Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, כמה זיוני שכל בת'רד אחד

תומר, כל מה שידוע לי נאמר כבר, המוזיאונים השווים מאוד של הצרנים האיטלקיים. מומלץ מאוד להתקשר ולתאם מראש.

ואם יותר לי קצת משלי....קח את האוטו/ריקשה/טוק-טוק ופשוט תסע...באיטליה אתה לא יכול לטעות כל עוד תמנע מאוטוסטרדות.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

כפי שכתבתי בעבר, אני חוזר :

ממש קרוב למודנה נמצא מסלול המרוצים Imola. מעבר לעניין המסלול עצמו, מקום תמיד מושך אליו המון חובבי רכב וקיימים שם מפגשים, שיפורים, התחרעויות ועוד...

המסלול עצמו משמש לגרנד-פרי של סאן-מרינו.

בהמשך הכביש המהיר - דרום-מזרח, נמצאת סאן-מרינו עצמה. העלייה לעיר העתיקה היא כביש מפותל ותלול כמיטב המסורת !!! :wink: כדאי "לבדוק" אותו.

העיר העתיקה עצמה יפה מאד ומעבר לעובדה שאין שם מכס !! גם המחירים זולים להפליא. זה הזמן לקנות קצת אלכוהול (בשביל להביא לארץ כמובן), מכשירים אלק', משקפי שמש, וכל השאר במחירים מצחיקים...

:cry:

פורסם

גם בתקופות הגשמים, באיזורים היותר מיושבים במודנה, אנשים ניכנסים עם המכוניות למיגרשי בוץ מאולטרים ומחליקים להנאתם לכל עבר.

מין ראלי קטן.

לי זה נישמע כיף...

פורסם

תודה דני. כבר קיבלתי הרבה חומר על IMOLA. אחלה. תודה ערן-אני אדאג לכסות את הצד הקולינארי והנהיגתי. יש לי רק 3 ימים, אבל אני מתכוון לישון מעט ולהספיק הרבה.

אני אשתדל לקנות לבנדר כימיקלים פטורים ממכס... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...