגיע לו רק ביגלל שהוא אוהד של קבוצה שהם שונאים.............. אז בושה וחרפה להם .....לאידיוטים האלה ........... ולפי מה שהבנתי אוהדיי ביתר תפסו את אוהדיי הפועל תל אביב בשדה התעופה בן גוריון ........ועשו להם קצת בעיות ........... :lol: .מגיע להם ....... פריצים כלבים ............ ורק שתדעו האוהדים של בית"ר ירושליים הם האוהדים הכי נשמה שיש ............... וזה בדוק וכלם אומרים את זה .............

:shock::roll:

סקופ... :?::!:

MCS 2008

פורסם

ירדתי למטה לבדוק את רחשי הלב בציבור......... וכולם אמרו לי שהכי נשמה זה דווקא אצל

הפועל בית ג'לג'וליה............... ושכל מי שאומר שהאוהדים של בית"ר ירושליים הם.........

האוהדים עם הכי נשמה............ לא ידע שמחת בית השואבה מימיו......

בחייאת, תשאיר קצת נקודות גם בשבילנו.

פורסם

לא חשוב מי, אוהדי בית"ר או לא אוהדי בית"ר, כל מי שרוצה לפגוע באוהדי הפועל וברכושם

יתקבל בברכה :twisted:

א ל פ א - רק אם אתה מתאים לה

חולם על 147GTA

פורסם

אחרי שהייתי במשחק שלהם ונוכחתי לכמו האוהדים ולאיכותם, אני קובע חד משמעית שהאוהדים הכי טובים בארץ הם של

הפועל פרדסיה

:wink:

ובאמת, ההתנהגות אחרי המשחק של אוהדי בית"ר הייתה פשוט מחפירה. התנהות של בהמות :mad: .

חן@זה מזה פשוט!:Fade-color

פורסם
אחרי שהייתי במשחק שלהם ונוכחתי לכמו האוהדים ולאיכותם, אני קובע חד משמעית שהאוהדים הכי טובים בארץ הם של

הפועל פרדסיה

:wink:

ובאמת, ההתנהגות אחרי המשחק של אוהדי בית"ר הייתה פשוט מחפירה. התנהות של בהמות :mad: .

התנהגות כל האוהדים של כל הקבוצות מגעילה.. גם בעולם..

הבעיה שהאוהדים עברו כל גבול.. לפגוע בבני-אדם רק בגלל שהם אוהדי הקבוצה היריבה?

לפגוע ברכושם?

למה פתחתי את הת'רד הזה ? כיוון ששמעתי ברדיו אתמול על אוהדי בית"ר שניסו לפגוע במכוניות האוהדים של הקבוצה היריבה..

אני אישית לא סובל כדורגל..

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

Meishar84

גם אני מזמן לא ראיתי כדורגל

אבל אני הולך כל שבוע למה שאנחנו מכנים בארץ כדורגל (ועוד בליגה הלאומית)

את האמת אבל יש פה ושם משחקים נחמדים עם קצת מלחמה ולפעמים אפילו טיפה כדורגל

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
Meishar84

גם אני מזמן לא ראיתי כדורגל

אבל אני הולך כל שבוע למה שאנחנו מכנים בארץ כדורגל (ועוד בליגה הלאומית)

את האמת אבל יש פה ושם משחקים נחמדים עם קצת מלחמה ולפעמים אפילו טיפה כדורגל

לי גם מזה נמאס כבר !!!!!!!!

דווקא פעם הליגה הלאומית הייתה לא רעה יחסית

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

לר רעה זה עניין יחסי

אבל בסך הכל הליגה הלאומית (הליגה השניה ) מספקת מתח אבל הרבה כדורגל לא רואים שם

והשחיתויות שם (שופטים מושחתים ,חוזים כפולים ועוד) יותר נפוצים מבליכוד

בכל מיקרה לא רואים שם כדורגל שבישבילו שווה לנסוע לסכנין ןלעילוט אבל בכל זאת

יש כמה חולים קשים ולצערי אני ביניהם שנוסעים

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים