Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע עוד מעט לאיטליה.

אני מוגבל בזמן ואני מתכוון ללמוד כל יום עד ארבע אחה"צ .אח"כ אני עולה על האוטו ונוסע.

מצידי שיהיה עד ארבע בבוקר.

האם מישהו כאן היה באזור מודנה ולסירוגין אזור טורינו?

אם כן,האם יש משהו מומלץ ספציפית?

אני יודע שאני צריך להיות במוזיאון המוטורי של מודנה.

עובדים בטירוף על אישורי כניסה לפרארי ואני גם הבטחתי לעצמי שאם פעם אני אהיה באיטליה, אני אעלה לקבר של el comandatore ,אנזו פרארי, ואניח פרחים.הקבר נמצא כחצי שעה ממודנה.זה דבר שהבטחתי לעצמי-וזה מאוד חשוב לי.

אני גם זקוק לשמות של מסעדות טובות,חנויות שמוכרות שיפורים לרכב (כבר יש) והכי חשוב- ממורביליה.

לכל מי שכבר עכשיו מתכוון לכתוב - אני לא מביא לאף אחד סיגריות. גם לא ספרים.גם לא חולצות וגם לא מודלים קטנים.הכל הולך ישירות אלי... אני לא מצלם תמונות כי זה נראה לי אמריקאי ודבילי להחריד ואני מעדיף זכרונות.

זהו בערך. אם מישהו היה,ראה וחזר כדי לספר, אז דברו.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש את מוזיאון פרארי במראנלו, אבל את זה אתה בטח יודע.

למזארטי יש מוזיאון במודנה, אך צריך לתאם מראש. כיוון שלא עשיתי זאת, לא הכניסו אותי.

תברר לגבי מוזיאון למבורגיני.

אם נצפין מעט, יש את המוזיאון המדהים של אלפא בארזה (חצי שעה ממילאנו-מומלץ לתאם) ומוזיאון נוסף שמוגדר כמוזיאון לעיצוב ונמצא בטורינו (יש שם ה-מ-ו-ן מכוניות מדהימות, עם דגש על איטלקיות מתחילת המאה הקודמת). שניהם מומלצים בחום.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

כל מה שקשור בפרארי,מזראטי ,פיאט ואלפא רומאו, אין לי בעיה להיכנס.

אני מתכוון להתמקד באזור מודנה-מאראנלו.

פורסם

אבל לגבי מסעדות - אל תחפש שמות והמלצות.

לך למסעדות הכי לא נגישות, הכי רחוקות מתיירים - שם תמצא את האוכל הכי מדהים!

כלל אצבע, אם אתה נכנס למסעדה והמלצר יודע אנגלית - ברך אותו ב-Ciao ולך לחפש מקום נורמאלי :D .

לגבי תיאורים יותר מדויקים ושמות - דבר עם ערן - הוא זה שזוכר :lol:

With nasty big pointy teeth

פורסם

אתה רוצה חוויות? קפוץ למילאנו... שם פשוט אתה הולך ברחוב ומוקסם, מהמיסעדות, מהחנויות, מהאנשים, רק תיזהר מהצוענים, נפוץ שם שאישה צוענייה (דיי שווה) באה לתיירים ברחוב, חוספת חזה לתיפארת, ואתה לא מספיק להגיד "מיקי נדנד אותו והנה הוא פתוח" ואתה מוצה את עצמך בלי ארנק...

גם מילאנו לא יותר מידי רחוקה, סכור פרארי ושוט לשם.

אם חפצה נפשך בפיצה הטובה בעולם, זאת תוכל לימצוא בפארמה, הם טוענים שהפיצה שם הכי טובה בגלל המיים המיוחדים שלהם. רק שפארמה זה די רחוק...

אם נופים אתה רוצה ולחמים משובחים, יש לך את כל טוסקאנה.

למרות שבמודנה לא חסר מה לעשות, כל כך הרבה מכוניות מדהימות, טני יכול להישאר במיפעל של למבורגיני כל היום.

חוץ מזה יש שם המון מיליונרים שהתחילו מכלום ואפשר לילמוד מהם הרבה...

אני אשאל את אבא שלי מה יש שם עוד מעניין למרות שכבר 32 שנה הוא לא הייה שם...

תהנה. :p

פורסם

כשביקשתי מודנה התכוונתי למודנה. :( לא מילאנו ,לא רומא ולא מזכרת בתיה.אם הייתי רוצה לשכור פרארי,היתי עובד בשביל זה ולא מדבר על "הפרארי שלי".אם היתי רוצה לראות את כל איטליה בשלושה ימים,כולל כייסים,צוענים ופיצה, הייתי מוותר על הרעיון מלכתחילה.אם היתי סתם מז** את השכל בלי לתת תשובה לעיניין, אלא תשובה ילדותית להחריד שגורמת למכות החשמל של בנדר להיראות כרעיון יצירתי ואפקטיבי במיוחד,היתי מוותר על מתן תשובה בכלל.

פורסם

ואם אתה כבר במילאנו וכבר שכרת פרארי אז למה שלא תקפוץ גם לאוטודרומו..?

האיצטדיון הלאומי של איטליה, בעיר מונזה, רק 14 ק"מ צפון מזרחית למילאנו.

יש ימים פתוחים לציבור שאפשר לעלות עם המכונית שלך למסלול, המסלול מאוד מאוד (מאוד) מהיר ובישורת הארוכה (בהנחה שתנהג בפרארי) תוכל גם לראות 280 ומעלה קמ"ש על השעון (תלוי באיזה פרארי תבחר).

רק תעשה לכולנו טובה, אם כבר החלטת על שכירת מכונית ספורט, עשה לעם הישראלי, לעם האיטלקי ולעצמך טובה ואל תיקח M3 כדי לעלות איתה על מסלול הבית של פרארי...

בשביל האיטלקים כל דבר שאינו תוצרת בית הינו בגדר חילול הקודש...

אני הייתי שם לפני 3 חודשים כשבאריקלו של פרארי לקח מקום ראשון במירוץ פורמולה 1, לפרוץ יחד עם עוד מאות אלפי פנאטים איטלקים למסלול הייתה ללא ספק חוויה של פעם בחיים.

תהנה! (זה לא יהיה קשה בכלל...)

8)

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

פורסם
כשביקשתי מודנה התכוונתי למודנה. :( לא מילאנו ,לא רומא ולא מזכרת בתיה.אם הייתי רוצה לשכור פרארי,היתי עובד בשביל זה ולא מדבר על "הפרארי שלי".אם היתי רוצה לראות את כל איטליה בשלושה ימים,כולל כייסים,צוענים ופיצה, הייתי מוותר על הרעיון מלכתחילה.אם היתי סתם מז** את השכל בלי לתת תשובה לעיניין, אלא תשובה ילדותית להחריד שגורמת למכות החשמל של בנדר להיראות כרעיון יצירתי ואפקטיבי במיוחד,היתי מוותר על מתן תשובה בכלל.

מה עם המלצות לגלידה ? :lol::lol:

LOL !

HKS !!!!

800 כ"ס !!!

!!!!!

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

במודנה המון תעשייה, מיפעלים על ימין ועל שמאל, כבישים צרים מזוגזגים.

אוכל ובילוי? לך לאיזו פיצרייה מקומית, גם שם פיצות ופאסטות טובות.

פסטה מומלצת במודנה: Pene rigatte ברוטב... כל רוטב יהיה טוב.

אולי תוכל גם ליקפוץ למישחק בית של מודנה...

פורסם

תודה רבה.

לכשאהיה במודנה, אני מבטיח להקדיש את הביקור לכדורגל ומיפעלי תעשייה.כל 3 הימים.

מישהו יכול בבקשה להפעיל את המכונה של בנדר?

בזזז.. :(

פורסם

טוב, במודנה עברתי בדרך למרנלו...

אין לי יותר מדי המלצות...גם העונה לא משהו...אמור ליהות קר, גשום וערפילי לאללה...

...האזור של מודנה הוא די שטוח, כך שנופים מדהימים אין שם...

לגבי אוכל - EZER צודק 100% - תוכל במקומות הכי פשוטים :) והכי חשוב (אבל באמת חשוב): אם אתה חייב ארוחת צהריים אתה חייב לאכול אותה לפני 12:30 - ב13:00 כל המסעדות יהיו סגורות!!!! אני נאלצתי לעלות על אוטוסטראדה כדי לאכול באוטוגריל (רשת מסעדות די מגעילות בתחנות דלק)...

יש לי מדריך FODORS 2002 לאיטליה - השתמשתי בגרסה ישנה יותר בנסיעות שלי והייתי מאוד מרוצה...אם תרצה אותו בהשאלה - שלך ה"פ, אני עובד ממש לידך (אפילו ביקרתי אצלך לפני שניתיים שלוש - סידרתה לי נסיעת מבחן על פונטו ספייס :) )

P.

פורסם

היי, אני מבקש! לא לזלזל ב-AUTOGRILL, אמנם זה לא מקום לצהריים, אך יש להם פניני (כריכים) טובים מאוד :D

ערן ואני במשך שבוע חורשים את צפון איטליה וצועקים כמו מפגרים כל פעם שרואים AUTOGRILL :lol:

With nasty big pointy teeth

פורסם
חייב ללכת למסלול הניסוי של פרארי

רואים שם הרבה F-1 בניסויים כול יום או משהו אחר.

המסלול הנוכחי של פרארי הוא בפיוראנו ,לא במודנה. וזה גם מסלול פרטי , ואני מניח שפרארי לא בדיוק ישמחו לביקורים בלתי קרואים (אלא אם תומר יכול לשחזר את הקטע מהחמישייה הקאמרית : "We need a small favour for a small country ") :idea::)

• תוכן חדש...